την βρηκες στα ιδια επιπεδα φωτεινοτητας και δεν ειδες πουθενα Burn in..
Κάπως έτσι...
Η τηλεόραση, στο default expert mode, με 4240 ώρες στην πλάτη, μέτρησε ως εξής:

Μέση απόκλιση dE 4,4 στην κλίμακα του γκρι και κάτω από 2 στα χρώματα. Είναι η απολύτως μικρότερη απόκλιση που έχω μετρήσει ποτέ σε οποιοδήποτε μέσο πρόβολης με τόσες ώρες λειτουργίας...
Η μέγιστη φωτεινότητα στο mode ζωηρόχρωμο, μετρήθηκε στα 355,14 cd/m2 σε παράθυρο, 183 cd/m2 σε σκακιέρα και 92,8 cd/m2 σε full field. Στο mode Expert, η σκακιέρα έδωσε 122,2 cd/m2 και το full field 61,3 cd/m2. Οι τιμές αυτές, είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες της δικιάς μου στις 987 ώρες, αλλά αυτό μπορεί να σχετίζεται με διαφορά από κομμάτι σε κομμάτι, διαφορετική συχνότητα των compensation cycles ή/και την επίδραση του recalibration των τρανζίστορ οδήγησης που επισυμβαίνει κάθε 2000 ώρες...
Παρότι ο κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης παρατηρεί image retention μετά από πολύωρη θέαση τηλεοπτικού καναλιού, ορατό μόνο στις καρτέλες ελέγχου, αυτό καθαρίζει μετά τo cc και η συσκευή είναι ελεύθερη burn-in μέχρι στιγμής. Όσον αφορά το πάνελ uniformity στα πολύ χαμηλά IRE, συγκριτικά με την δικιά μου, το βρήκα βελτιωμένο, όσον αφορά τα dark patches, αλλά ελαφρώς χειρότερο όσον αφορά το vertical banding (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της συσκευής, η χειροτέρευση συνέβη λίγες ώρες πριν μετρήσουμε :chinscratch

Ακολούθως, παίξαμε λίγο με τα ρυθμιστικά του greyscale, χωρίς να πειράξουμε καθόλου το cms και την αφήσαμε ως εξής: