LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι η μόνη πρόταση που μου έκαναν είναι πιστωτικό στο Public.

Γράψε ένα email στην LG και εξήγησε απο την αρχή το πρόβλημα. Εξήγησε ότι εσύ LG OLED αγόρασες και με LG OLED θες να αντικαταστήσεις τη χαλασμένη τηλεόραση.
Αν δεν μπορέσουν να κάνουν κάτι θα πρέπει να στραφείς εναντίον του Public το οποίο έχει και την ουσιαστική ευθύνη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γράψε ένα email στην LG και εξήγησε απο την αρχή το πρόβλημα. Εξήγησε ότι εσύ LG OLED αγόρασες και με LG OLED θες να αντικαταστήσεις τη χαλασμένη τηλεόραση.
Αν δεν μπορέσουν να κάνουν κάτι θα πρέπει να στραφείς εναντίον του Public το οποίο έχει και την ουσιαστική ευθύνη.

Τους έγραψα email με αναλυτική περιγραφή και τους ζητάω και γραπτώς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, στο Public δέν ξέρω πώς να τους πιέσω αφού χρησιμοποίησα την εγγύηση της LG.

Re: Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1350 μαζί με την 5ετή επέκταση του public.

κανε λιγο υπομονη μεχρι αρχες Ιουνιου(που λογικα θα κατσουν καποιες προσφορες)και στην χειροτερη βαλε καποιο ποσο και πηγαινε σε oled 4κ.
η αλλη λυση ειναι qled ή καποια sony.
πηγαινε μια βολτα και δες της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κανε λιγο υπομονη μεχρι αρχες Ιουνιου(που λογικα θα κατσουν καποιες προσφορες)και στην χειροτερη βαλε καποιο ποσο και πηγαινε σε oled 4κ.
η αλλη λυση ειναι qled ή καποια sony.
πηγαινε μια βολτα και δες της.

Μακάρι να έχει καμοιά προσφορά τον Ιούνιο.
Με το πιστωτικό δεν ξέρω τι γίνεται επειδή δεν μ´εχει ειδοποιήσει κανένας απ´το Public και δεν ρωτάω γιατί θα είναι σαν να το δέχομαι, έχει περιορισμένο χρόνο και αν ναι ισχύει απ´την ημερομηνία παραλαβής?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τους έγραψα email με αναλυτική περιγραφή και τους ζητάω και γραπτώς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, στο Public δέν ξέρω πώς να τους πιέσω αφού χρησιμοποίησα την εγγύηση της LG.

Δεν έχεις 5έτη lg, έχεις 3 χρόνια επέκταση απο την lg..
Για τους πρώτους 24 μήνες η εγγύηση είναι απο το κατάστημα αγοράς.
Το θέμα είναι να εξηγήσεις ότι το public σε κατευθύνει αναγκαστικά σε Samsung ενώ εσύ έχεις πληρώσει επέκταση lg και θες να συνεχίσεις να έχεις lg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχεις 5έτη lg, έχεις 3 χρόνια επέκταση απο την lg..
Για τους πρώτους 24 μήνες η εγγύηση είναι απο το κατάστημα αγοράς.
Το θέμα είναι να εξηγήσεις ότι το public σε κατευθύνει αναγκαστικά σε Samsung ενώ εσύ έχεις πληρώσει επέκταση lg και θες να συνεχίσεις να έχεις lg

Διαφορετικά το έχω καταλάβει εγώ, ότι τα 2 πρώτα χρόνια μπορώ να την χρησιμοποιήσω είτε απ την LG είτε απ´το Public, και τα υπόλοιπα 3 ισχύει μόνο του Public.
Το Σάββατο πέρασα απ' το Public να δω αν είχαν στείλει πιστωτικό και αν είχαν μοντέλα του 17 και σε κουβέντα που είχα με κάποιον απ´το service μου είπε ότι αντικατάσταση σημαίνει πιστωτικό,
και οι εταιρίες έχουν ολόκληρο νομικό τμήμα και δεν μπορώ να κάνω κάτι και καλύτερα να προτιμήσω να πάρω μια Samsung qled.

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στον Κωτσόβολο την βλέπω. δεν τους λες να στο δώσουν εκεί (αφου συνεννοηθείς με κωτσο να την κρατήσουν).

https://www.kotsovolos.gr/site/soun...led-lcd/172839-lg-oled-55b7v-55?cmicc=skroutz

Δυστυχως αυτό είναι το πρόβλημα ότι με δεσμέυουν μόνο στο Public όπου την αγόρασα αλλιώς υπάρχει και σ´άλλες αλυσίδες όπως πλαίσιο ή media markt.

Μέτρησα χθες μια 910 με 4240 ώρες...

Για να ακούσω υποθέσεις για τα ευρήματα... :rolleyes:

Να προσθέσω και ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση χρησιμοποιείται εκτεταμένα και ως μόνιτορ για internet browsing...

το πιστωτικό πόσο καιρό μπορεί να μείνει ? (αν αντέχεις βέβαια)

Σήμερα ρώτησα 1 χρόνο ισχύει, αλλά αντέχω μέχρι τον Νοέμβριο?

Να προσθέσω και ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση χρησιμοποιείται εκτεταμένα και ως μόνιτορ για internet browsing...

Θετικά φαντάζομαι.

την βρηκες στα ιδια επιπεδα φωτεινοτητας και δεν ειδες πουθενα Burn in..

Λεγε.
Μας εσκασες.
'Μολογα τα ολα!

Το κοντράστ έπεσε στο 2000:1 έχει γεμίσει burn in και απο φωτεινότητα καντίλι..

Ερχομαι το Σάββατο να στην πάρω για ανακύκλωση :Banane0:

καταρρακτης με χρηζουσα αμεση εγχειρητική επεμβαση.
Το πετυχα;

Μέτρησα χθες έναν γάτο με 350.400 ώρες που έσκασε έναν γάϊδαρο ή μάλλον πολλούς με 400.000+ ώρες λειτουργίας...

Για να ακούσω υποθέσεις για τα ευρήματα...

Μέτρησα χθες έναν γάτο με 350.400 ώρες που έσκασε έναν γάϊδαρο ή μάλλον πολλούς με 400.000+ ώρες λειτουργίας...

Για να ακούσω υποθέσεις για τα ευρήματα...

για δωσε παραπανω στοιχεια.
Τι χρωμα ηταν ο γατος;
Αρσενικος φανταζομαι.
Ρατσα;