LG 50PG6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Επιτέλους το χρήμα ήλθε αλλά εγώ παραμένω αναποφάσιστος (λέω για δυό τρεις ημέρες ακόμα) και σας ερωτώ ποιά από τις δυό να καταλήξω δεν πάει άλλο η αναποφασιστικότητά μου.
Bοηθήστε παρακαλώ όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα.
Ποιά από τις δυό να διαλέξω την 52W4000 ή την 50pg6000 θα χρησιμοποιώ nova, και pc μόνο για ταινίες όχι παιχνίδια, tο εργαλείο εκπομπής είναι HD.
Η διαφορά χρημάτων δεν με ενδιαφέρει με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας.
Απόσταση 5,5 - 6 m.
Mια βοήθεια please.

Re: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Στην native 1360Χ768 και είναι super... :2thumb22sup:

Δεν είχα τσεκάρει καν οτί παίρνει τα 1920Χ1080. Θα κάνω πείραμα στα HD...

BTW έχουν περάσει 3 ώρες που κάνω browsing και δεν έχω πάθει burn in. Ρε μήπως μου δώσανε LCD και δεν το έχω πάρει γραμμή...? :flipout::flipout::flipout:

Για κάποιο περίεργο λόγω εγώ βλέπω πολύ αισθητές διαφορές στα χρώματα των Mkv οταν ανεβάζω την ανάλυση σε 1920χ1080. Πολύ μα πολύ καλύτερα πιο ζωντανά, καμμία σχέση... απλώς θα πρέπει να πειράξεις λίγο το Overscan/underscan για να σου γεμίσει όλη την οθόνη... για πες τη γνωμη σου...

υγ. έχω μια 4870 ΑΤι με τους τελυταίους catalyst

Για κάποιο περίεργο λόγω εγώ βλέπω πολύ αισθητές διαφορές στα χρώματα των Mkv οταν ανεβάζω την ανάλυση σε 1920χ1080. Πολύ μα πολύ καλύτερα πιο ζωντανά, καμμία σχέση... απλώς θα πρέπει να πειράξεις λίγο το Overscan/underscan για να σου γεμίσει όλη την οθόνη... για πες τη γνωμη σου...

υγ. έχω μια 4870 ΑΤι με τους τελυταίους catalyst
Θα το τσεκάρω, όταν έχω όρεξη για πειράματα και θα σου πω.
BTW και εγώ μια 4850 έχω.

Φίλε kourikos αν δεν σε νοιάζουν τα λεφτά γιατί δεν πας στην Κούρο να ησυχάσεις; Αν σου φαίνονται πολλά, τότε μάλλον και η διαφορά W με PG πρέπει να σε προβληματίσει.....

Re: Απάντηση: LG 50PG6000 - Σκοράρει απ' ευθείας!

Ποιά από τις δυό να διαλέξω την 52W4000 ή την 50pg6000 θα χρησιμοποιώ nova, και pc μόνο για ταινίες όχι παιχνίδια, tο εργαλείο εκπομπής είναι HD.

Αφου θα βλεπεις κυριως HD καλυτερα θα ηταν να παρεις μια Full HD ειτε ειναι η W4000 ειτε οι νεες Full HD plasma της LG που ερχονται συντομα...

http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_50pg7000.jhtml

Παιζει βεβαια και η λυση που λεει ο Χρηστος δηλαδη 50PG6000 και με τα ρεστα προβολι.

Επιτέλους το χρήμα ήλθε αλλά εγώ παραμένω αναποφάσιστος (λέω για δυό τρεις ημέρες ακόμα) και σας ερωτώ ποιά από τις δυό να καταλήξω δεν πάει άλλο η αναποφασιστικότητά μου.
Η διαφορά χρημάτων δεν με ενδιαφέρει με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας.
Απόσταση 5,5 - 6 m.
Mια βοήθεια please.

Ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό με σένα έχω κι εγώ.
Έχω απόσταση θέασης 5,3μ και σκέφτομαι να προβώ σε αγορά σύντομα.
Έχω καταλήξει κι εγώ σε αυτές τις δυο τηλεοράσεις βάζοντας στο παιχνίδι και νέα sony 52W4500.

Στην Lg θα κατέληγα σε περίπτωση που θέλω να εξοικονομήσω χρήματα χωρις όμως να χάσω σε ποιότητα εικόνας.
Θεωρώ όμως οτι έχει κάποια μειονεκτήματα τα οποία με κάνουν να θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα και να πάω σε μια από τις sony.

μειονεκτήματα
1. κατανάλωση
2. κάποιοι περιορισμοί ειδικά εμείς που θέλουμε να συνδέσουμε και pc γιατί να πρέπει να φοβάμαι να σερφάρω όταν μου κάνει όρεξη ή οτιδήποτε άλλο;
3.Η αντανάκλαση της Lg είναι σε μεγάλο βαθμό.
4.Σε HD καλύτερα θα αποδίδει η Lcd.
5. 2 ίντσες παραπάνω εμείς τις χρειαζόμαστε λόγω απόστασης.
6. Θα κάθομαι να στρώνω την τηλεόραση λες και είναι αυτοκίνητο;

Σκέψου και το ενδεχόμενο να περιμένεις λίγες μέρες για να δούμε και την W4500 που θα είναι ακόμα καλύτερη.

Φίλοι είπα δε με νοιάζουν τα λεφτά μέχρι εκεί, δλδ 2200 που έχει η W είναι το ταβάνι τι ταβάνι πάνω από τα κεραμίδια θα έλεγα,
Αλογοσκούφης γαρ.
Περιμένω δυο τρεις γνώμες ακόμα και φουλ επίθεση (ει δυνατόν των κατόχων αυτών των δύο tv.)

H PG7000 θα εχει απο 2 χιλιαρικα απο οτι ακουγεται.

Ισως να περιμενεις να δεις και αυτην πρωτα.

πάρε μια LG (την έχω) ...όταν θα την βάλεις στο σπίτι θα έχεις μια πολύ καλή τιβί θα ξεχάσεις τις συγκρίσεις...μην σρώσεις τίποτα δεν χρειάζεται ...λιγη προσοχή μόνο...και απόλαυσε το γεγονός ότι γλύτωσες ένα σκασμό λεφτά...
εξ άλλου μπορεί σε λίγο ο Αλογοσκούφης τις κουρο να τις θεωρεί τεκμήριο διαβίωσης...

Giorgio με pc την έχεις συνδέσει?
Ποιά είναι η συμπεριφορά της?
Για δε pc εννοώ σύνδεση για να βλέπω ταινίες ή μπάλα από το sop cast,
ή το tvu player.

Nα λοιπόν που έφτασε και η 7000 άρα θα περιμένω τις γνώμες από τους ειδικούς
και τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα προχωρώ στην παραγγελία της,
εφ´όσον βλέπω ότι και η τιμή της είναι πολύ καλή.
Βέβαια το μαγαζί που τη δίνει έχει και τη φήμη ότι πουλά παραεισαγωγής δε μπορεί μέσα στη βδομάδα θα παρουσιαστούν και άλλα καταστήματα.

Nα λοιπόν που έφτασε και η 7000 άρα θα περιμένω τις γνώμες από τους ειδικούς
και τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα προχωρώ στην παραγγελία της,
εφ´όσον βλέπω ότι και η τιμή της είναι πολύ καλή.
Βέβαια το μαγαζί που τη δίνει έχει και τη φήμη ότι πουλά παραεισαγωγής δε μπορεί μέσα στη βδομάδα θα παρουσιαστούν και άλλα καταστήματα.

Άντε πάρ´την να μας πεις κι εμάς από πρώτο χέρι εντυπώσεις.

Μπήκα στο site της lg gr αλλά δεν την έχει ακόμη άρα το τεχνικς την έχει παραεισαγωγή αναμονή λοιπόν.

Αφου θα βλεπεις κυριως HD καλυτερα θα ηταν να παρεις μια Full HD ειτε ειναι η W4000 ειτε οι νεες Full HD plasma της LG που ερχονται συντομα...

http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_50pg7000.jhtml

Παιζει βεβαια και η λυση που λεει ο Χρηστος δηλαδη 50PG6000 και με τα ρεστα προβολι.
Tι έγινε το thread για τις αποστάσεις το ξεχάσαμε...? ;)

Ο άνθρωπος είναι στα 5.5-6μ...

Tι έγινε το thread για τις αποστάσεις το ξεχάσαμε...? ;)

Ο άνθρωπος είναι στα 5.5-6μ...

Αυριο μεθαυριο μπορει να βαλει τον καναπε στα 2 μετρα η να αλλαξει σπιτι. Το οτι δεν βλεπει καποιος μια διαφορα στην εικονα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας.-bye-

Μια βοήθεια ρε παιδιά....
Να την πάρω κι εγώ την 50PG6000? Ή να πάρω κάποια άλλη?