LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Υπαρχει κανενας που εστω υποψιαζεται οτι η αντιπροσωπια δεν θα του αντικαστησει την τηλεοραση?
ολα θα λυθουν απλα θελει υπομονη

edit:Τι γινεται Γιαννη ολο μαζι θα γραφουμε? μοιαζουν με doublepost καθε φορα που ποσταρουμε :)

Aπό την LG δεν θα περιμενε κανείς τιποτα λιγότερο από αντικατάσταση..
οπότε αναμένουμε..

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Κανονικα οχι μονο απο την LG αλλα απο οποιαδηποτε εταιρεια θα περιμενε καποιος αντικατασταση.

Μιλαμε για 15 ημερες απο την αγορα.

Δοκίμασα τις ρυθμίσεις που έβγαλε ο φίλος από το avforums με όργανα και μου φάνηκαν άλλ'αντ'άλλων, μεγάλο χάλι. Προβληματίστηκα, μάλλον θα χρειαστώ επαγγελματικό calibration. Στην Θεσσαλονίκη δύσκολο όμως. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μου στείλει ένα πμ όπως και το κόστος κατά προσέγγιση.

Α, είδα και το τελευταίο Harry Potter χθες (μπλου), απίστευτη μαγεία στην εικόνα αλλά όσο πάει μου λείπουν περισσότερο τα ηχεία και ο ενισχυτής......

Είδα την 50PG6000 πριν από μία ώρα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δίπλα ακριβώς έπαιζε η 50PG3000 (τηλεοπτικό σήμα και οι δύο), η οποία είχε πιο "απαλή" εικόνα. Η 6000 έδειχνε σαν να προσπαθούσε να δώσει μεγαλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα (μάλλον λόγω του διπλού XD engine ???), αλλά με μία κεραία για τόσες τηλεοράσεις, αναπόφευκτα δεν τα κατάφερνε τόσο καλά. Είμαι σίγουρος ότι με μία καλή κεραία η 6000 θα έδειχνε πολύ καλύτερα από την 3000. Πάντως μεταξύ των δύο υπάρχει αρκετή διαφορά στην εικόνα (με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στο ίδιο κανάλι), παρόλο που σε προηγούμενο post μου υποστήριξα ότι, με βάση τις προδιαγραφές των δύο, λογικό θα ήταν να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τις δω σε Bluray. Βέβαια, προσωπικά με ενδιαφέρει κατά 95% το τηλεοπτικό σήμα, όπου και έμεινα απολύτως ικανοποιημένως. Ειδικά σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων η εικόνα ήταν υπέρ του δέοντως ικανοποιητική, αν αναλογιστούμε και το μέγεθος της τηλεόρασης. Αυτά τα λίγα από εμένα, μπράβο σε όσους την έχουν αγοράσει!!!!

Μέχρι τώρα έχω τις εξής απαντήσεις σε email που τους έστειλα:

--------------------
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ LG:
--------------------

[FONT=&quot]-----------Reply to Customer Enquiry------------
Αγαπητέ κύριε, το ερώτημά σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα, το οποίο θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. Με εκτίμηση, LGE Hellas Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών[/FONT]

-------------------
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ:
-------------------

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με την οθόνη σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σωστά σας διαβεβαίωσε ο πωλητής μας ότι έχετε εγγύηση αντιπροσωπείας, όπως αναφέρετε. Μπορείτε λοιπόν να επικοινωνήσετε με την ίδια την LG στο 210.4800500 για να αναλάβουν την διευθέτηση του προβλήματος, τηλεφωνικώς εάν υπάρχει η δυνατότητα η στο service τους.
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 χωρίς χρέωση και από κινητό στο 210-2895000.

Με εκτίμηση,
xxxxxxx xxxxxxx

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E
Technical Service

αρα το πλαισιο νιπτει τας χειρας του(λογικο αφου ολα τα καταστηματα το ιδιο θα εκαναν)
αρα μαρκαρισμα στενο στην LG

Σχετικά με την προβληματική LG, έχουν περάσει 3 ημέρες από τότε που έστειλα το email και μου απάντησαν ότι θα με πάρει τηλέφωνο ο ειδικός από το service κι ακόμα δεν με έχουν πάρει (η LG HELLAS).

Μάλιστα τους πήρα τηλέφωνο χθες το απόγευμα (στην LG HELLAS) και μου είπαν να περιμένω τηλεφώνημα σήμερα.

Κανένα τηλεφώνημα δεν μου έγινε.

