LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απελπισία...
Το πάνελ είναι γεμάτο αποτυπώματα που δεν φεύγουν με κανένα τρόπο εδώ και μία εβδομάδα.
Έκανα μεγάλο λάθος που είς γνώση μου, πήρα την e7v.
Έχει επίσης μία κίτρινη απόχρωση που εμφανίζεται από την μέση και γίνεται πιο έντονη αριστερά .
Η lg δεν αποδέχεται τα προβλήματα αυτά και θέλει να μου χρεώσει το κόστος επισκευής.
Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα....

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απελπισία...
Το πάνελ είναι γεμάτο αποτυπώματα που δεν φεύγουν με κανένα τρόπο ....

Προφανως εννοεις αποτυπωματα απο λογοτυπα τηλεοπτικων καναλιων.
Ποσες ωρες σερι επαιζε στο καθε καναλι πριν την κλεισεις. ?
Που ειχες τις ρυθμισεις oled light και contrast οταν εβλεπες τηλεοπτικο προγραμμα. ?

Ρε φίλος ποτέ την αγόρασες ποτέ σου πρόλαβε και πέταξε το burn in..
Γιαυτό λέω ότι για παιδικά μόνο Netflix που είναι χωρίς λογότυπα και ας δίνουμε συνδρομή. Εδώ δώσαμε 2000 για την τηλεόραση, δεν θα την προστατέψουμε?

Στάλθηκε από το ATU-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως αγόρασες εκθεσιακό μοντέλο;
Ακριβώς....
Έχει πενταετή εγγύηση, αλλά δεν το αναλαμβάνει όπως είπα προηγουμένως η lg...
Τώρα πλέον είμαι υποχρεωμένος να το αποδεχτώ και να αναλάβω τίς ευθύνες της επιλογής μου.

Είναι εμφανές σε κάθε πλάνο σε ταινίες- τηλεοπτικό?
Ακριβώς....
Έχει πενταετή εγγύηση, αλλά δεν το αναλαμβάνει όπως είπα προηγουμένως η lg...
Τώρα πλέον είμαι υποχρεωμένος να το αποδεχτώ και να αναλάβω τίς ευθύνες της επιλογής μου.

Το πάνελ είναι για αντικατάσταση.... Σημάδια στο κέντρο κυρίως ... κάτω αριστερά επάνω... παντού και πάντα.

Το πάνελ είναι για αντικατάσταση.... Σημάδια στο κέντρο κυρίως ... κάτω, αριστερά, επάνω... παντού και πάντα.
Το κατάστημα προφανώς, είχε ταλαιπωρήσει αρκετά την τηλεόραση πρίν μου την πουλήσει.
Τα σημάδια είναι έντονα και παρόλο που τρέχω τα διάφορα burn in remover από το YouTube εδώ και μέρες , δεν φτιάχνει η εικόνα. Το πιθανότερο είναι να πέσει η απόδοση του πάνελ , παρά να φύγουν τα σημάδια.
Δυστυχώς η μοναδική λύση πού υπάρχει είναι το επίσημο σέρβις, πού μου είπε ξεκάθαρα ότι η αντικατάσταση θα χρεωθεί.
Αυτό που φαίνεται πολύ ωραίο πολλές φορές δεν είναι και αληθινό.

Last edited by a moderator:
Δεν την τσέκαρες πριν την αγοράσεις?

Η επιλογη (επειδηξη στο κατστημα) που εχει στιϛ ρυθμισειϛ , κανει ολη την ζημια μαζι με την απενεργποιηση τηϛ εξοικονομησηϛ ενεργειαϛ.
Δεν υπαρχει oled χωριϛ προβλημα απο βιτρινα....αυτο ειναι κανοναϛ

]

... και παρόλο που τρέχω τα διάφορα burn in remover από το YouTube εδώ και μέρες , δεν φτιάχνει η εικόνα...

Tα burn in remover για oled στο youtube ειναι απο ασχετους. Δεν εχουν το παραμικρο οφελος στις oled.
Εχουμε αναφερει ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ προκαλειται το Burn in, και τι πρεπει να γινεται για να προστατευεις οσο μπορεις την Oled.

Ο Κωτσόβολος έχεις τις tv με δώρο το ΦΠΑ .οπότε η b7 βγαίνει 1250 για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά.

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η τιμή αυτή είναι για εκθεσιακη.. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω.. Το άσπρο σας είναι άσπρο άσπρο? Το λέω αυτό γιατί ακόμα και στα ζωηρά χρώματα το λευκό μου σε όλο το πάνελ έχει μια επίστρωση γκρι θα έλεγα.. Έβαλα κάτι βίντεο ας πούμε στην amoled του κινητού μου pure white και είναι κατάλευκο.. Στην C7 είναι ναι μεν πολύ λευκό αλλά δεν το λες κατάλευκο..

για κοίτα την θερμοκρασία χρώματος στις ρυθμίσεις ( ή μπορεί να έχεις βάλει κάποιο cinema mode με πιο θερμά χρώματα)

Βάζοντας το κινητό δίπλα στην τηλεόραση.. Είδα ότι είναι η ιδέα μου..Το κινητό το άσπρο του φαινόταν κίτρινο..

Αν έχεις cosmote tv έχει ένα διαφημιστικό που κάθονται οι δημοσιογράφοι του σε ένα λευκό καναπέ με λευκό φόντο εκεί το λευκό παίζει σε λευκό και γκρι για προστατεύσει το πάνελ αν πατήσεις την καρτέλα με τα κανάλια τότε το λευκό επανέρχεται. Αυτό είναι το λεγόμενο ALR γογγλαρε

Δυστυχώς μου βγήκε ελαττωματικό το πάνελ (3 μηνών), έβγαλε μια κατακόρυφη γραμμή που έκανε τα δικά της.

Πολύ ευχαριστημένος όμως από το service της lg. Την επόμενη εργάσιμη συνεργάτης τους την παρέλαβε και 1 εβδομάδα μετά ήδη έχει εγκριθεί αντικατάσταση (λογικά περιμένω στις επόμενες ημέρες την παράδοση).
Οκ, η 1 εβδομάδα δεν είναι κάτι τρομερά γρήγορο η άξιο βραβείου αλλά τουλάχιστον δεν ασχολήθηκα και πολύ. Με 1 τηλ και 1 email (φωτό+απόδειξη) καθάρισα. 😀

Ελπίζω η επόμενη να αντέξει λίγο παραπάνω βέβαια. 😀

Δυστυχώς μου βγήκε ελαττωματικό το πάνελ (3 μηνών), έβγαλε μια κατακόρυφη γραμμή που έκανε τα δικά της.

Πολύ ευχαριστημένος όμως από το service της lg. Την επόμενη εργάσιμη συνεργάτης τους την παρέλαβε και 1 εβδομάδα μετά ήδη έχει εγκριθεί αντικατάσταση (λογικά περιμένω στις επόμενες ημέρες την παράδοση).
Οκ, η 1 εβδομάδα δεν είναι κάτι τρομερά γρήγορο η άξιο βραβείου αλλά τουλάχιστον δεν ασχολήθηκα και πολύ. Με 1 τηλ και 1 email (φωτό+απόδειξη) καθάρισα. 😀

Ελπίζω η επόμενη να αντέξει λίγο παραπάνω βέβαια. 😀

Εχθές πήρε την δική μου E7 το σερβίς....να περιμένω δηλαδή παρόμοια συμπεριφορά...
Δώσε μας άμεσα νέα σου μόλις υπάρχει εξέλιξη στο θέμα σου.

Μόλις τώρα έβγαλα την ζελατίνα από πισω. Έβαλα το χέρι μου από περιέργεια και την έπιασα αλλιώς με γυμνό μάτι δεν φαινεται. 3 μήνες μετά. Αφού δεν έπαθε καμια ζημιά το πάνελ πάλι καλά. Και είχα ενημερώσει και τον Κωτσοβολο στην επιτοιχια τοποθέτηση να τσεκάρουν μπρος πίσω για τυχόν καλύμματα επειδη είχα διαβάσει για στραβές στο ξένο φόρουμ.

Πάλι καλά τυχερος είμαι που την γλυτωσα.

Έτσι και αλλιώς δεν κλείνει τίποτα αεραγωγούς και είναι και διάτρητη απ'όσο θυμάμαι οπότε μάλλον δεν είναι και τόσο επικίνδυνη.