LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ιδιο πραγμα δεν λετε. ? Αν μια tv δεν εχει καποιο συστημα προεπιλεγμενου καναλιου κατα την εκκινηση (οπως π.χ. καποιοι εξωτερικοι ψηφιακοι δεκτες ), οταν ανοιξει η tv θα σε παει στο καναλι που επαιζε πριν την κλεισεις.
Εγω δεν εχω καταλαβει τι εννοεις με το παραδειγμα του καναλιου 7. Το ιδιο δεν λες. ?

Re: Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω καταλαβα τι εννοει. πχ ειχε τελευταιο καναλι το 3 πριν την κλεισει. Παταει το 7 και παει στο 3 η τηλεοραση. Λιγο ακυρο μεν αλλα εμενα δεν με τρελαινει τοσο πολυ αυτο. Το παληκαρι το χαλαει παραπανω.

Τελικα εβγαλα ακρη τι με χαλαγε με την κινηση. Το truemotion ηταν. Το ειχα OFF και σε καποιες σκηνες με μακρινα τοπια που εκανε pan η εικονα εκανε τρελα σκαλοπατια το 24p. Οταν το ενεργοποιησα ναι μεν παρενεβη στην εικονα αλλα τελος τα σκαλοπατια. Εσεις που εχετε b6/c6/e6 τι ρυθμιση το εχετε το trumotion?

Εγω καταλαβα τι εννοει. πχ ειχε τελευταιο καναλι το 3 πριν την κλεισει. Παταει το 7 και παει στο 3 η τηλεοραση. Λιγο ακυρο μεν αλλα εμενα δεν με τρελαινει τοσο πολυ αυτο. Το παληκαρι το χαλαει παραπανω.

Τελικα εβγαλα ακρη τι με χαλαγε με την κινηση. Το truemotion ηταν. Το ειχα OFF και σε καποιες σκηνες με μακρινα τοπια που εκανε pan η εικονα εκανε τρελα σκαλοπατια το 24p. Οταν το ενεργοποιησα ναι μεν παρενεβη στην εικονα αλλα τελος τα σκαλοπατια. Εσεις που εχετε b6/c6/e6 τι ρυθμιση το εχετε το trumotion?

manual(χρηστης) 5-5 το καλυτερο για εμενα.

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ έχω σε 2-3 mode το αυτόματο της τηλεόρασης (smooth συνήθως), αλλά στο dark room για τις ταινίες το έχω στο 3-3

Ναι αυτό εννοώ, εννοείται ότι είναι ασήμαντο όπως έγραψα από την αρχή, απλά μου φαίνεται πολύ άκυρο, ίσως επειδή σε όλες τις τηλεοράσεις που είχα, ίσχυε το, κατά την άποψη μου, φυσιολογικό. Το έβαλα εδώ μήπως και είναι θέμα κάποιας ρύθμισης αλλά μάλλον δεν είναι.

Και εγώ σε ένα calibration guide που είχα δει, στο off το είχαν, αλλά εμένα μου αρέσει να υπάρχει.

Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Α καταλαβα τι λετε για τα καναλια.
Οσον αφορα τις ρυθμισεις κινησης εικονας, εγω εχω το De-judder στο 2 ή 3 (αναλογως περιεχομενου) και το motion De-blur παντα στο 10.

Παρατηρησα το εξης. Δεν ξερω ποιος αλλος το εχει ετσι. Στο HDMI2/ARC δεν ειναι επιλεξιμο το real cinema :( Κριμας, αλλα επειδη πεφτει σε ενισχυτη δεν θα του αλλαξω θυρα, οχι τιποτα αλλο βαριεμαι να καθομαι να βαζω τις ρυθμισεις post calibration και σε αλλη πηγη :P

Και εγώ έχω το arc στον ενισχυτή. Δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα όμως γτ έχω ξεστησει το home cinema λόγω αλλαγής επίπλου. Τις προάλλες όμως που τα έβαλα (τα 4 βασικά ηχεία) ξανά για το game of thrones, το arc δεν δούλευε στον ήχο. Από στικακι που έπαιζε το αρχείο (TV audio) μόνο με οπτική έπαιξε τελικά ο ήχος. Δεν ξέρω γιατί.

