LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είδε κανείς την εφαρμογή youtube?

Προσπαθώ να την ανοίξω σήμερα και συνεχώς μου βγάζει μια γκρι οθόνη και δε δείχνει τίποτα!

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Κομπλέ είναι εδώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα θα παω στο πλαισιο Μεταμορφωσης και ο Θεος βοηθος. Θα εχω και ενα στικακι μαζι μου με 2 ταινιες μια 1080p και μια 4κ. Για να δουμε.

Με YouTube Downloader κατέβασε και το βίντεο του τεστ.. Δες το πρώτα.. Γιατί κάνει κάποιες νερά τον ίδιο το βίντεο..

Μην νομίζεις ότι φταίει η οθόνη.. Να ξέρεις ότι μέσα στην αποθήκη έχουν και άλλες.. Οπότε μην βιαστείς.. Υπολογίζω ότι έχουν 3-4 B7 και C7..

Παιδιά αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι έχουν κυκλοφορήσει και τα νέα μοντέλα,αυτή τη στιγμή που κυμαίνεται μια καλή τιμή αγοράς για:

1. 65αρα OLED65B7V/C7V/E7V καινούργια
2. 65αρα OLED65B7V/C7V/E7V εκθεσιακό μοντέλο
3. 55αρα OLED55B7V/C7V/E7V καινούργια
4. 55αρα OLED55B7V/C7V/E7V εκθεσιακό μοντέλο

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.Επίσης πιστεύετε πως αξίζει να περιμένει κανείς προς black friday για αγορά νέας σειράς B8/C8/E8 σε σχέση με αγορά τώρα B7/C7/E7? Πως βλέπετε να κινούνται οι τιμές στις καινούργιες προς την black friday?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά!

για μενα ξεχασε τα εκθεσιακα κομματια,γιατι εχουν παιξει πολλες ωρες,burnin η εγγυηση δεν καλυπτει και τα λεφτα ειναι πολλα.
βαλε κατι παραπανω και παρε σφραγισμενη ναε χεις το κεφαλι σου ησυχο.

Έχεις δίκιο φίλε Δημήτρη είναι σοβαρό θέμα αν πάρεις εκθεσιακό κι έχεις θέματα με τόσα λεφτά! Για σφραγισμένες B7/C7/E7 και με δεδομένο πως έχουν βγει και οι αντίστοιχες καινούργιες B8/C8/E8 μήπως έχετε εικόνα περίπου ποιά θα ήταν μια καλή τιμή ? Τιμή που να αξίζει να πας σε B7/C7/E7 αντί να περιμένεις από black friday και μετά για τις καινούργιες B8/C8/E8 . Για 65αρες και 55αρες. Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη.

Έχεις δίκιο φίλε Δημήτρη είναι σοβαρό θέμα αν πάρεις εκθεσιακό κι έχεις θέματα με τόσα λεφτά! Για σφραγισμένες B7/C7/E7 και με δεδομένο πως έχουν βγει και οι αντίστοιχες καινούργιες B8/C8/E8 μήπως έχετε εικόνα περίπου ποιά θα ήταν μια καλή τιμή ? Τιμή που να αξίζει να πας σε B7/C7/E7 αντί να περιμένεις από black friday και μετά για τις καινούργιες B8/C8/E8 . Για 65αρες και 55αρες. Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη.

καταρχην μην πας με την λογικη "ποτε θα πεσουν,ποσο θα πεσουν..." ετσι δεν θα παρεις ποτε..!!
αυτο δεν το ξερει κανεις και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αποφασισεις ποσα διαθετεις και τι θελεις.
κανε ενα σκρουτζαρισμα στο μοντελο που θες,δες ποιος ειναι επισημος μεταπωλητης και μετα πηγαινε κανε τα παζαρια σου.
εννοειται θα κυνηγησεις την 5ετια παση θυσια...

Από το λίγο ψάξιμο που έκανα,αυτό με την επέκταση εγγύησης έχει πολλά αστεράκια...και κανείς δεν σου λέει τι ακριβώς ισχύει!Για να καταλάβεις ακόμα και την ίδια την LG πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και μου τα μασούσαν...Ρωτάω τι καλύπτει η επέκταση εγγύησης από εσάς την LG,μου λέει τα πάντα...οτιδήποτε χρειαστεί...Του λέω αν βγάλει καμμένο/κολλημένο pixel κλπ,μου λεει ναι καλύπτει.Τον ξαναρωτάω για διευκρίνηση:Καλύπτει ακόμα και ένα pixel ? ´Τοτε μου απαντάει μετά από λίγο: "είναι από ένα αριθμό και πάνω,δεν θέλω να σας πω απέξω λάθος,στείλτε μας ένα e-mail να σας στείλω το pdf το σχετικό" κάπως έτσι μου το ανάφερε.Και αυτά στο τμήμα εξυπηρέτησης της ίδιας της LG παιδιά...Στην αρχή σου πετάνε ένα "καλύπτει τα πάντα" και σου λέει αν δεν είσαι ψαγμένος θα σε καλύψει η απάντηση...παραπλανητικά δηλαδή!
Τώρα όσον αφορά τις γνωστές αλυσίδες αυτό που κατάλαβα στο περίπου και από τον εκπρόσωπο της LG που μίλησα είναι ότι: Η επέκταση εγγύησης που πουλάνει οι γνωστές αλυσίδες δεν είναι ίδια με την επέκταση της εγγύησης που πουλάει η LG...Αλλά και πάλι ο εκπρόσωπος δεν μου τα ξεκαθάριζε απολύτως...γενικά κάθε φορά με άφηνε με αμφιβολίες στις απαντήσεις του...
Οι κάτοχοι εδώ μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τις διαφορές αν πάρεις επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια από π.χ. public ή αν πάρεις από την ίδια την LG?

Τώρα όσον αφορά τις τιμές πόσο θα πέσουν κλπ μην γελιόμαστε φίλε Δημήτρη όλοι το εξετάζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε μαντικές με βάση την εμπειρία που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια και τον κύκλο που κάνει η αγορά.Φίλε Δημήτρη ακόμα κι αν θέσω το budget μου, και αγοράσω τώρα,αν 2-3 μήνες μόλις μετά την αγορά μια στιγμή σκάσει μια καλή προσφορά και στα ίδια λεφτά έπερνα το νέο μοντέλο η αλήθεια είναι πως θα με κάνει να αισθανθώ κάπως....και φαντάζομαι κι αρκετούς ακόμα!

Από το λίγο ψάξιμο που έκανα,αυτό με την επέκταση εγγύησης έχει πολλά αστεράκια...και κανείς δεν σου λέει τι ακριβώς ισχύει!Για να καταλάβεις ακόμα και την ίδια την LG πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και μου τα μασούσαν...Ρωτάω τι καλύπτει η επέκταση εγγύησης από εσάς την LG,μου λέει τα πάντα...οτιδήποτε χρειαστεί...Του λέω αν βγάλει καμμένο/κολλημένο pixel κλπ,μου λεει ναι καλύπτει.Τον ξαναρωτάω για διευκρίνηση:Καλύπτει ακόμα και ένα pixel ? ´Τοτε μου απαντάει μετά από λίγο: "είναι από ένα αριθμό και πάνω,δεν θέλω να σας πω απέξω λάθος,στείλτε μας ένα e-mail να σας στείλω το pdf το σχετικό" κάπως έτσι μου το ανάφερε.Και αυτά στο τμήμα εξυπηρέτησης της ίδιας της LG παιδιά...Στην αρχή σου πετάνε ένα "καλύπτει τα πάντα" και σου λέει αν δεν είσαι ψαγμένος θα σε καλύψει η απάντηση...παραπλανητικά δηλαδή!
Τώρα όσον αφορά τις γνωστές αλυσίδες αυτό που κατάλαβα στο περίπου και από τον εκπρόσωπο της LG που μίλησα είναι ότι: Η επέκταση εγγύησης που πουλάνει οι γνωστές αλυσίδες δεν είναι ίδια με την επέκταση της εγγύησης που πουλάει η LG...Αλλά και πάλι ο εκπρόσωπος δεν μου τα ξεκαθάριζε απολύτως...γενικά κάθε φορά με άφηνε με αμφιβολίες στις απαντήσεις του...
Οι κάτοχοι εδώ μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τις διαφορές αν πάρεις επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια από π.χ. public ή αν πάρεις από την ίδια την LG?

Τώρα όσον αφορά τις τιμές πόσο θα πέσουν κλπ μην γελιόμαστε φίλε Δημήτρη όλοι το εξετάζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε μαντικές με βάση την εμπειρία που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια και τον κύκλο που κάνει η αγορά.Φίλε Δημήτρη ακόμα κι αν θέσω το budget μου, και αγοράσω τώρα,αν 2-3 μήνες μόλις μετά την αγορά μια στιγμή σκάσει μια καλή προσφορά και στα ίδια λεφτά έπερνα το νέο μοντέλο η αλήθεια είναι πως θα με κάνει να αισθανθώ κάπως....και φαντάζομαι κι αρκετούς ακόμα!

η 5ετια σιγουρα σε καλυπτει σε ολα εκτος απο τα pixel που ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα.βασικο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο 5 χρονια.για εμενα αξιζει.εαν καταφερεις και την παρεις και σαν δωρακι ακομα καλυτερα..
δεν γνωριζω της διαφορα 5ετιας Lg και καταστηματος,αν και δεν νομιζω οτι διαφερουν σε κατι.
οσο αναφορα το ταιμινγκ,ειναι και θεμα τυχης..
μπορει σημερα να την παρεις 1500 και αυριο να σκασει προσφορα 1250...
οπως και το αντιθετο..να βγει δηλαδη σημερα στα 1350,να μην την παρεις περιμενοντας οτι θα πεσει κι`αλλο και τελικα κανει ενα μπραφ,παει παλι ψηλα και μενει εκει...
ψαξε τι ακριβως θελεις και ξεκινα την γυρα...

