LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δωροεπιταγή 200 και από Πλαίσιο κι ομολογώ ότι πλησιάζω κι εγώ όλο και περισσότερο στην απόκτησή της! Samsung περίπου 10ετίας που μας άφησε χρόνους κι εγώ για χρήση σε υπνοδωμάτιο, άρα μηδέν φωτισμός, και είμαι μεταξύ της εν λόγω τιβί και κάποια 4Κ αντίστοιχης τιμής, ή έστω μέχρι 1500 .
Μιας και 4Κ περιεχόμενο νωρίτερα από καμιά 5ετία από τώρα δεν βλέπω να έχω εγώ τουλάχιστον σε επάρκεια, και ειδικά HDR που πάνελ τέτοιας τιμής προς το παρόν δεν έχουν απόδοση που να αξίζει τον κόπο, υπάρχει κανένας λόγος να πάω προς 4Κ πάνελ κατά την γνώμη σας; Η απόδοση σε 1080 μεταξύ των δύο είναι συντριπτικά υπέρ της LG;
Σημειωτέον ότι τηλεοπτικό σήμα θα παίζει από ελάχιστο έως καθόλου, κυρίως ταινίες-σειρές streaming με chrome cast περίπου 30% 1080p, 50% 720p, 20% SD και καθόλου gaming.

Η δωροεπιταγη στα μηντια μαρκτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επέκταση εγγύησης 149 για όποιον ενδιαφέρεται, απ' ότι μου είπε ο πωλητής (δεν διάβασα όρους) αφορά οποιαδήποτε βλάβη και zero pixel για 5 χρόνια κι αν πάθει οτιδήποτε έρχεται τεχνικός lg και αποφασίζεις εσύ αν θα την φτιάξεις, την αντικαταστήσεις η πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Too good to be true μου ακούγεται...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η δωροεπιταγη στα μηντια μαρκτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επέκταση εγγύησης 149 για όποιον ενδιαφέρεται, απ' ότι μου είπε ο πωλητής (δεν διάβασα όρους) αφορά οποιαδήποτε βλάβη και zero pixel για 5 χρόνια κι αν πάθει οτιδήποτε έρχεται τεχνικός lg και αποφασίζεις εσύ αν θα την φτιάξεις, την αντικαταστήσεις η πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Too good to be true μου ακούγεται...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν μιλαμε για αυτο.

http://www.mediamarkt.gr/static/pdf/GPlus_Infokasse.pdf

Τοτε βλεπω οτι υπο προυποθεσεις μπορουν να σε θεσουν εκτος εγγυησης.

Λανθασμένη χρήση και χρήση άλλη από την προοριζόμενη για το προϊόν και τους
σκοπούς του, ομοίως και λανθασμένη εγκατάσταση.
Ζημία προκληθείσα από πτώση κεραυνού, νερό/υγρασία, φωτιά, ανωτέρα βία,
πόλεμο, λανθασμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ανεπαρκή εξαερισμό, ή από
άλλες αιτίες, οι οποίες εκφεύγουν του πεδίου ευθύνης και ελέγχου της
Media Mark.
Και τα χρηματα απο οσο αναφερει επιστρεφονται ολα μονο τον πρωτο χρονο.

Εφόσον η επισκευή μιας συσκευής είναι αδύνατη για οικονομικούς ή πρακτικούς
λόγους τότε θα εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Media Markt να εκπληρώσει
την εγγύηση Media Markt Plus Guarantee (G-Plus) με αντικατάσταση της συσκευής
(συσκευή αντικατάστασης) ή να επιστρέψει το 100% του τιμήματος κατά τον πρώτο
χρόνο, το 100% του τιμήματος κατά τον δεύτερο χρόνο, το 80% κατά τον τρίτο
χρόνο, το 60% κατά τον τέταρτο χρόνο και το 40% του τιμήματος κατά τον πέμπτο
χρόνο. Η επιστροφή χρημάτων θα λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με την παράδοση της
ελαττωματικής συσκευής.

