ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Παιδιά πως καθαρίζεται την οθόνη? Μέχρι σήμερα δεν τόλμησα να την αγγίξω.. :blush:
πανακι μικροινων ισα ισα με 4-5 σταγονες νερακι.
εαν θες υπαρχουν και ειδικα πακετακια πανακι-υγρων.
Παιδιά πως καθαρίζεται την οθόνη? Μέχρι σήμερα δεν τόλμησα να την αγγίξω.. :blush:
δες εδω στο μηνυμα 470 το πανελ μου στο 5% αλλα βεβαια εσκεμενα με ανοιχτη φωτεινοτητα για να φανει η διαφορα.

η sony Lcd παντως η 43αρα που εχω στο υπνοδωματιο,δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ανεβασες..
και φανταζομαι οτι lcd με καλα πανελ,δεν εχουν σε καμια περιπτωση τετοιο χαλι..
IPS έχει η Sony σου; Γιατί τα VA, τα 1-5% έτσι τα δείχνουν. Ακόμα και τα "hi-end" QLED της Samsung...
Tα IPS συνήθως δεν κάνουν το σκοτείνιασμα στο κέντρο, αλλά κατά κανόνα έχουν περισσότερες κάθετες γραμμές από τα VA...
Aπό την άλλη, μπορεί εσένα να σου έκατσε και "καθαρό" κομμάτι, συμβαίνουν και αυτά...
οχι βρε-VA ειναι και τετοιo χαλι δεν εχει..
https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/wd750-series
Η μαγική σύνταγη? Ξεκούραση.. Στο δίωρο το πολύ τρίωρο για μένα.. Έστω για 15 λεπτά..
Αν εγώ μέσα στην ημέρα όμως την λειτουργώ 10 ώρες αλλά με δίωρα.. Τριωρα... Να κάνω ένα χειροκίνητο?
Αν εγώ μέσα στην ημέρα όμως την λειτουργώ 10 ώρες αλλά με δίωρα.. Τριωρα... Να κάνω ένα χειροκίνητο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.