LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό το έχω δει (τυχαία βέβαια). Εγώ το ήθελα κυρίως στον media player της τηλεόρασης. Όταν είσαι μες τον σκληρό στην παλιά την σαμσουνγκ σου έδειχνε πχ διάρκεια ταινίας κτλπ χωρίς να την βάλεις να παίξει. Τώρα δείχνει μόνο μέγεθος αρχείου

Ξέρουμε αν η B7V έχει καλύτερο επεξεργαστή από ότι η B6V? Αν δηλαδή δείχνει καλύτερα το 1080p? Και αν θεωρείτε τα 2700 ευρώ καλή τιμή για την 65B6V?

Ναι εχει καλυτερο επεξεργαστη. Εχει νομιζω τον ιδιο με την Ε6 και σιγουρα με C7/E7.

Ξέρουμε αν η B7V έχει καλύτερο επεξεργαστή από ότι η B6V? Αν δηλαδή δείχνει καλύτερα το 1080p? Και αν θεωρείτε τα 2700 ευρώ καλή τιμή για την 65B6V?

H B6 έχει SoC της Realtek ενώ απο την C6 και πάνω, τα μοντέλα 2016 έχουν SoC LG και συγκεκριμένα συνδυασμό Μ16+F16 (LG1312)
Ολα τα μοντέλα του 2017 έχουν SoC M16P της LG.

μπορω να προγραμματισω το magic control της τιβι,να κοντρολαρει τον δεκτη της νοβα απο την στιγμη που δεν ειναι κατευεθειαν επανω στην τηλεοραση αλλα στο switch του yamaha?

ξαφνικα εκει που εβλεπα daredavil κολλαει το netflix(πρωτη φορα).
μαυρη οθονη και μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.
στο τεστ μεσω του neflix για συνδεση,ολα πρασινα.
η τηλεοραση εχει κανονικα ιντερνετ.
δοκιμασα και μεσω wifi αλλα παλι το ιδιο μηνυμα.
κλεισιμο/ανοιγμα τηλεοραση και μια απο τα ιδια στο Modem router.τιποτε..
τι κανω..?
20170608_215910.jpg20170608_215928.jpg20170608_215942.jpg

Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το νετφλιξ ή η εφαρμογή του;

στο πισι μου και στην oled του αδερφου μου παιζει...
εκανα απεγκατασταση και παλι εγκτασταση αλλα παλι το ιδιο μηνυμα.

σωστος-ηρθε στα ισα της.τωρα τι και πως κολλησε δεν καταλαβα.
ευτυχως γιατι γλυτωσα το ρισετ.
ευχαριστω πολυ soul...!!-bye-

Παιδες με την κινηση εχετε παρατηρησει τιποτα περιεργο? Στο kodi σε αρκετα βιντεο το panning ειναι τρισαθλιο. Δηλαδη ειναι σαν να σταματαει καποιος το frame για καποια μικροδευτερολεπτα και να ξαναξεκιναει η κινηση. Το δοκιμασα και με 60hz και με 24.

Έχω δει και εγώ κάποια σπασίματα στην κίνηση που και που σε πλάνα που είναι στο βάθος, αλλά είναι κυρίως σε matroskes και δεν έχω προσέξει και περισσότερες λεπτομέρειες των ταινιών. Νομίζω βέβαια χωρίς τα motion effects, με αυτά ενεργοποιημενα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

κανενα προβλημα οταν παιζει σωστα η πηγη.
με το kodi εχω θεμα στο zidoo.κατι που ειναι προβλημα στο συγκεκριμενο Kodi και οχι στην τηλεορση.

Nαι και εγω σκεφτομαι μηπως φταιει το shield η το kodi αυτο καθαυτο. Με mkv αρχεια εχω δει αυτο με την κινηση αλλα με τα παντα off απο την tv, οπως και κατι σαν αποχρωματισμους που μοιαζουν να ειναι απο την συμπιεση η κατι τετοιο.

Κάτι, ασήμαντο μεν, αδιανόητο δε, τουλάχιστον για εμένα, είναι το γεγονός πως ανοίγοντας την τηλεόραση, με πάει κατευθείαν στο κανάλι που ήταν συντονισμένη πριν κλείσει.

που αλλου να σε παει ρε Χρηστο..?απο εκει που εμεινε στο κλεισιμο,εκει θα ανοιξει.που θα ηθελες να πηγαινε..?

που αλλου να σε παει ρε Χρηστο..?απο εκει που εμεινε στο κλεισιμο,εκει θα ανοιξει.που θα ηθελες να πηγαινε..?

Σε όλες τις τηλεοράσεις που έχω αγοράσει από το 2000 (πιο πριν δε θυμάμαι) όταν πχ πατούσες το 7, σε πήγαιναν στο 7 και μου φαίνεται και αρκετά λογικότερο