LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Βρε τσιγκούνηδες βάλτε καμιά φωτογραφία να δούμε....ποιανού παίζει καλύτερα!

Ή εμένα μου αρέσει πολύ η τηλεόραση μου ή κάτι έχουν τα μάτια μου. Πάντως μέχρι τωρα IR δεν έχω δει... Μήπως το πολυψάχνετε...? ;)

Βρε τσιγκούνηδες βάλτε καμιά φωτογραφία να δούμε....ποιανού παίζει καλύτερα!
Εγώ μέχρι να στήσω το htpc μου δεν ανεβάζω φωτό. Τι να ανεβάσω, εικόνα από τον Χατζινικολάου...? :bang:

Ή εμένα μου αρέσει πολύ η τηλεόραση μου ή κάτι έχουν τα μάτια μου. Πάντως μέχρι τωρα IR δεν έχω δει... Μήπως το πολυψάχνετε...? ;)

To πόσο έντονα θα φαίνεται το ΙR παίζει και ανάλογα με το κομμάτι. Εσύ είσαι από τους τυχερούς -bye-

Ο γνωστός πλέον τύπος του αγγλικού φόρουμ που από PG6000 πήγε σε PZ80 και επέστρεψε πάλι σε PG6000 αναφέρει πως στο δεύτερο κομμάτι το IR που παρατηρεί αίναι αισθητά λιγότερο.

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=7327015&postcount=926

Last edited:

To πόσο έντονα θα φαίνεται το ΙR παίζει και ανάλογα με το κομμάτι. Εσύ είσαι από τους τυχερούς -bye-

Ο γνωστός πλέον τύπος του αγγλικού φόρουμ που από PG6000 πήγε σε PZ80 και επέστρεψε πάλι σε PG6000 αναφέρει πως στο δεύτερο κομμάτι το IR που παρατηρεί αίναι αισθητά λιγότερο.

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=7327015&postcount=926
Μπορεί να παίζει και αυτό που λες, αν και η δικιά μου είναι αγορασμένη στις 2/5 οπότε είναι από τα πρώτα μοντέλα.

Να σκεφτείς οτί τις πρώτες 2 μέρες δεν ήμουν σίγουρος αν θα την έστρωνα και η tv έπαιζε σε 16:9 και ακόμα και αν ήταν άστρωτη δεν παρατήρησα κάτι. Μέτα βέβαια αποφάσισα να τις κάνω στρώσιμο εξπρές. :afro:

Μπορώ να πω πάντως οτί καμία φορά δεν έχω κολήσει την μούρη μου στην οθόνη για να δω αν υπάρχει κάτι... :p

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ρυθμίσεις όλοι παίζουμε στο expert1 απείραχτο? Συνονόματε βρήκες τίποτα καινούργιο?

Υπάρχει δυνατότητα όταν επιλέγεις τα προγράμματα 1 έως 4 να σε πηγαίνει αμέσως στα αναλογικά χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στο αναλογικό "1" ή στο ψηφιακό?

Επιβεβαιώνω για μία ακόμη φορά (800 ώρες) IR ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ πια

Κωστή στην υγειά σου να σαι καλά :ernaehrung004:

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε για το IR. Εγώ το παρατηρώ για πλάκα, χωρίς καμία διάθεση να κολλήσω τη μούρη μου για να το προσέξω.

Απλό παράδειγμα: Βάζω την οτηλεόραση να πάρει σήμα από το home cinema, σε dvd mode, το οποίο πριν διαβάσει το DVD εμφανίζει το logo της εταιρείας στο κέντρο της οθόνης. Για 3 δευτερόλεπτα. Αλλάζω και βάζω τηλεόραση. Και η στάμπα του dvd κολλημένη στο κέντρο για κάποια δευτερόλεπτα. Τόσο αισθητή, ανάλογα με το τι βάζω μετά.

Αν δεν άλλαζα βέβαια, μπορεί να μην το καταλάβαινα. Η ουσία είναι ότι με την Panasonic δεν ήξερα γιατί έλεγαν τόσα για το IR και τις Plasma. Τώρα το έμαθα. Οσονούπω και φωτογραφίες underdog!

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Υπάρχει δυνατότητα όταν επιλέγεις τα προγράμματα 1 έως 4 να σε πηγαίνει αμέσως στα αναλογικά χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στο αναλογικό "1" ή στο ψηφιακό?

:

Αυτό είναι όντως εκνευριστικό.

Μία λύση είναι να μαρκάρεις με "Παράλειψη" τα ψηφιακά ή τα 4 πρώτα αναλογικά (στην ουσία ξεκινας τα αναλογικά από το 5). Κάτι καλύτερο?

Δυστυχώς αυτό με την επιλογή καναλιών είναι το μόνο σπαστικό σημείο.

