Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!
Το είπε και ο Χρήστος σωστά κάποια στιγμή με 1.700 δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και με βάση τα δικά μου κριτήρια αυτό που εγώ έχω αγοράσει με ικανοποιεί πλήρως. :firstprize:
Και γω θέλω πολύ να δω BR, αλλά δεν έχω και οι καιροί είναι δύσκολοι για πολλές αγορές μαζί. Πραγματικά η θέαση του αγώνα ήταν απολαυστική. Σε άλλες ακόμα 50 ώρες θα αλλάξω τη ρύθμιση σε expert2, τα χρώματα δείχνουν ακόμα καλύτερα με αυτή.
Να φωνάξω κανένα για calibration? αξίζει τα λεφτά του?
Κώστα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος, μου έφυγε ένα άγχος! Αν μπορείς να δεις και λίγο HD θα ενθουσιαστείς!
IR φυσικά και υπάρχει μετά από αρκετή ώρα στατικής εικόνας (περιορισμένο), απλά αδιαφορώ και δεν μασάω. LG είσαι!
Το είπε και ο Χρήστος σωστά κάποια στιγμή με 1.700 δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και με βάση τα δικά μου κριτήρια αυτό που εγώ έχω αγοράσει με ικανοποιεί πλήρως. :firstprize:
Και γω θέλω πολύ να δω BR, αλλά δεν έχω και οι καιροί είναι δύσκολοι για πολλές αγορές μαζί. Πραγματικά η θέαση του αγώνα ήταν απολαυστική. Σε άλλες ακόμα 50 ώρες θα αλλάξω τη ρύθμιση σε expert2, τα χρώματα δείχνουν ακόμα καλύτερα με αυτή.
Να φωνάξω κανένα για calibration? αξίζει τα λεφτά του?