Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!
Βρε τσιγκούνηδες βάλτε καμιά φωτογραφία να δούμε....ποιανού παίζει καλύτερα!
Βρε τσιγκούνηδες βάλτε καμιά φωτογραφία να δούμε....ποιανού παίζει καλύτερα!
Εγώ μέχρι να στήσω το htpc μου δεν ανεβάζω φωτό. Τι να ανεβάσω, εικόνα από τον Χατζινικολάου...? :bang:Βρε τσιγκούνηδες βάλτε καμιά φωτογραφία να δούμε....ποιανού παίζει καλύτερα!
Ή εμένα μου αρέσει πολύ η τηλεόραση μου ή κάτι έχουν τα μάτια μου. Πάντως μέχρι τωρα IR δεν έχω δει... Μήπως το πολυψάχνετε...?![]()
Μπορεί να παίζει και αυτό που λες, αν και η δικιά μου είναι αγορασμένη στις 2/5 οπότε είναι από τα πρώτα μοντέλα.To πόσο έντονα θα φαίνεται το ΙR παίζει και ανάλογα με το κομμάτι. Εσύ είσαι από τους τυχερούς
Ο γνωστός πλέον τύπος του αγγλικού φόρουμ που από PG6000 πήγε σε PZ80 και επέστρεψε πάλι σε PG6000 αναφέρει πως στο δεύτερο κομμάτι το IR που παρατηρεί αίναι αισθητά λιγότερο.
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=7327015&postcount=926
Υπάρχει δυνατότητα όταν επιλέγεις τα προγράμματα 1 έως 4 να σε πηγαίνει αμέσως στα αναλογικά χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στο αναλογικό "1" ή στο ψηφιακό?
:
Έχω δει κάποιες ρυθμίσεις στο thread για την τηλεόραση μας στο avforums, δεν τις έχω δοκιμάσει όμως.Κωνσταντίνε οι ρυθμίσεις που έχω φαίνονται στην φωτό που ανέβασα. Θα ήθελα πάντως να παίξω και με τις χρωματικές ρυθμίσεις, αλλά χωρίς εξοπλισμό δύσκολο. Ίσως αν εντοπίσω κάποιες έτοιμες online. 800 ωρίτσες βρε θηρίο; Μπράβο.
Joe με το καλό να ετοιμάσεις το htpc σου. Εγώ περιμένω να μου έρθει το Batman Begins για επόμενα screenshots!
Το 2018 θα είναι mustDVB-T HD.
Δεν χρειάζεσαι να το πολυσκέυτεσαι κατά την γνώμη μου. Παίρνεις μια 6000 και καθαρίζεις.Λοιπόν μετά απο επικοινωνία με την LG (πολύ εξυπηρετική η τηλεφωνήτρια, ανα γκάστηκα να την κλείσω εγω μετα από 10λεπτη συνομιλία να φανταστείτε) έμα θα τα εξής:
- Το μοντέλο pg6500 δεν υπάρχει στην ελληνική αντιπροσωπεία. Μου είπε ότι πρόκειται για παραεισαγωγή στην οποία ισχύει βέβαια μια διεθνής εγγύηση από την LG ενός χρόνου μόνο όμως(αντί για δύο που δίνει η ελληνική). Ενδέχεται μου είπε να υπάρχει θέμα με τα ανταλλακτικά αφού δεν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με την 6000.
- Για το θέμα της αντικατάστασης τηλεόρασης τώρα λέει ότι γίνεται εντός του μήνα αλλά εδώ παίζει ρόλο και το κατάστημα να σου δώσει αυτό άλλο από τα αποθέματά του.
Δεν ξέρω μπερδεύτηκα, ήθελα να αγοράσω από πλαίσιο, αλλά πρέπει να το σκεφτώ λίγο ακόμα...
JoeBar ... LG = πανευρωπαϊκή εγγύηση θαρρώ.... και το μοντέλο αυτό δεν το φέρνει γιατί δεν της αρέσει μάλλον όταν εμένα μου αρέσει...στην ευρώπη ζούμε και φέρνει ο καθένας ότι θέλει. και όσο για το service, όπου πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν υφίσταται θέμα κουβέντας, και όπου μη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ιδιότροπος διανομέας, τότε καθαρίζει το ίδιο το ίδιο το πλαίσιο.
ΥΓ Όσο για τις Pioneer, για check again... απλά μερικά πράγματα απλά, μερικές φορές αλλάζουν πιο αργά απο ότι θα θέλαμε όλοι μας
Ευχαριστώ για το απαντητικό ποστ σου. Χωρίς καμία παρεξήγηση πάντως νομίζω οτί και εσύ θα παραδεχθείς οτί ο λόγος της παραεισαγωγής δεν είναι το ότι η 6500 "σου αρέσει περισσότερο" (εκτός εαν πιστεύεις οτί ο HD δέκτης είναι πιο χρήσιμος από την usb θύρα που δεν έχει η 6500), αλλά γιατί τα περιθώρια κέρδους στις LG είναι περιορισμένα λόγω πολιτικής της αντιπροσωπείας.JoeBar ... LG = πανευρωπαϊκή εγγύηση θαρρώ.... και το μοντέλο αυτό δεν το φέρνει γιατί δεν της αρέσει μάλλον όταν εμένα μου αρέσει...στην ευρώπη ζούμε και φέρνει ο καθένας ότι θέλει. και όσο για το service, όπου πανευρωπαϊκή εγγύηση δεν υφίσταται θέμα κουβέντας, και όπου μη πανευρωπαϊκή εγγύηση και ιδιότροπος διανομέας, τότε καθαρίζει το ίδιο το ίδιο το πλαίσιο.
ΥΓ Όσο για τις Pioneer, για check again... απλά μερικά πράγματα απλά, μερικές φορές αλλάζουν πιο αργά απο ότι θα θέλαμε όλοι μας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.