εμενα το arc ποτε τον yamaha 1050,δεν δουλευε σωστα.
εβαλα optical για τον ηχο και ησυχασα..

Μου το ειχε κανει και εμενα κατι πειραξα στην τηλεοραση στο audio και εφτιαξε...

Πολύ περίεργο μου φαίνεται, δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό, θα ξαναδοκιμάσω

Παιδια καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να δω ελληνικους υποτιτλους στην LG μου απο synology nas οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη ds video. Οι υποτιτλοι ειναι μονο αγγλικοι. Οταν παιζω την ταινια με stickaki εννοειται δεν εχω κανενα προβλημα. Σε μια Samsung ολα δουλευουν ρολοι που δοκιμασα. Εννοειται googlara και φαινεται οτι και με το Plex καποιοι ειχαν το ιδιο προβλημα. Καποια ιδεα?

Ξαναεστησα σήμερα το home cinema με το καινούργιο έπιπλο. Δοκίμασα άλλο καλώδιο HDMI στο ARC αλλά πάλι τίποτα από TV audio, μούγκα.

Παιδια καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να δω ελληνικους υποτιτλους στην LG μου απο synology nas οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη ds video. Οι υποτιτλοι ειναι μονο αγγλικοι. Οταν παιζω την ταινια με stickaki εννοειται δεν εχω κανενα προβλημα. Σε μια Samsung ολα δουλευουν ρολοι που δοκιμασα. Εννοειται googlara και φαινεται οτι και με το Plex καποιοι ειχαν το ιδιο προβλημα. Καποια ιδεα?

Το Κανω λιγο πιο συγκεκριμενο το προβλημα.. Δεν μπορω να δω εξωτερικους υποτιτλους μονο εσωτερικους.

Δοκίμασε να τους ενσωματώσεις στη/σε ματρόσκα με το MKVtoolnix. Έτσι εξαλείφεται το πρόβλημα που έχουν πολλοί DLNA servers να σερβίρουν .srt αρχεία.
Τώρα που ξαναδιαβάζω τι έχεις γράψει, εννοείς οι αγγλικοί υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στη ματρόσκα και οι ελληνικοί εξωτερικοί;

Δοκίμασε να τους ενσωματώσεις στη/σε ματρόσκα με το MKVtoolnix. Έτσι εξαλείφεται το πρόβλημα που έχουν πολλοί DLNA servers να σερβίρουν .srt αρχεία.
Τώρα που ξαναδιαβάζω τι έχεις γράψει, εννοείς οι αγγλικοί υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στη ματρόσκα και οι ελληνικοί εξωτερικοί;

Ναι ειναι ενσωματωμενοι κατι που συμβαινει σε πολλα mkv αρχεια απο οτι καταλαβαινω

garefal τι έγινε; Δούλεψαν κανονικά με την ενσωμάτωση; Πάντως η ενσωμάτωση βοηθάει γενικώς, γιατί ξέρει αυτόματα ο media player με τι encoding να αναπαραγάγει τους χαρακτήρες και έτσι παίζουν σωστά οι υπότιτλοι σε όλες τις γλώσσες.

garefal τι έγινε; Δούλεψαν κανονικά με την ενσωμάτωση; Πάντως η ενσωμάτωση βοηθάει γενικώς, γιατί ξέρει αυτόματα ο media player με τι encoding να αναπαραγάγει τους χαρακτήρες και έτσι παίζουν σωστά οι υπότιτλοι σε όλες τις γλώσσες.
Με την ενσωμάτωση ναι οκ όλα καλά.. Απλά κάθε φορά να κάνω την ίδια διαδικασία.. Απλά δεν έχω το χρόνο. Μάλλον θα καρφώσω κανένα nuc πάνω στο Synology και τέρμα τα βάσανα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk