LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ειπα οτι το πλαισιο εδωσε εγγυηση. Η LG εδωσε εγγυηση. Επισης εκατσα για μια ωρα περιπου και εκανα διαφορα τεστ σε διαφορες χρωματικες διαβαθμισεις σε ολα τα χρωματα. Μονο στο κοκκινο διαπιστωσα ανεπαισθητες αλλιωσεις που εμενα προσωπικα και σε ταινιες που ειδα δεν με πειραζαν καθολου. Ουτε καν τις παρατηρησα σε ταινια.

Θα φερω και τεχνικο σπιτι για calibration να την δει και αυτος και θα σας ενημερωσω για αυτα που θα μου πει.

Προφανως και η τηλεοραση δεν ειναι καινουργια και εχει πολλες ωρες στη πλατη της αλλα με αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι παρομοιο.

Παιδιά η 65B7V γύρω στα 2000 ευρώ σφραγισμένη πιστεύετε πως είναι καλή τιμή? Για την 55Β7V ?

Δεν ειπα οτι το πλαισιο εδωσε εγγυηση. Η LG εδωσε εγγυηση. Επισης εκατσα για μια ωρα περιπου και εκανα διαφορα τεστ σε διαφορες χρωματικες διαβαθμισεις σε ολα τα χρωματα. Μονο στο κοκκινο διαπιστωσα ανεπαισθητες αλλιωσεις που εμενα προσωπικα και σε ταινιες που ειδα δεν με πειραζαν καθολου. Ουτε καν τις παρατηρησα σε ταινια.

Θα φερω και τεχνικο σπιτι για calibration να την δει και αυτος και θα σας ενημερωσω για αυτα που θα μου πει.

Προφανως και η τηλεοραση δεν ειναι καινουργια και εχει πολλες ωρες στη πλατη της αλλα με αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι παρομοιο.

Δεν σου είπα και εγώ για Πλαίσιο. Η LG δεν δίνει καμία εγγύηση αν η απόδειξη είναι από Πλαίσιο stock house Μεταμόρφωσης.

Ο πωλητης ξεκαρα μου ειπε και το τονισε μαλιστα οτι η εγγυηση ειναι απο την LG και οχι απο το Πλαισιο.

Τωρα αν ειπε ψεματα την γυρναω πισω και τελειωνει το θεμα. Θα το μαθω αυριο.

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο πωλητης ξεκαρα μου ειπε και το τονισε μαλιστα οτι η εγγυηση ειναι απο την LG και οχι απο το Πλαισιο.

Τωρα αν ειπε ψεματα την γυρναω πισω και τελειωνει το θεμα. Θα το μαθω αυριο.

1)
Παρε τηλεφωνο την LG και πες της οτι η tv ειναι εντος εγγυησης, οποτε ζητα να κανεις την πενταετη επεκταση εγγυησης της LG. (την κανει και αυτη απ'ευθειας, οχι μονο τα υπολοιπα συγκεκριμενα μαγαζια με τις 5ετιας.
Οποτε θα εχεις αλλα 3 χρονια καβατζα.

2)
Η LG για να σου κανει επεκταση 5ετιας, θα πρεπει να ΜΗΝ εχει τελειωσει η διετης αρχικη εγγυηση.
Οποτε αν η εγγυηση της τηλεορασης εχει αρθει λογω στοκ πλαισιου κλπ, θα αρνηθει να σου κανει και επεκταση.

Με ενα τηλεφωνημα λοιπον θα λυσεις και τα δυο σου θεματα...και την απορια εγγυησης πλαισιου, αλλα και να ζητησεις εξτρα εγγυηση. (η τηλεοραση αξιζει εξτρα εγγυηση)
Υπ'οψιν πως η LG χρεωνε κατι τις λιγοτερο για πενταετη επεκταση σε σχεση με τις αλυσιδες που την κανουν.

Καλή αγορά.. Απλά στο stockhouse είναι σαν να πήγαινεις στο παζάρι ένα πράγμα.. Πρέπει να τον έχεις με τα παζάρια..

Τον ενθουσιασμό τον κρατάς για σένα.. Σε εκείνο δείχνεις το πρόβλημα.. Και εγώ είδα ότι ζωγράφιζε η δικιά μου C7.. Μόνο στο κόκκινο και κέντρο έβλεπες κάτι ελάχιστο πιο σκούρο..

Το πάγωνεις εκεί.. Και εκεί του λες πόσο? Και έχεις ύφος απογοήτευσης και όχι το ψήνω τρελά να την πάρω..

Αυτοί εκεί νομίζουν ότι έχει 1250 καινούργια.. Δεν ξέρουν ότι 1250 έχουν οι εκθεσιακές.. 850 μου την άφηνε ο ένας 880 ο άλλος.. Είναι και που θα πέσεις.. Αλλά και πως θα έρθει το ολο πράγμα.. Αν σε δει ψημένο έχασες.. Ξενερωμενος πρέπει να είσαι.. Και μια καλή στρατηγική είναι να κοιτάς πρώτα κάτι πιο χαμηλά.. Ως πότε να νιώθει ότι σε έψησε να πας εκεί..

Συγγνώμη για το off topic αλλά πιστεύω ότι στο stockhouse φτάνουν αρκετές αξιόλογες oled που δεν έχουν και τόσο μεγάλο πρόβλημα.. Έχουν ελάχιστο burn in που κάποιος που την πλήρωσε καινούργια δεν θα ήθελε καθόλου και με το δίκιο του.. Σε αυτές τις τιμές όμως είναι ληστεία να την πάρεις.. Απλά θέλει σωστό ψάξιμο και παζάρι..

Λοιπον παιδια. Η εγγυηγη την δινει η LG και ειναι μονο για 6 μηνες και τα καλυπτει ολα. Δεν μπορει να γινει επεκταση.
Η τηλεοραση δουλευω αψογα και ολα ηταν τελεια μεχρι που ειδα κατι που φυσικα δεν ηταν δυνατον να το δω μερα με φωτισμο στο stockhouse.

Καμενο pixel. Μπλε το χρωμα. Απο μακρια οταν παρακολουθεις ειτε ταινια ειτε γενικα προγραμματα δεν φαινεται τιποτα. Απο πολυ κοντα ομως φαινεται.
Ειναι παρα πολυ μικρο προφανως γιατι ειναι εκατομμυρια τα pixels.

Σας στελνω και φωτογραφιες. Τωρα αν φτιαχνεται πως φτιαχνεται δεν ξερω. Παντως προσωπικα δεν με ενοχλει και πολυ απο την στιγμη που ολα τα αλλα ειναι οκ. Αλλα αν ξερει καποιος θα ηθελα να μαθω.

Attachments

• IMG_20180830_212841.jpg
    IMG_20180830_212841.jpg
    67.3 KB · Views: 180
  • IMG_20180830_212119.jpg
    IMG_20180830_212119.jpg
    58.3 KB · Views: 174
  • IMG_20180830_211526.jpg
    IMG_20180830_211526.jpg
    60.1 KB · Views: 173
  • IMG_20180830_211822.jpg
    IMG_20180830_211822.jpg
    98.8 KB · Views: 174
  • IMG_20180830_212010.jpg
    IMG_20180830_212010.jpg
    63.2 KB · Views: 175
  • IMG_20180830_211518.jpg
    IMG_20180830_211518.jpg
    38.3 KB · Views: 173
Φίλε μου μην ξενερώνεις με το καμένο πίξελ αν δεν φαίνεται σε κανονική προβολή σε ταινίες. Αυτό μπορεί να συμβεί σε καινούργια και φυσικά δεν καλύπτονται από την εγγύηση παρά μόνο σε συγκεκριμένη κατάσταση, πάνω από 5 η να είναι κανένα και τα υπό πίξελ και τέτοια. Αν δεν έχεις image burn απολαυσε την

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αυτο βλεπω και εγω οτι δεν ενοχλει καθολου... στα 3 μετρα δεν φαινεται καν.
Καθολου burn η οτιδηποτε αλλο.
Αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα link για τις πρωτες βασικες ρυθμισεις.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Παιδιά χθες με εξέπληξε ευχάριστα η TV. Έχω PS4/Xbox one/Switch και Wii U εννοείτε ότι παίζουν απίστευτα στη TV.
Επειδή η TV δεν έχει Component το παλιό Wii το είχα συνδεδεμένο σε μια LG 42 LCD. Χτες παρέλαβα ένα HDMI adaptor που παράγγειλα για το Wii και όταν το δοκίμασα στην 42άρα είδα ότι πράγματι υπήρχε αρκετή βελτίωση στην εικόνα. Είπα λοιπόν να το δοκιμάσω και στην 65B7 και έμεινα έκπληκτος!! Παρα τις 65 ιντζές η εικόνα παρα πολύ καλύτερη από την 42άρα. Ακόμα και τα games του Gamecube έδειχναν απίστευτα!!

Μερικες φορες σε τηλεοπτικο σημα (κυριως Σκαι,δεν ξερω αν το κανει και αλλου) και οταν εχει διαφημισεις,κολλαει η εικονα και ο ηχος και ακουγεται εκεινος ο χαρακτηριστικος ηχος που ακουγοταν οταν κολλουσε ενα cd παλια πχ,αυτο συμβαινει για 5 δευτερολεπτα περιπου και μετα στρωνει.Ενδεχεται να ειναι θεμα της τηλεορασης ή ειναι θεμα σηματος/πηγης ; Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρεμφερες ;