Οποτε περαν των γενικολογων που λεει ενας πωλητης (οπως του εχουν πει να λεει) καλο ειναι να διαβαζουμε ή να ζηταμε αν παρεχονται γραπτως τους ορους εγγυησεως, γιατι εκει μεσα παντα κρυβονται τα ψιλα γραμματα.

Επίσης δεν αναφέρει Σ αυτό τουλάχιστον το έγγραφο οτιδήποτε για πιξελ.

Και λέει ότι το να σου επιστρέψουν χρήματα είναι στην δική τους ευχέρεια κι όχι επιλογή του πελάτη.

Αυτό με το ποσοστό σχετικά νορμάλ μου φαίνεται να έχει κάτι σαν απόσβεση όσο περνάει ο καιρός.

Και οι περισσότεροι όροι που βγαίνεις εκτός εγγύησης καλύπτονται απ' την ασφάλεια του σπιτιού (εκτός απ' τον πόλεμο νομίζω, αλλά αν είναι να πάει από βομβαρδισμό χαλάλι!).

Θα ξαναπάω αύριο να διευκρίνησω τα της εγγύησης και βλέπουμε.

Πάντως οριακά χωράει εκεί που θέλω να την βάλω, θα βγαίνει και λίγο έξω απ' το έπιπλο η βάση, 5-6 πόντους! 😝

(Sorry για το off topic)

H mediamarkt την δωροεπιταγή την έκανε έκπτωση, εάν την παραγγείλεις τελική τιμή στο σάιτ βγαίνει 999 .

Αυτο μου εβγαλε και σε μενα που την παραγγειλα απο media markt. Μονος προβληματισμος ειναι το burn-in που διαβαζω οτι μπορει να υπαρξει σε περιπτωση χρησης υπολογιστη ή ps4. Εγω βασικα θα παιζω καποιες ωριτσες ps4. Μπορει να μου επιβεβαιωσει καποιος απο τους κατοχους αν γνωριζει κατι σχετικα και αν εχει θεμα με input lag? Και επισης με ενδιαφερει να εχει ενα αξιοπρεπες επιπεδο στην θεαση των καναλιων του digea που το κανω απο ote tv. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.
Δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις γιατι θα βλεπω λιγο αυτα τα καναλια, αλλα τουλαχιστον να βλεπονται οταν το κανω. Κυρια χρηση ote tv και αρκετα αθλητικα και ταινιες 1080p απo kodi.

για αποφυγη burn-in η 910 ριχνει την φωτεινότητα των led στις στατικές εικόνες, 5 σχεδόν μηνες αποκλειστικά ως μόνιτορ δεν εχω κανένα πρόβλημα.
Οσο για τα παιχνίδια δεν ειμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω για input lag γιατι δεν ειμαι οπαδός, ως τόσο εχω παίξει κάποιους τίτλους για λιγο και πραγματικά δεν με ενόχλησε κατι.
Στα λεφτα αυτα και με το αβέβαιο μελλον του 4κ θα ελεγα πως ειναι τρομερη ευκαιρια, εχθες ειδα σε τηλεοπτικό (star hd) τον τιτανικο και ενα μικρο σοκ το επαθα, γενικα για να αποδώσει σωστα θελει αρκετές ώρες θέασης και ρυθμίσεων.
Οσον αφορα το smart κομμάτι ειναι τάφος σε περιήγηση και σε λοιπές λειτουργίες αλλα ποιος νοιάζεται αν υπαρχει pc κοτσαρισμένο πάνω της.
Κακα τα ψέματα οι oled ειναι το μέλλον και ετσι και τις ταΐσεις με ενα καλό αρχείο ταινίας κανει τις καλύτερες led tv να κοκκινίζουν απο ντροπή.

Το input lag ειναι στα 33ms αν παιζεις call of duty ειναι εντάξει, μονο αν εχεις παιξει σε μονιτορ υπολογιστή θα δεις διαφορα. Burn in δεν εχω και παιζω αρκετά playsration .

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια. Θα παω σε λιγο απο καποιο καταστημα να την δω και μαλλον εκει θα καταληξω τελικα.

Και επισης με ενδιαφερει να εχει ενα αξιοπρεπες επιπεδο στην θεαση των καναλιων του digea που το κανω απο ote tv. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.
Δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις γιατι θα βλεπω λιγο αυτα τα καναλια, αλλα τουλαχιστον να βλεπονται οταν το κανω. Κυρια χρηση ote tv και αρκετα αθλητικα και ταινιες 1080p απo kodi.

Έχει γίνει συζήτηση για το τηλεοπτικό μερικές σελίδες πιο πίσω...

Πηγα, ειδα και απηλθα...με την τηλεοραση μαζι! 😜

Ειχα την ευκαιρια να δω στο καταστημα digea και nova (hd ταινια και αθλητικα). Τα χρωματα πραγματικα ητανε εξαιρετικα και η κινηση στα αθλητικα αρκετα καλη, οποτε κατεληξα να κανω την αγορα. Πηρα και την επεκταση εγγυησης που δινει το media markt. Σκεφτηκα οτι καλυτερα να την εχω και να ειναι αχρειαστη παρα να γινει κατι και να λεω γιατι δεν την αγορασα τοτε. Ειδικα απο την στιγμη που η τηλεοραση βγηκε στα 999 και στα 119 η εγγυηση. Παλι λιγοτερα σε σχεση με τα 1150 που την εβρισκες πριν λιγες μερες.

Στο σπιτι, που απλα την εστησα και εκατσα και χαζεψα λιγο γιατι δεν ειχα πολυ χρονο, στα καναλια του digea παλι βλεπεις τα χρωματα να ειναι πολυ ομορφα αλλα η εικονα οχι τοσο καλη. Ισως για αυτο να φταιει και το γεγονος οτι ειχα συνηθισει την εικονα στις 46" και τωρα στις 55" φαινονται περισσοτερο οι ατελειες. Μικρο το κακο βεβαια γιατι βλεπω πολυ λιγο digea. Στα καναλια hd του ote tv πραγματικα η εικονα ητανε εξαιρετικη.

Μενει τωρα να ψαξω να βρω τις καταλληλες ρυθμισεις μολις θα εχω χρονο και να την τσεκαρω και σε kodi/ps4 τι λεει.

Μεγειες μου!

Μεγειές!!!! Καλοθέατη!!!!!! Έκανες την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα!!!

Ρε δεν σταματατε την πηρα και την πηρα και ειναι superb, μεχρι να τελειωσει η προσφορα ή να εξαντληθει. ?
Μην με κολαζετε και ειμαι με το ενα ποδι να παω να την παρω.

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε δεν σταματατε την πηρα και την πηρα και ειναι superb, μεχρι να τελειωσει η προσφορα ή να εξαντληθει. ?

Gogogo!

κουτσος θα πας να τη παρεις?

Αλήθεια πόσο banding είναι αποδεκτό σε αυτή τη τηλεόραση πριν καλέσω τεχνικό της LG?

Σε θέαση ποδοσφαιρικού αγώνα είναι πολύ εμφανές το πρόβλημα, σε γενική παρακολουθηση ( ταινίες,σειρές κτλ) μόνο σε σκούρες σκηνές και γρήγορη κίνηση της εικόνας.

Γενικά είμαι απογοητευμενος από τη συγκεκριμένη τηλεόραση τόσο από το banding όσο από dirty screen effect και απόδοση sd σήματος...

Aν θες ανεβασε ενα βιντεακι να δουμε το προβλημα του banding και μερικες φωτογραφιες που να αναδεικνυουν το dirty screen effect. Πες μας και ποια τηλεοραση σε αφησε πιο ικανοποιημενο απο θεματα banding.