LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ένα κάλυμμα είχε μόνο η βάση.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα και η δικια μου(B6V) εκτος του εξωτερικου περιτυλιγματος,ειχε και εσωτερικη επενδυση.λογικο για να μην γρατζουνιστει.
μεσα η τιβι πως ειναι?δακτυλιες,σκονη..

Δε νομίζω Έτσι κι αλλιώς ότι υπάρχει περίπτωση να ήρθε απ' το εργοστάσιο με κολλημένο αυτοκόλλητο και γραμμένο το σήριαλ με το χέρι.

Δεν την ξετυλιγω καν μην κάνω καμία ζημιά.

Πάει πίσω όπως μου την δώσανε.

απλα βγαλαμε το καλυμα που ειχε το πανελ χωρις να βγει απ την βαση. και 9 παρα το βραδυ εξω απο την παραλαβη δεν ηταν και ιδανικες συνθηκες για ελεγχο.

Καταρχάς το manual πρέπει να είναι σφραγισμένο μέσα σε νάυλον. Σε αυτό που είναι όλα τα παρελκόμενα σφραγισμένα (καλώδια τηλεκοντρόλ κτλ.)

εαν ηταν στημενη σε καποιο μαγαζι,δεν ειναι υποχρεωτικο να ανοιχτει το σακουλακι με τα παρελκομενα.μπορει να δουλεψει και με αλλο κοντρολ της Lg η τηλεοραση.
ειδικα εαν εχουν προβλεψει οτι καποια στιγμη θα πουληθει,προσεχουν..

για εμενα το πιο πονηρο ειναι οτι δεν ειναι ντυμενη η βαση.
οπως και να εχει,εαν ο φιλος κρινει απο αυτα που βλεπει οτι η τηλεοραση εχει ανοιχτει ας την επιστρεψει να εχει το κεφαλι του ησυχο.
επισης καλο θα ηταν να εχουμε και μια εικονα του τυλιγματος της τηλεορασης.

Ναι αλλά ο φίλος μας δείχνει το manual το οποίο είναι ΚΑΙ εκτός νάυλον ΚΑΙ γραμμένο με στυλό....
Οπότε πίσω και αλλαγή με σφραγισμένη. Πάντως tman μην αγχώνεσαι... Είναι σίγουρο πως μόνο με αυτά που θα τους δείξεις θα στην αλλάξουν αμέσως. Συμβαίνει και στα καλύτερα μαγαζιά..... μου έχει τύχει και εμένα στο συγκεκριμένο κατάστημα με laptop. Αντί για καινούριο μου έδωσαν κάποιο το οποίο ήταν από σέερβις και μέσα είχε μέχρι και φωτογραφίες του ιδιοκτήτη του... :laugh:

Όλα καλά, μου την άλλαξαν με σφραγισμένη χωρίς πολλά πολλά. Οι υπάλληλοι ευγενεστατοι, αλλά όταν βρω χρόνο θα πάει μέιλ και στην εξυπηρέτηση της μίντια και της lg.

αυτα ειναι τα καλα οταν αγοραζεις απο τα "επωνυμα" καταστηματα,ειτε αυτο ειναι κινητο,ειτε τηλεοραση.
αντε καλες θεασεις..-bye-

Καλημερα, ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη τηλεοραση. Πηγα την ειδα σε μαγαζι και ηταν διπλα μια samsung ks7500. Ενα μονο πραγμα μου αφησε λιγο αρνητικη εντυπωση, στα σκοτεινα σημεια η φωτεινοτητα δεν ηταν τοσοσ καλη. Η σαμσουνκ ειχε καλυτερη λεπτομερεια. Αντιθετος μια B6 δε μου εδωσε καθολου αυτη την εντυπωση. Λετε ειναι οι αρχικες ρυθμισεις που εχει;

Απάντηση: Re: LG 55EG910V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όλα καλά, μου την άλλαξαν με σφραγισμένη χωρίς πολλά πολλά. Οι υπάλληλοι ευγενεστατοι, αλλά όταν βρω χρόνο θα πάει μέιλ και στην εξυπηρέτηση της μίντια και της lg.