Μερικες φορες σε τηλεοπτικο σημα (κυριως Σκαι,δεν ξερω αν το κανει και αλλου) και οταν εχει διαφημισεις,κολλαει η εικονα και ο ηχος και ακουγεται εκεινος ο χαρακτηριστικος ηχος που ακουγοταν οταν κολλουσε ενα cd παλια πχ,αυτο συμβαινει για 5 δευτερολεπτα περιπου και μετα στρωνει.Ενδεχεται να ειναι θεμα της τηλεορασης ή ειναι θεμα σηματος/πηγης ; Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρεμφερες ;
Άμα στο κάνει μόνο σε κανάλι είναι θέμα σήματος...και ειδικά στον Σκάι ο Αλαφούζος τα κάνει κάτι τέτοια :-))

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα στο κάνει μόνο σε κανάλι είναι θέμα σήματος...και ειδικά στον Σκάι ο Αλαφούζος τα κάνει κάτι τέτοια :-))

Απο οτι εχω παρατηρησει μονο σε τηλεοπτικο,ναι.Θα μπορουσε ποτε αυτο που αναφερω να ειναι προβλημα της τηλεορασης ; Δηλαδη να κολλαει η εικονα και ο ηχος και να ακουγεται τζζζζζζζζ (κολλημενος ηχος ειναι αυτο :p ) ή παντα θα ειναι θεμα σηματος ή/και πηγης ;

Ο ΣΚΑΙ φταίει για το κόλλημα. Το βλέπω (και το ακούω) και εγώ σε 9ετίας panasonic plasma.

Νομίζω είναι θέμα marketing. Το κάνει αυτό (επίτηδες) για να γυρίσεις το βλέμμα σου στην τηλεόραση για να δεις την διαφήμιση ή εκπομπή που διαφημίζει. Το κάνει και σε εμένα αλλά δεν βλέπω Σκάι και δεν μπορώ να σου πω αν είναι συνέχεια στην ίδια διαφήμιση. Είμαι σίγουρος ότι το έκανε σε διαφήμιση εκπομπής του καναλιού.

Απο οτι εχω παρατηρησει μονο σε τηλεοπτικο,ναι.Θα μπορουσε ποτε αυτο που αναφερω να ειναι προβλημα της τηλεορασης ; Δηλαδη να κολλαει η εικονα και ο ηχος και να ακουγεται τζζζζζζζζ (κολλημενος ηχος ειναι αυτο ) ή παντα θα ειναι θεμα σηματος ή/και πηγης ;
Το 99% είναι θέμα πηγής πάντα αυτά τα κολλήματα...άμα είναι θέμα οθόνης πίστεψέ με θα το καταλαβεις αμέσως.

Καλησπέρα και καλό μήνα , έχω έδω και καιρό θέμα με το playstation pro που πίστευα πως με κάποια αναβάθμιση θα λυθεί αλλά δέν...
Με το που θα το συνδέσω για να παίξει το παιδί μετά από λιγάκι μου μαυρίζει η οθόνη της τβ και τρεμοπαίζει , ενώ μου βγάζει και την ένδειξη πως δεν υπάρχει σήμα . Βάζω βγάζω το hdmi μετά από λίγο ξανά τα ίδια έχω απελπιστεί . Αν έχει απαντηθεί πιο πριν συγνώμη που δεν το είδα .

Απάντηση: Re: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και καλό μήνα , έχω έδω και καιρό θέμα με το playstation pro που πίστευα πως με κάποια αναβάθμιση θα λυθεί αλλά δέν...
Με το που θα το συνδέσω για να παίξει το παιδί μετά από λιγάκι μου μαυρίζει η οθόνη της τβ και τρεμοπαίζει , ενώ μου βγάζει και την ένδειξη πως δεν υπάρχει σήμα . Βάζω βγάζω το hdmi μετά από λίγο ξανά τα ίδια έχω απελπιστεί . Αν έχει απαντηθεί πιο πριν συγνώμη που δεν το είδα .

Δοκιμασε με τα παρακατω.

1. Make sure your PS4 is turned off
2. Plug the HDMI lead into the 4K 60hz port on your TV
3. Turn your TV on
4. Hold down the power button on your PS4 until it beeps twice (Safe Mode)
5. Change the HDCP setting to 1.4 only
6. The PS4 will restart and you'll probably still have no signal
7. Turn the PS4 off and get back to Safe Mode (step 4)
8. Choose change resolution which will restart the PS4
9. If you get an image after the PS4 restarts then choose the yuv420 option. Hooray!
10. If you continue to get no signal after the PS4 restarted then go back to Safe Mode and change HDCP to automatic
11. Go back to Safe Mode again and choose change resolution and then choose yuv420
12. If it's still not working then try the above steps a couple more times

Αν το παραπανω δεν δουλεψει, αλλαξε το RGB απο automatic σε limited, ή δοκιμασε να αλλαξεις την αναλυση απο auto σε 2160 RGB ή 2016 YUV.

Τελος προσπαθησε να βρεις (αν δεν εχεις) καλωδιο HDMI ανωτερων προδιαγραφων ( hdmi 2.0a/hdmi2.0b) μηπως δημιουργει θεμα το HDCP 2.2 (ή το 4K/HDR γενικοτερα)