LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πριν να ανεβάσω φωτογραφίες να σου πω ότι ήμουν κάτοχός μιας Panasonic plasma P50G30 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημενος, δυστυχώς έκανα το λάθος και έκανα "αναβάθμιση" με LG oled στις 55" από 50" που είχα.

...

Attachments

• 20170424_003839.jpg
    20170424_003839.jpg
    37.5 KB · Views: 267
Last edited:

..

Attachments

• 20170424_004157.jpg
    20170424_004157.jpg
    36.7 KB · Views: 292
αν και παλαιότερα ειχα τσεκάρει την δικια μου και δεν ειχα τετιο πρόβλημα μπορεί να μου στειλεις το link για να κατεβάσω τα δείγματα και να τσεκαρω παλι;

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

..

attachment.php

Όχι, αν το ρυθμιστικό της φωτεινότητας είναι ορθώς ρυθμισμένο, αυτή η εικόνα δεν είναι φυσιολογική. Έτσι θα έπρεπε να δείχνει το 1-2%, όχι το 5%...

Παιδιά από αύριο μπαίνω κι εγώ στην παρέα σας αφού θα μου έρθει η νέα μου τηλεόραση. :proud: Η προηγούμενη ήταν μια Panasonic plasma 42'' (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ήταν από τα πιο οικονομικά που βγήκαν πριν σταματήσει η παραγωγή Plasma). Η Panasonic θα πάει σε δεύτερο σπίτι οπότε δεν θα σταματήσω να απολαμβάνω τα υπέροχα χρώματά της αφού ήταν μια τηλεόραση που την ερωτεύτηκα πραγματικά.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: επειδή τις επόμενες ημέρες θα είμαι μόνος στο σπίτι, θα μου σταλεί μεν στο σπίτι αλλά πιστεύετε ότι θα μπορώ μόνος να τη βγάλω από την κούτα, να τη σηκώσω και να την τοποθετήσω στη θέση της λόγω του όγκου της; (με το βάρος δεν έχω πρόβλημα, ο όγκος με προβληματίζει)

Καλορίζικη! Καλύτερα να ζητήσεις τη βοήθεια ενός δεύτερου ατόμου. Η τηλεόραση είναι πανάλαφρη, αλλά λόγω του πολύ λεπτού πάνω τμήματος και της κούρμπας, θα δυσκολευτείς να την χειριστείς μόνος σου...

Μόλις παρέλαβα κι εγώ από μίντια, αλλά έχω την υποψία ότι ήταν ξανά ανοιγμενη η συσκευασία. Τα πλαστικά στην κάτω πλευρά ήταν εντός των κεντρικών κομμένα. Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι ήταν απ' το σύρσιμο και την ανοίξαμε κιόλας, αλλά εντός δεν είδα κάτι που να έπρεπε να είναι σφραγισμένο ώστε να επιβεβαιώσω ότι είχε ανοιχτεί. Υπάρχει τρόπος να βρω απ' το μενού εάν έχει ξανά δουλέψει;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η βαση ειναι ενα καλο σημαδι για το αν η τηλεοραση ηταν "στημενη".
εαν δεις σωστα συσκευασμενη βαση και τα αυτοκολλητα του περιτυλιγματος της τηλεορασης "ατσαλακωτα",λιγο δυσκολο να ειναι χρησιμοποιημενη.
βεβαια θα μου πεις την ειχε παρει καποιος που θα την εβαζε με επιτοιχια.
ενταξει-μια τηλεοραση που εχει χρησιμοποιηθει φαινεται σε ενα εμπειρο ματι.

Καλά κι απ' τη LG τόσο δύσκολο ήταν να έχουν αυτοκόλλητα ασφαλείας; εδώ βάζουν σε ηλεκτρονικά πολύ χαμηλότερης αξίας. Τέλος πάντων, την ανοίγω και βλέπουμε...

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά κι απ' τη LG τόσο δύσκολο ήταν να έχουν αυτοκόλλητα ασφαλείας; εδώ βάζουν σε ηλεκτρονικά πολύ χαμηλότερης αξίας. Τέλος πάντων, την ανοίγω και βλέπουμε...

απο ποιας περιοχης καταστημα αν επιτρεπεται παρελαβες. ?

Η βάση έχει σκόνη όπως φαίνεται απ' την φωτο, λίγο δύσκολο να ήταν σκονισμένο το εργοστάσιο υποθέτω.
f73925088f22d63d7ea55f22a1ab5530.jpg

Ένα κάλυμμα είχε μόνο η βάση.

Κι ο εργάτης που την συσκευασε πρέπει να ήταν και παραδοσιακός τύπος γιατί έχει γράψει και το serial με το χέρι στο manual
604513b32525dd81866fd0b208268efe.jpg

Πάει πίσω όπως είναι προφανώς