Τέλος καλό όλα καλά!!! Άποψη μου μη στείλεις μέιλ το οποίο μπορεί να φέρει σε θέση απόλυσης κάποιον από τους υπαλλήλους οι οποίος τελικά μπορεί να ακολούθησε και εντολή ανωτέρου ο οποίος θα κάνει το παπί.... και όπως λες ήταν και ευγενικότατοι!!!\
Απλά κάποιος ανυποψίαστος καταναλωτής θα φάει την εκθεσιακή...

Με γειές λοιπόν!!!! Καλοθέατη!!!

Φανταζομαι αρνητικο mail θα στειλεις οχι θετικο ετσι?

Επειδή αυτός ο ανυποψίαστος θα ήμουν εγώ όμως, που θα πλήρωνα για καινούργια μια, κατά πάσα πιθανότητα εκθεσιακη, γιατί κάποιος για κάποιον λόγο αποφάσισε να μην ρίξει τα περιθώρια κέρδους της μίντια μαρκτ, θεωρώ ότι το μέιλ οφείλω να το στείλω.

Εκτός αν ξέρεις κάτι πιο συγκεκριμένο οπότε στείλε μου πμ αν θες.

Επειδή αυτός ο ανυποψίαστος θα ήμουν εγώ όμως, που θα πλήρωνα για καινούργια μια, κατά πάσα πιθανότητα εκθεσιακη, γιατί κάποιος για κάποιον λόγο αποφάσισε να μην ρίξει τα περιθώρια κέρδους της μίντια μαρκτ, θεωρώ ότι το μέιλ οφείλω να το στείλω.

Οχι συμφωνω μαζι σου και εγω θα τους εκραζα.

Όχι δε γνωρίζω τπτ παραπάνω. Σου έγραψα μόνο τι θα έκανα εγώ. Φυσικά και κάνεις αυτό που θές εσύ.

Πολυ σωστος!!!! Και η ευγενεια ισως ειναι σημαδι για την εσκεμμενη προσπαθεια πασας της εκθεσιακης!!!
Ασε για τα παιδια της μεταφορικης που ανεφερες οτι την συρανε(!!!! θα την εδινα πισω επι τοπου, να σερνουν τις δικες τους χιλιων ευρω τηλεορασεις αν θελουν!!!) και εφυγαν απο κατω τα αυτοκολλητα!!! Τραγικοι ολοι τους!!! Θες ρε φιλε να πασαρεις την εκθεσιακη oled με τα πιθανα καψιματα απο την συνεχομενη θεαση ιδιου περιεχομενου? Δωστη μιση τιμη και εις γνωσιν του πελατη σου!!! Μειλ προς γνωσιν και συμορφωση!!!!:violent-smiley-030:

το ολο προβλημα κατ`εμε στο θεμα της εκθεσιακης,ειναι η κουτοπονηρια πολλων καταστηματων.
εγω δεν ειπα μην την πουλησεις.εννοειται οτι οι εκθεσιακες καποια στιγμη θα πρεπει να φυγουν.
πεστο ομως ρε ανθρωπε στον πελατη και καντου και την αντιστοιχη εκπτωση να βολευτουμε ολοι..!
προσωπικα δεν αγοραζω ποτε εκθεσιακα προιοντα,αλλα για αυτους που δεν εχουν προβλημα,λιγο σεβασμος ειναι απαραιτητος..

Χτυπησα κι εγω ενα κομματι σημερα.
Μιας και δεν ειναι 4Κ HDR την εβαλα να παιζει στο χωλ σαν παρακατιανη. :p
Και ειμαι στην φαση να περασω βασικες ρυθμισεις, μεχρι να καλιμπραριστει.

Last edited by a moderator: