LG B6V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα το ξαναβάλω αύριο και θα ανεβάσω φώτο γτ δεν είμαι σίγουρος τώρα που ξαναείδα το review του rtings. Ίσως εγώ απλά να μην το εντόπισα.

..τους εστειλα προχθες φωτο,αλλα δεν καταλαβαινουν λεει κατι απο την φωτογραφια.
μου ειπαν να περασουν να την παρουν αλλα θα μιλησω πρωτα με Κωτσοβολο που εχω την πενταετια.
πιστευω οτι ο Κωτσο θα στειλει τεχνικο να τσεκαρει εαν υπαρχει θεμα και μετα θα μπουμε στην διαδικασια μεταφορας.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανένα απο τα παιδιά εδώ τις ρυθμίσεις του Media Player Classic σε συνδιασμό με το madVR για την αναπαραγωγή HDR ταινιών στην B6?

με πηραν απο Lg τηλεφωνο σχετικα με το μηνυμα και την φωτο που τους ειχα στειλει.
επιμενουν οτι η τηλεοραση πρεπει να φυγει για σερβις χωρις να γινει μια πρωτη εκτιμηση.
δηλαδη να φυγει μια τηλεοραση 3000 ευρω,να κανει μια βολτα και να καταληξουμε στο "οριακα στα επιτρεπομενα πλαισια..".
η samsung στελνει-καταρχην-τεχνικο για πρωτη εκτιμηση?

με πηραν απο Lg τηλεφωνο σχετικα με το μηνυμα και την φωτο που τους ειχα στειλει.
επιμενουν οτι η τηλεοραση πρεπει να φυγει για σερβις χωρις να γινει μια πρωτη εκτιμηση.
δηλαδη να φυγει μια τηλεοραση 3000 ευρω,να κανει μια βολτα και να καταληξουμε στο "οριακα στα επιτρεπομενα πλαισια..".
η samsung στελνει-καταρχην-τεχνικο για πρωτη εκτιμηση?
Ναι στέλνει, κρίνει επιτόπου και αν είναι η παίρνει

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

α μπραβο-αυτο ειναι και το σωστο..
γιατι και εσυ ξερεις με τι εχεις να κανεις και αυτοι δεν πηγαινο/φερνουν τσαμπα τηλεορασεις...

Το κρίνει είναι σχετικό... Δεν έρχεται τεχνικός συνήθως.
Σ εμένα τουλάχιστον δεν ήρθε, απλά οι μεταφορεις ήταν σχετικοί και αποφάσισαν ότι θα την πάρουν.
Βεβαια σε μένα το θέμα ήταν προφανώς.. Δεν άνοιγε καν η τηλεόραση.. Εδώ είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

αυτο λεω ρε συ Γιαννη.να μπω σε αυτην την διαδικασια τωρα?και εαν μου αρχισουν τα "στα ορια των προδιαγραφων.." κλπ,κλπ τι κανω?
δεν ειναι κατι καραμπινατο και οντως θελει τεχνικο.αλλα δεν μπορω τωρα μια 65αρα τηλεοραση να την βγαζω βολτα λες και ειναι ηλεκτρικη σκουπα..!
στειλε μου εναν τεχνικο,να κανει ενα τσεκ και να μας πει καταρχην εαν επισκευαζεται ή αλλαζει η τηλεοραση.να ξερω με τι εχω να κανω.
απο την αλλη σκεφτομαι να την αφησω(δεν ειναι και κατι τραγικο απλα το γαμοτο για αυτα που κοστιζει)και οταν μπει μετα το 2ο ετος ο Κωτσο ως support να καλεσω αυτους που ειμαι πελατης χρονια και εχω και αλλη επικοινωνια.

το θεμα παντως στην συγκεκριμενη αποχρωση του γκρι στο 5% και κοντα σε αυτο,αναφερεται αρκετες φορες στο ιντερνετ.
το θεμα ειναι κατα ποσο γινεται αποδεκτο απο την Lg οτι οντως υπαρχει θεμα ή απλα εναι εντος προδιαγραφων.

Υπάρχει περίπτωση να στην αλλάξουν και υτη που θα σου φέρουν να είναι χειρότερη!
Σίγουρα είναι εντός προδιαγραφων παντως...

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

παροτι σε καποιες περιπτωσεις το βλεπω και σε κανονικη θεαση και οχι μονο στα πατερνς..??
π.χ στον alpha σε καποια διαφημιστικα των σειρων του,εχει ενα γκρι φοντο.εκει(σε εμενα που το ξερω τουλαχιστον)φαινεται αυτο που αναφερω.
ή στο xbox one που εχει αρκετο γκρι το περιβαλλον του,ειναι εμφανεστατο.

στο περιπου αυτο που περιγραφω:

Un.jpg

Δημήτρη σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Έχω αντιληφθεί και εγώ κάτι στα μενού του xbox one. Όταν έχει πληρώσει 3.000 ευρώ είναι απόλυτα λογικό να απαιτείς μια flawless εμπειρία. Νομίζω όμως και θα συμφωνήσω με αυτό που σου έγραψε και ο Γιάννης παραπάνω ότι τζάμπα θα ταλαιπωρήσεις την τηλεόραση με το πήγαινε έλα και στο τέλος θα κάνεις μιας τρύπα στο νερό γτ θα θεωρηθεί φυσιολογικό χαρακτηριστικό των oled οθονων. Και άλλη να έπαιρνες ποιος σου λέει ότι δε θα είναι το ίδιο ή και χειρότερο. Πάντως η καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινες και μόνος σου. Άσε να βγεις από την εργοστασιακή εγγύηση και μετά και ´γτ όχι πριν το τέλος της πενταετιας να πιέσεις περισσότερο για την ύπαρξη προβλήματος μπας και σου την αντικαταστήσουν και με πιο καινούριο μοντέλο. Από την άλλη εάν δε μπορείς και το μάτι σου χτυπάει συνέχεια εκει...τι να πω...στην τελική για να τη χαίρεσαι την πήρες όχι να τη χρησιμοποιείς και να στεναχωριέσαι. Ξέρω, δε βοήθησα αλλά είναι από τις αποφάσεις και τα ρίσκα που πρέπει να πάρει κανείς αφού τα ζυγίσει όλα μόνος του.

Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να εχεις δωσει ενα σκασμο λ7 και να υπαρχει η υποψια (ή οχι..) 'προβληματος'..
Σε καταλαβαινω..
Σε εμενα το ματι μου θα πηγαινε συνεχεια εκει...
Εγω θα την πηγαινα

Πανο-ψυχραιμα το παω.αλλωστε οπως ανεφερα φαινεται σε συγκεκριμενα σημεια.και αυτο εαν θες να το παρατηρησεις..
απο κει και περα και επειδη κατα 90% δεν θα βγαλω ακρη με την Lg και θα γινουμε μαλλιοκουβαρα με προστασια καταναλωτη κλπ,
το πιθανοτερο ειναι να επαναφερω το θεμα μετα την 2ετια που σιγουρα θα εχω να κανω με πιο..ανθρωπινη αντιμετωπιση.
παντως ειναι εντελως απαραδεκτο να μην υπαρχει καποια προεργασια προτου φυγει η τηλεοραση απο τον χωρο σου.
και αντε η δικια μου περιπτωση πο υειναι εξιδικευμενη.σε καποιον που δεν ασχολειται και μπορει να ειναι μια μικρη διορθωση μιας ρυθμισης ή κατι απλο ρε παιδι μου,
γιατι να παει βολτα η τηλεοραση..?

Re: Απάντηση: LG B6V 2016 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να εχεις δωσει ενα σκασμο λ7 και να υπαρχει η υποψια (ή οχι..) 'προβληματος'..
Σε καταλαβαινω..
Σε εμενα το ματι μου θα πηγαινε συνεχεια εκει...
Εγω θα την πηγαινα

θελω και μια επιβεβαιωση απο καποιον αλλο που ασχολειται για να ξεκινησω την διαδικασια.
το σκεφτομαι,αλλα απο την αλλη ξερω οτι το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα το αποδεχτουν και θα παει τσαμπα τσαρκα,κατι που θα με ξενερωσει ακομα περισσοτερο.

@panagiotis_Gr

Πανο-κανε μια καλη σε παρακαλω εαν μπορεις.
κατεβασε στο Xbox one την εφαρμογη dolby(μικρη ειναι)και αφου κανεις εκκινηση πεσμου εαν γυρω απο το λογοτυπο dolby το Backround ειναι μαυρο ομοιομορφο ή ειναι καπως..

Αυτό που δεν κατάλαβες από τα γραφόμενα μου ειναι..... Ακόμα κι αν αποδεχτούν το "πρόβλημα", κανείς δε σου εγγυάται ότι αυτή που θα πάρεις δεν θα έχει το ίδιο ή κάποιο παρόμοιο θέμα.
Και η πρώτη lg oled 910 που είχα, είχε παρόμοιο και σοβαρότερο θέμα, και αυτή που έχω τώρα έχει Vertical banding (55b7v).

Σε ορισμενες συνθήκες, όπως αυτές που ανέφερες, το βλέπω κι εγώ αδιορατα...
Αν ψάχνεις να βρεις θέματα σε oled panel, θα βρεις σίγουρα, σε όλα τα μοντέλα.

ναι Γιαννη το καταλαβα.απλα σε περιπτωση αντικαταστασης προφανως θα δωσουν καινουργιο μοντελο που φανταζομαι οτι δεν εχει τετοια θεματα.

Ποιος το είπε;
Δεν υπάρχουν μοντέλα χωρίς κανένα θέμα....
Οπως σου ειπα, κι εγώ έχω το νεότερο μοντέλο, με το ίδιο ακριβώς θέμα... Vertical banding.