LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Κώστα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος, μου έφυγε ένα άγχος! Αν μπορείς να δεις και λίγο HD θα ενθουσιαστείς!
IR φυσικά και υπάρχει μετά από αρκετή ώρα στατικής εικόνας (περιορισμένο), απλά αδιαφορώ και δεν μασάω. LG είσαι!

Το είπε και ο Χρήστος σωστά κάποια στιγμή με 1.700 δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και με βάση τα δικά μου κριτήρια αυτό που εγώ έχω αγοράσει με ικανοποιεί πλήρως. :firstprize:
Και γω θέλω πολύ να δω BR, αλλά δεν έχω και οι καιροί είναι δύσκολοι για πολλές αγορές μαζί. Πραγματικά η θέαση του αγώνα ήταν απολαυστική. Σε άλλες ακόμα 50 ώρες θα αλλάξω τη ρύθμιση σε expert2, τα χρώματα δείχνουν ακόμα καλύτερα με αυτή.

Να φωνάξω κανένα για calibration? αξίζει τα λεφτά του?

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Μια γρήγορη ερώτηση...κοιτώντας το site του Πλαισίου (από εκεί σχεδιάζω να πάρω την LG 42PG6000) γράφει οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ και όχι εγγύηση Πλαισίου. Το γράφω αυτό γιατί κάποιο μέλος (sorry δεν θυμάμαι ποιός) είχε ένα πρόβλημα με την εγγύηση από την LG και του είπαν οτι την αντικατάσταση της τηλεόρασης θα την κάνει το Πλαίσιο και όχι οι ίδιο μιας και η συγκεκριμένη δεν είχε εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία.....Ποιά είναι η ερώτηση ε;
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα; Οι LG που πουλά το Πλαίσιο είναι παραεισαγωγή ή από την επίσημη αντιπροσωπεία. Psixakia μπορείς να βοηθήσεις?

Μια γρήγορη ερώτηση...κοιτώντας το site του Πλαισίου (από εκεί σχεδιάζω να πάρω την LG 42PG6000) γράφει οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ και όχι εγγύηση Πλαισίου. Το γράφω αυτό γιατί κάποιο μέλος (sorry δεν θυμάμαι ποιός) είχε ένα πρόβλημα με την εγγύηση από την LG και του είπαν οτι την αντικατάσταση της τηλεόρασης θα την κάνει το Πλαίσιο και όχι οι ίδιο μιας και η συγκεκριμένη δεν είχε εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία.....Ποιά είναι η ερώτηση ε;
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα; Οι LG που πουλά το Πλαίσιο είναι παραεισαγωγή ή από την επίσημη αντιπροσωπεία. Psixakia μπορείς να βοηθήσεις?

Δοκίμασες να μιλήσεις με το ίδιο το "πλαισιο" ε'ιναι οι πλέον αρμόδιοι να σου απαντήσουν. Αν μπορεί και ο ψυχάκιας ακόμα καλύτερα γιατί θα στα πει και μασημένα

To EURO αφιερώνει στην LG! Πραγματικά δείχνει τα δόντια της στην κίνηση και τα χρώματα, οι πλάσμα πρέπει μόνο μπάλα να παίζουν στις εκθέσεις!

To EURO αφιερώνει στην LG! Πραγματικά δείχνει τα δόντια της στην κίνηση και τα χρώματα, οι πλάσμα πρέπει μόνο μπάλα να παίζουν στις εκθέσεις!

Xτες είδαμε τον αγώνα σε ενα ξαδερφό μου (ειχαμε πάει για επισκεψη) ο οποίος ειχε παρει την 42άρα 6000 μόλις το Σάββατο !!!

Παροτι σε κατάσταση ελαφρού στρωσίματος (ο ξάδερφος δεν πολυχαμπαριαζει από τέτοια) ομολογώ οτι τέτοια εικονα σε αναλογικό πρόγραμμα δεν περιμενα να δώ :2thumb22sup::2thumb22sup:

Αν δεν υπήρχε η προκατάληψη του κόσμου προς τις πλάσμα (κυρίως στην Ελλάδα) νομιζω οτι το συγκεριμενο κομμάτι στα 900 Ευρώ και κάτι θα ξεπουλούσε ..

(Για το design δεν λεω τιποτα μόνο οτι οι designers της LG αποκλείεται να είναι Κορεάτες :Banane0:)

Last edited:

Παροτι σε κατάσταση ελαφρού στρωσίματος (ο ξάδερφος δεν πολυχαμπαριαζει από τέτοια) ομολογώ οτι τέτοια εικονα σε αναλογικό πρόγραμμα δεν περιμενα να δώ :2thumb22sup::2thumb22sup:

τι εγινε Προεδρε?-bye-

χι..χι...χι

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλημέρα σε όλους
πήρα χθές την 42άρα...ξέρει κανείς πως βρίσκω τα ψηφιακά κανάλια???

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλημέρα σε όλους

Οδηγίες χρήσης..
Αλλιως φαντάζομαι οταν δει το ποστ σου o Underdog θα σου πεί σίγουρα..

Νομίζω οτι σε ορισμένα σετάκια πριν κανει αυτόματη ανιχνευση πρέπει να δηλώσεις σαν χώρα την Γερμανία για να σου τα βρεί..

Σε ποιά περιοχή εισαι ?