Λοιπον παιδια πηγα πλαισιο στο stockhouse.

Ειχε μια B7 και μια C7 εκθεσιακα κομματια και τα δυο. Για την C7 ουτε καν εκανε τον κοπο ... μου ειπε ειναι φουλ στο burn in.
Μου φερνει την B7 και ξεκιναω ολα τα τεστ. Θελετε το πιστευετε, θελετε οχι η τηλεοραση (στα δικα μου τα ματια τουλαχιστον) αψογη.

Ελαχιστες παρεκκλισεις κυριως στο κοκκινο, ολα τα αλλα και με το τεστ που μου υποδειξατε ηταν οκ.

Και ξεκιναω και βαζω τα εξης σε usb:

720p
1080p
4k UHD

Ομολογω οτι στο 720p ενταξει δεν περιμενα και πολλα.... συμπαθητικα τα πραγματα....

Το 1080p απιστευτα καλο λογω προφανως του upscaling.

Oταν μπηκε ομως το MAD MAX σε 4Κ, 46gb περιπου εκει ειλικρινα και χωρις υπερβολες μου επεσε το σαγονι.... 4 απο τα ατομα που ηταν μεσα μαζι και ενας απο τους πωλητες σταματησαν και χαζευαν.

Για τελος να σας πω οτι εχει 6μηνη εγγυηση απο την LG που γραπτως θα μου δωσει ο πωλητης και για burn in και για ολα.

Τιμη: 1000 ευρω απο 1100.

Ισως ημουν τυχερος δεν ξερω ο χρονος θα δειξει αλλα πραγματικα ηταν VFM.

Οπωσδηποτε θα της κανω calibration και σε λιγο καιρο θα σας πω αποτελεσματα.

Για τελος να σας πω οτι εχει 6μηνη εγγυηση απο την LG που γραπτως θα μου δωσει ο πωλητης και για burn in και για ολα.

Τιμη: 1000 ευρω απο 1100.

Ισως ημουν τυχερος δεν ξερω ο χρονος θα δειξει αλλα πραγματικα ηταν VFM.

Οπωσδηποτε θα της κανω calibration και σε λιγο καιρο θα σας πω αποτελεσματα.

sorry αλλα καταλαβα καλα..?
ολη κι`ολη η εγγυηση σου ειναι 6μηνες...?

gthepoetc 1000 ευρώ πήρες την Β7 55αρα? Ποιά είναι τα video που την τεστάρουμε? Πρέπει να τα κατεβάσω από κάπου σε usb και στη συνέχεια τα αναπαράγω από το usb της τηλεόρασης?

Στις stockhouse μπορεί κάποιος να πάρει τηλέφωνο την LG και να κάνει επέκταση εγγύησης? Έτσι και αλλιώς υπάρχει απόδειξη αγοράς, κάτι το ποίο ζητά η LG Hellas. Αν όχι τότε 1000 αγορά και 6 μήνες μόνο εγγύηση εμπεριέχει αρκετό ρίσκο ως επιλογή.

Ναι 1000 ευρω απο 1100 την Β7 55αρα και η εγγυηση ειναι 6 μηνες. Για εκθεσιακο προιον ε δεν νομιζω οτι μπορουσαν να δωσουν παραπανω. Και η εγγυηση ειναι της LG οχι του πλαισιου και καλυπτει τα παντα ακομα και burn in. Πηρα τηλεφωνο γι αυτο το λεω.

Τα βιντεο ειναι αυτα :

https://bit.ly/2wz2k7m

Παιδια σωστο η λαθος τετοια ευκαιρια δεν την εχανα. Σαφως και δεν ειμαι χαζος, ειναι μεγαλο ρισκο αυτη η αγορα. Αλλα η τηλεοραση ξεκιναει κατοπιν παραγγελιας μαλιστα στα 1700 ευρω, οποτε ειπα να κανω το βημα.

Για επεκταση εγγυησης δεν ρωτησα. Αλλα θα παρω ενα τηλεφωνακι την LG να μου πει.

Βλεπω τωρα το Blade Runner σε 4κ και εχω ανατριχιασει πραγματικα.

Έδωσες 1000 ευρώ για τη που έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση? Μεγάλο ρίσκο. Επίσης δοκίμασες πατερνακια με κάποια χρώματα? Γκρι κόκκινο πράσινο μπλε ? Εκεί βλέπεις για κανένα πίξελ και Burn in. Καλορίζικη και εύχομαι να μην χρειαστείς ποτέ την εγγύηση.

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk