Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!
Είδα την 50PG6000 πριν από μία ώρα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δίπλα ακριβώς έπαιζε η 50PG3000 (τηλεοπτικό σήμα και οι δύο), η οποία είχε πιο "απαλή" εικόνα. Η 6000 έδειχνε σαν να προσπαθούσε να δώσει μεγαλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα (μάλλον λόγω του διπλού XD engine ???), αλλά με μία κεραία για τόσες τηλεοράσεις, αναπόφευκτα δεν τα κατάφερνε τόσο καλά. Είμαι σίγουρος ότι με μία καλή κεραία η 6000 θα έδειχνε πολύ καλύτερα από την 3000. Πάντως μεταξύ των δύο υπάρχει αρκετή διαφορά στην εικόνα (με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στο ίδιο κανάλι), παρόλο που σε προηγούμενο post μου υποστήριξα ότι, με βάση τις προδιαγραφές των δύο, λογικό θα ήταν να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τις δω σε Bluray. Βέβαια, προσωπικά με ενδιαφέρει κατά 95% το τηλεοπτικό σήμα, όπου και έμεινα απολύτως ικανοποιημένως. Ειδικά σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων η εικόνα ήταν υπέρ του δέοντως ικανοποιητική, αν αναλογιστούμε και το μέγεθος της τηλεόρασης. Αυτά τα λίγα από εμένα, μπράβο σε όσους την έχουν αγοράσει!!!!