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση πελατών. Για να δούμε αν θα συνεχίσουν να παίζουν μαζί μας, τους ξαναέστειλα ένα email σήμερα. Αναμένω το τηλεφώνημα του τεχνικού αύριο (για να κλείσουμε ραντεβού), αν δεν γίνει θα εκνευριστώ άγρια και αυτοί θα χάσουν τελικά.

LG 50PG6000 σε επίδειξη ?

έχει δει κανείς σε κάποιο κατάστημα την LG 50PG6000 σε επίδειξη???

είδα και στο πλαίσιο στο mall την 42PG6000 δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με την εικόνα της... σε demo είχε dvd με ψάρια... πολλά degrade στο μπλε χρώμα στο βυθό :frown: !!!

Κι εγώ που την είδα σε Η.Α. δεν θα την έπαιρνα....
Βρες γνωστό σου που την έχει ή μαγαζί φίλου να στη συνδέσει σωστά (και αυτό ισχύει για όλες τις τβ βέβαια).

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Κι εγώ που την είδα σε Η.Α. δεν θα την έπαιρνα....
Βρες γνωστό σου που την έχει ή μαγαζί φίλου να στη συνδέσει σωστά (και αυτό ισχύει για όλες τις τβ βέβαια).

Μέχρι στιγμής σε όποιο site και να διάβασα για την LG 50PG6000 λένε τα καλύτερα, χθες βρήκα ένα πιο παλιό τεύχος του hitech που δεν το είχα διαβάσει και έχει παρουσίαση της τηλεόρασης... ανέφερε σαν πρόβλημα ότι είναι πολύ έντονο το φαινόμενο burn in και πως σε HD υλικό είναι εμφανής η χαμηλή ανάλυση του Panel... εσύ που έχεις τόσο καιρό αυτή την τηλεόραση συμφωνείς με τα σχόλια αυτά... και σε ρωτάω γιατί ακόμα δεν έχω βρει κανέναν που να την έχει, ούτε σε κατάστημα και δεν μπορώ να περιμένω άλλο, θέλω να αγοράσω σύντομα τηλεόραση !!! please help :-)

Όχι δεν συμφωνώ με τις βλακείες του Ηιτεκ. Η τηλεόραση φυσάει και θα την ξαναέπαιρνα χωρίς δισταγμό.

κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλή , αλλά νομίζω σα να θυμάμαι αναφορές εδώ ότι έχει ευαισθησία σε IR , τουλάχιστον περισσότερο απο τις πανυ στις οποίες πλέον έχει σχεδόν εξαφανιστεί. κάνω λάθος;

Aπο το AVforums....

LG 50PG6000

Pro's
- 4 HDMI ports (1 side mounted)
- Gorgeous design
- Great sound (excluding the 'clear voice' enhancement)
- Brilliant OSD menu with loads of picture enhancements
- Superbly sharp image for a 720p set
- Decent black levels
- 24p support (although judder is noticeable if you look for it)
- Great SD performance. Easily the best LG I have seen in this department
- Cost - you get a hell of a lot for your money
- Silent operation (no buzzing or fan noise)

Con's
- not full HD (although this is irrelevant at my personal viewing angle)
- blacks not as good as PZ80
- image retention (this is why I sent mine back) but might not apply to all sets
- Slight posterisation visible in some SD material

H LG παρελήφθη από το service της LG για firmware update. Ευκαιρία να τεστάρουμε τα αντανακλαστικά τους και την εξυπηρέτηση!
Αρνητικό πάντως το ότι κάνει update μόνο από τη ειδική θύρα και όχι από τη usb.

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Για τα δικά μου γούστα και ανάγκες, η LG είναι η καλύτερη επιλογή μετά τις Kuro. Tα θετικά της:

-Εξαιρετικό design
-Όμορφο μενού με πολλές δυνατότητες ρύθμισης
-Έρχεται σχεδόν τέλεια χρωματικά
-Πολύ καλή με SD και σχεδόν άψογη κίνηση
-Εξαιρετική τιμή

Μοναδικά ψεγάδια ότι το μαύρο της, αν και αρκετά ικανοποιητικό, υστερεί από αυτό της PX80. Ενώ η αναπαραγωγή των 24fps αν και δεν γίνεται σε πολλαπλάσια Hz δεν προβληματίζει. Για το τελευταίο υπάρχει δείγμα αρκετών κατόχων στο avforums εκ των οποίων μόνο ένας παρατήρησε judder (αυτός που την άλλαξε με PZ80, αλλά μάλλον θα επιστρέψει πάλι στην LG).

ναι ωραιο review παντως με SD κιολας πολυ καλυτερο της panny