το ειχα γραψει και πιο πισω, θα το ξανα γραψω, η tv για hd υλικο, ταινιες αλλα και ως μονιτορ που την δουλευω εδω και 4 μηνες ειναι πολυ, πολυ καλη.
λεφτα για πεταμα δεν εχω, ειδικα αυτους τους δυσκολους καιρους.Η tv με επεισε για αυτο που θελω να κανω και ελπιζω να πορευτούμε μαζι για αρκετα χρονια.
Καλο το 4κ, ακομα καλυτερο το Webos 3.0 (ποναει πολυ σε αυτο η 910v) αλλα θεωρω πως η μπιλια του 4κ εντελει δεν θα κατσει πουθενα....μακαρι να βγω ψευτης.
Ειναι entry level κανεις δεν διαφωνει σε αυτο, ειναι ομως τοσο που καταφερνει να σε εντυπωσιάσει σε σύγκριση με μια led των ιδιων κυβικων, ειδικά πανω σε ικανό pc ως βασικη πηγη.
Μπηκα στον πειρασμό να την δουλεψω και ως tv και οντως σε αυτο το κομματι ειναι αρκετα χαλια οι εντυπωσεις, Aντ1, Aντ1hd,Skai hd, E, E hd και με τελευταιο και χειροτερο το mega, μονο το δολιο το star hd παιζει οπως θα περιμενε καποιος απο μια τετοια tv.
Δεδομένου λοιπόν ολων των παραπανω και επισης των πολλα υποσχομενων μοντ.2016-17 αφου η lg δεν θελει να ριξει νερο στο κρασι της, ειναι μια καλη αγορα.