Κωνσταντίνε οι ρυθμίσεις που έχω φαίνονται στην φωτό που ανέβασα. Θα ήθελα πάντως να παίξω και με τις χρωματικές ρυθμίσεις, αλλά χωρίς εξοπλισμό δύσκολο. Ίσως αν εντοπίσω κάποιες έτοιμες online. 800 ωρίτσες βρε θηρίο; Μπράβο.

Joe με το καλό να ετοιμάσεις το htpc σου. Εγώ περιμένω να μου έρθει το Batman Begins για επόμενα screenshots!

Κωνσταντίνε οι ρυθμίσεις που έχω φαίνονται στην φωτό που ανέβασα. Θα ήθελα πάντως να παίξω και με τις χρωματικές ρυθμίσεις, αλλά χωρίς εξοπλισμό δύσκολο. Ίσως αν εντοπίσω κάποιες έτοιμες online. 800 ωρίτσες βρε θηρίο; Μπράβο.

Joe με το καλό να ετοιμάσεις το htpc σου. Εγώ περιμένω να μου έρθει το Batman Begins για επόμενα screenshots!
Έχω δει κάποιες ρυθμίσεις στο thread για την τηλεόραση μας στο avforums, δεν τις έχω δοκιμάσει όμως.

Βλέπω η συλογή σου απο blue ray μεγαλώνει... :SFGSFGSF:

Παιδιά ετοιμάζομαι και εγώ να γίνω κάτοχος της 50άρας...

Αύριο το πρωί θα κάνω παραγγελία.. και εκεί που είχα καταλήξει και στο κατάστημα (ιντερνετικο), είδα πρώτα ότι στο συγκεκριμένο κάναν 40 αύξηση και ότι στο Plaisio φέραν την 50pg6500 me 1399 !!! τι είπαμε ότι είναι διαφορετικό στην 6500 από την 6000. Είναι το άγγλικο μοντέλο νομιζω..?

Άντε να μεγαλώνει το club... :a0210:

Η διαφορά της 6000 από την 6500 είναι οτί ο ψηφιακός δέκτης της 6500 υποστηρίζει mpeg4.
Μια παρατήρηση μόνο, στο παρελθον είχα ακούσει οτί οι LG του πλαισίου είναι παραεισαγωγή και δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση. Μάθε τι παίζει πριν κάνεις την αγορά...

DVB-T HD.
Το 2018 θα είναι must :P :P

Ξέρουμε τίποτα για το θέμα της εγγύησης. Πολύ περίεργο ποου φέρνει την 6500 πάντως.ΑΝ και δεν με βλέπω να αντέχω θα την παραγείλω σήμερα.

Υγ. Θυμάμαι ένα παιδί που ήθελε αντικατάσταση σε μια 42pg6000 και κάτι είχε παιχτεί με την αντιπροσωπεία...μόνο την επισκευάζαν δεν κάνα αλλαγή ή κάτι τέτοιο...

Λοιπόν μετά απο επικοινωνία με την LG (πολύ εξυπηρετική η τηλεφωνήτρια, ανα γκάστηκα να την κλείσω εγω μετα από 10λεπτη συνομιλία να φανταστείτε) έμα θα τα εξής:

- Το μοντέλο pg6500 δεν υπάρχει στην ελληνική αντιπροσωπεία. Μου είπε ότι πρόκειται για παραεισαγωγή στην οποία ισχύει βέβαια μια διεθνής εγγύηση από την LG ενός χρόνου μόνο όμως(αντί για δύο που δίνει η ελληνική). Ενδέχεται μου είπε να υπάρχει θέμα με τα ανταλλακτικά αφού δεν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με την 6000.

- Για το θέμα της αντικατάστασης τηλεόρασης τώρα λέει ότι γίνεται εντός του μήνα αλλά εδώ παίζει ρόλο και το κατάστημα να σου δώσει αυτό άλλο από τα αποθέματά του.

Δεν ξέρω μπερδεύτηκα, ήθελα να αγοράσω από πλαίσιο, αλλά πρέπει να το σκεφτώ λίγο ακόμα...

Λοιπόν μετά απο επικοινωνία με την LG (πολύ εξυπηρετική η τηλεφωνήτρια, ανα γκάστηκα να την κλείσω εγω μετα από 10λεπτη συνομιλία να φανταστείτε) έμα θα τα εξής:

- Το μοντέλο pg6500 δεν υπάρχει στην ελληνική αντιπροσωπεία. Μου είπε ότι πρόκειται για παραεισαγωγή στην οποία ισχύει βέβαια μια διεθνής εγγύηση από την LG ενός χρόνου μόνο όμως(αντί για δύο που δίνει η ελληνική). Ενδέχεται μου είπε να υπάρχει θέμα με τα ανταλλακτικά αφού δεν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με την 6000.

- Για το θέμα της αντικατάστασης τηλεόρασης τώρα λέει ότι γίνεται εντός του μήνα αλλά εδώ παίζει ρόλο και το κατάστημα να σου δώσει αυτό άλλο από τα αποθέματά του.

Δεν ξέρω μπερδεύτηκα, ήθελα να αγοράσω από πλαίσιο, αλλά πρέπει να το σκεφτώ λίγο ακόμα...
Δεν χρειάζεσαι να το πολυσκέυτεσαι κατά την γνώμη μου. Παίρνεις μια 6000 και καθαρίζεις.
Δεν νομίζω οτί αξίζει το κόπο να ψωνίσεις τηλεόραση παραεισαγωγής μόνο και μόνο για να ψωνίσεις από το πλαίσιο.

Την 6000 την βρίσκεις 1400 σε πολύ εξυπηρετικό ιντερνετικό μαγαζί (εγώ από εκεί ψώνισα) και με δωρεάν παράδοση στο σπίτι σου.

Στο πλαίσιο βγάζω κόκκινη κάρτα για το παραπλανητικό ταμπελάκι που έχει στη σελίδα της τηλεόρασης (όπως και στην pioneer LX-5090D που έφερε και είναι παραεισαγωγής) το οποίο αναφέρει "2ετή εγγύηση αντιπροσωπείας".

Last edited:

JoeBar ... LG = πανευρωπαϊκή εγγύηση θαρρώ.... και το μοντέλο αυτό δεν το φέρνει γιατί δεν της αρέσει μάλλον όταν εμένα μου αρέσει...στην ευρώπη ζούμε και φέρνει ο καθένας ότι θέλει. και όσο για το service, όπου πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν υφίσταται θέμα κουβέντας, και όπου μη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ιδιότροπος διανομέας, τότε καθαρίζει το ίδιο το ίδιο το πλαίσιο.

ΥΓ Όσο για τις Pioneer, για check again... απλά μερικά πράγματα απλά, μερικές φορές αλλάζουν πιο αργά απο ότι θα θέλαμε όλοι μας

JoeBar ... LG = πανευρωπαϊκή εγγύηση θαρρώ.... και το μοντέλο αυτό δεν το φέρνει γιατί δεν της αρέσει μάλλον όταν εμένα μου αρέσει...στην ευρώπη ζούμε και φέρνει ο καθένας ότι θέλει. και όσο για το service, όπου πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν υφίσταται θέμα κουβέντας, και όπου μη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ιδιότροπος διανομέας, τότε καθαρίζει το ίδιο το ίδιο το πλαίσιο.

ΥΓ Όσο για τις Pioneer, για check again... απλά μερικά πράγματα απλά, μερικές φορές αλλάζουν πιο αργά απο ότι θα θέλαμε όλοι μας

Πολυ ωριμο ποστ φιλε ψυχακια..μ'αρεσουν πολυ αυτα που γραφεις και μαλιστα πιστευω οτι ετσι πρεπει να φερεται καθε συγχρονο καταστημα τεχνολογιας που δεν θελει να ειναι ενας ακομη κοτσοβολος η μια ακομη Η.Α. αλλα να πρωτοπορει.Συγχαρητηρια στο πλαισιο. :grinning-smiley-043-bye-

Ευχαριστώ για το απαντητικό ποστ σου. Χωρίς καμία παρεξήγηση πάντως νομίζω οτί και εσύ θα παραδεχθείς οτί ο λόγος της παραεισαγωγής δεν είναι το ότι η 6500 "σου αρέσει περισσότερο" (εκτός εαν πιστεύεις οτί ο HD δέκτης είναι πιο χρήσιμος από την usb θύρα που δεν έχει η 6500), αλλά γιατί τα περιθώρια κέρδους στις LG είναι περιορισμένα λόγω πολιτικής της αντιπροσωπείας.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την αντιμετώπιση από το πλαίσιο, πίστεψε με ως πάρα πολύ καλός πελάτης σας, γνωρίζω από πρώτο χέρι οτί είναι καλή. Απλά το σχόλιο μου είχε να κάνει μόνο με το "εγγύηση αντιπροσωπείας" και τίποτε άλλο.

Απο την κουβεντα που ειχαμε και στο αλλο νημα καταλαβα οτι καποιοι εισαγωγεις δεν εφαρμοζουν τις κοινοτικες οδηγιες για τον ανταγωνισμο.

Συγκεκριμενα τα 2 χρονια ειναι υποχρεωτικα και επισης οι πιο πολλες εταιρειες δινουν Πανευρωπαικη εγγυηση κατι το οποιοι οι ντοπιοι εισαγωγεις το κανουν "γαργαρα" για να πουλανε οσο θελουν και με τους δικους τους ορους.