Στην αρχική ανίχνευση τα αποθηκεύει όλα. Πάτα το κουμπάκι το δεύτερο από πάνω τέρμα δεξιά.

Οι LG που πουλά το Πλαίσιο είναι παραεισαγωγή ή από την επίσημη αντιπροσωπεία. Psixakia μπορείς να βοηθήσεις?

Καλημέρα, καλημέρα. Μετά από επίσκεψη στο Πλαίσιο ο εκεί υπεύθυνος με ενημέρωσε οτι οι LG έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας....α και οτι υπάρχουν 22 ετοιμοπαράδοτες για όλη την Ελλάδα...μάλλον θα την χτυπήσω μες την εβδομάδα...δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω.

Καλημέρα, καλημέρα. Μετά από επίσκεψη στο Πλαίσιο ο εκεί υπεύθυνος με ενημέρωσε οτι οι LG έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας....α και οτι υπάρχουν 22 ετοιμοπαράδοτες για όλη την Ελλάδα...μάλλον θα την χτυπήσω μες την εβδομάδα...δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω.

Αυτο μου είπαν κι εμένα όταν την αγόρασα (τους ρώτησα 3 φορές για να σιγουρευτώ).

Όμως: οταν το service (εξωτερικός συνεργάτης της LG Hellas) διαπίστωσε ότι θέλει αντικατάσταση, η LG Hellas με πήρε τηλέφωνο και είπε οτι "αν και το service γίνεται από εμάς, ΔΕΝ μπορούμε να σας δώσουμε εμείς άλλη τηλεόραση γιατί το ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ την έχει αγοράσει από την LG Hellas". Δηλαδή παραεισαγωγή αλλά με εγγύηση αντιπροσωπίας για το service (μόνο για ανταλλακτικά δηλαδή αλλά όχι πλήρη αντικατάσταση).

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και μην ακους τους πωλητες του ΠΛΑΙΣΙΟ γιατι κι αυτοι Η' δεν γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια Η' την αποκρύπτουν.

Δηλαδή παραεισαγωγή αλλά με εγγύηση αντιπροσωπίας για το service (μόνο για ανταλλακτικά δηλαδή αλλά όχι πλήρη αντικατάσταση).

Αν είσαι σίγουρος για το παραπάνω και η αντιπροσωπεία καλύπτει κανονικά το service, τότε δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Καλημέρα σε όλους

Μετά την αρχική ανίχνευση, στο remote αν πατήσεις πάνω αριστερά το TV/RAD πηγαίνει με εναλλαγή από τα ψηφιακά στα αναλογικά

Καλορίζικη και καλές θεάσεις

Xτες είδαμε τον αγώνα σε ενα ξαδερφό μου (ειχαμε πάει για επισκεψη) ο οποίος ειχε παρει την 42άρα 6000 μόλις το Σάββατο !!!

Αν δεν υπήρχε η προκατάληψη του κόσμου προς τις πλάσμα (κυρίως στην Ελλάδα) νομιζω οτι το συγκεριμενο κομμάτι στα 900 Ευρώ και κάτι θα ξεπουλούσε ..

(Για το design δεν λεω τιποτα μόνο οτι οι designers της LG αποκλείεται να είναι Κορεάτες :Banane0:)

Φίλε Κώστα ζούμε συγκλονιστικές στιγμές -bye- :ernaehrung004::award:

Την παρήγγειλα με 1499 ευρώ, από το PerfectShop, μου είπαν σε μια βδομάδα θα την έχω. Είμαι περίπου στα μισά και περιμένω.

Ελπίζω να μην αποδειχτούν υπερβολή οι 50 ίντσες στα 3 μέτρα θέασης...

Αν και έχω διαβάσει όλο το θέμα και έχω δει που αρκετά παιδιά μίλησαν για τις πρώτες ρυθμίσεις στρωσίματος, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει φρέσκα και δοκιμασμένα πράγματα...

Πέρα από το dvd στρωσίματος, τι άλλο;

Ευχαριστώ.

Μακριά από στρώσιμο!
Καταστρέφει εντελώς την πρώτη εντύπωση που έχεις για την νέα σου τηλεόραση και σου στερεί τη μισή χαρά της καινούριας σου αγοράς!
Βάλε ρυθμίσεις που γουστάρεις και απόλαυσε!

Την παρήγγειλα με 1499 ευρώ, από το PerfectShop, μου είπαν σε μια βδομάδα θα την έχω. Είμαι περίπου στα μισά και περιμένω.

Ελπίζω να μην αποδειχτούν υπερβολή οι 50 ίντσες στα 3 μέτρα θέασης...

Αν και έχω διαβάσει όλο το θέμα και έχω δει που αρκετά παιδιά μίλησαν για τις πρώτες ρυθμίσεις στρωσίματος, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει φρέσκα και δοκιμασμένα πράγματα...

Πέρα από το dvd στρωσίματος, τι άλλο;

Ευχαριστώ.

Δεν ισχύει κάτι καινούργιο, πέρα από το dvdακι σου, για 150-200 ώρες μακριά από λογότυπα και μαύρες μπάρες και γενικά σταθερά στοιχεία πάνω στην οθόνη σου

Καλορίζικη και καλές θεάσεις

Με την ευκαιρία συναγωνιστές το IR μετά τις 160 ώρες δεν έχει ξανακάνει την εμφάνιση του