LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Βασικά έχει και άλλες διαφορές , όπως λιγότερα USB και κάτι ψιλοπράγματα ...

Η πραγματική διαφορά είναι στο δέκτη όπως προείπα ... και οι 2 είναι ίδιες ...

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

2) Οι ρυθμίσεις για την αποφυγή του burn in βρίσκονται στο menu -> option -> ISM Method. Εκεί επιλέγεις το orbiter και καθάρισες.

JoeBar, για δώσε λίγα φώτα... Τι κάνει αυτή η επιλογή και τι κερδίζουμε ακριβώς;

Την είδα σήμερα στην αντιπροσωπεία, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλα από τιμή 2044 μείον 10% Έκπτωση.:tdown:

Την είδα σήμερα στην αντιπροσωπεία, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλα από τιμή 2044 μείον 10% Έκπτωση.:tdown:

Μήπως σου έδειξαν καμιά άλλη ή μήπως ψάχνουν για κορόιδα....

Την βρίσκεις με 1450 ευρώ....

Μήπως σου έδειξαν καμιά άλλη ή μήπως ψάχνουν για κορόιδα....

Την βρίσκεις με 1450 ευρώ....

Ο Γιώργος αναφέρεται στην Κύπρο που έχουν υψηλότερες τιμές σε όλες τις τηλεοράσεις (εκτός Pioneer ;)).

Συγνώμη ρε Γιώργη, δεν πρόσεξα το μέρος που μένεις....

Λοιπόν μάλλον πρέπει να είμαι ο πρώτος που θα αναφέρει βλάβη;

Μέχρι χτες στις 2 το πρωί έβλεπα κανονικά τα πάντα.... Σήμερα το πρωί, ανοίγοντας να δω καμιά ενημερωτική, μέχρι να φύγω για δουλειά, ενώ ο ήχος έπαιζε, η εικόνα ήταν απούσα εντελώς από τα πάντα.

Έχει τύχει σε κανέναν; Κάηκε το panel?

Και κάποια αποτελέσματα / συμπεράσματα από το callibration:

Αντίθεση: 900:1

θα ηθελα τα σχόλια σας για αυτην την αντίθεση (για την ακρίβεια 836:1).

Προσωπικά, μου φαίνεται πολύ χαμηλή. Νομίζω οτι οι Panasonic έχουν 2, 2 1/2 φορές καλύτερη...Ψιλοαπογοητευτηκα...

θα ηθελα τα σχόλια σας για αυτην την αντίθεση (για την ακρίβεια 836:1).

Προσωπικά, μου φαίνεται πολύ χαμηλή. Νομίζω οτι οι Panasonic έχουν 2, 2 1/2 φορές καλύτερη...Ψιλοαπογοητευτηκα...

Σε τι είδους μέτρηση αναφέρεται το συγκεκριμένο νούμερο ? Αν είναι ANSI δεν είναι καθόλου απογοητευτικό και είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο.

Στην τελική σημασία έχει η αίσθηση που σου δίνει η εικόνα. Αν είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα μην κολλάς στα νούμερα και κοίτα να την χαρείς :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

......Αν είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα μην κολλάς στα νούμερα και κοίτα να την χαρείς ...

Σοφόν...!!!!!

JoeBar, για δώσε λίγα φώτα... Τι κάνει αυτή η επιλογή και τι κερδίζουμε ακριβώς;
H ρύθμιση αυτή κουνάει την εικόνα απειροελάχιστα (δεν γνωρίζω ακριβώς πόσα pixel, πάντως κάνα δύο) για την αποφυγή του burn in. Αυτό σημβαίνει ανά 60sec. Μπορεί όμως να ρυμθμιστεί από το service menu ο χρόνος του.

Δεν σε ενοχλεί καθόλου πάντως.

Χάλασε λοιπόν, ήρθαν το απόγευμα από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της LG και την πήραν...

Ελπίζω να μου την επιστρέψουν όπως την πήραν, χωρίς φθορές...

Σε 1.5 μήνα η τηλεόραση χάλασε....:(

Δες το θετικό της υπόθεσης, ότι χάλασε όσο είναι ακόμα σε εγγύηση.;)

Σε όλα τα μοντέλα κάποια χαλάει...το θέμα είναι να μη σου τύχει...καλή επισκευή....!!!!

Χάλασε λοιπόν, ήρθαν το απόγευμα από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της LG και την πήραν...

Ελπίζω να μου την επιστρέψουν όπως την πήραν, χωρίς φθορές...

Σε 1.5 μήνα η τηλεόραση χάλασε....:(

Μπορείς να μας πεις τι πρόβλημα σου παρουσίασε?

Όπως και τι εξυπηρέτηση είχες εως τώρα?

Πάντως θα είναι τρελλό τεστ για το service της LG, τέτοια εποχή που συνέβη η ζημιά...

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Το ανέφερα λίγο πιο πάνω αν δεις το πρόβλημα. Ενώ το βράδυ έβλεπα κανονικά, όταν ξύπνησα το πρωί και άνοιξα να δω, πριν φύγω για δουλειά, έπαιζε ο ήχος κανονικά, αλλά εικόνα γιοκ. Μιλώ γενικώς για την εικόνα, όχι μόνο το σήμα, δεν είχε ούτε μία ένδειξη της τηλεόρασης, μενου κλπ, απολύτως τπτ.

Δε μου είπαν τι έχει, ίσως λέει το κύκλωμα τροφοδοσίας της οθόνης. Εγώ φοβάμαι ότι κάηκε το πάνελ.

Ήταν δουλεμένη 300 ώρες, 220 από τις οποίες σε στρώσιμο...

Την πήραν την ίδια μέρα που το ανέφερα. Να με πάρει, το Euro το είδα με ρυθμίσεις στρωσιματος και δεν το χάρηκα και τώρα τους Ολυμπιακούς θα τους δω στις 22"...

Σήμερα πέρασα από τον τεχνικό. Μου είπε ότι χάλασε μια πλακέτα σίγουρα την οποία ήδη περιμένει, ώστε να την αντικαταστήσει και να δει στη συνέχεια αν υπάρχει και άλλο πρόβλημα.

Μου είπε ότι αν σε 10 μέρες δεν έχει επισκευαστεί, πρέπει να αντικατασταθεί, μια λεπτομέρεια που δεν την ήξερα. Για να δούμε, την πήραν από εδώ την Πέμπτη....

Οψόμεθα...

Mέχρι τώρα φαίνεται καλή η εξυπηρέτηση τους. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα...

Γνωρίζει κανείς πότε κυκλοφορεί η 7000 και αν αξίζει να περιμένεις έναντι της 6000
καθώς και τιμή τι ακούγεται?
Δύσκολο πράγμα η αναμονή αλλά νομίζω πως πολλές φορές ωφελεί!