Από το λίγο ψάξιμο που έκανα,αυτό με την επέκταση εγγύησης έχει πολλά αστεράκια...και κανείς δεν σου λέει τι ακριβώς ισχύει!Για να καταλάβεις ακόμα και την ίδια την LG πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και μου τα μασούσαν...Ρωτάω τι καλύπτει η επέκταση εγγύησης από εσάς την LG,μου λέει τα πάντα...οτιδήποτε χρειαστεί...Του λέω αν βγάλει καμμένο/κολλημένο pixel κλπ,μου λεει ναι καλύπτει.Τον ξαναρωτάω για διευκρίνηση:Καλύπτει ακόμα και ένα pixel ? ´Τοτε μου απαντάει μετά από λίγο: "είναι από ένα αριθμό και πάνω,δεν θέλω να σας πω απέξω λάθος,στείλτε μας ένα e-mail να σας στείλω το pdf το σχετικό" κάπως έτσι μου το ανάφερε.Και αυτά στο τμήμα εξυπηρέτησης της ίδιας της LG παιδιά...Στην αρχή σου πετάνε ένα "καλύπτει τα πάντα" και σου λέει αν δεν είσαι ψαγμένος θα σε καλύψει η απάντηση...παραπλανητικά δηλαδή!
Τώρα όσον αφορά τις γνωστές αλυσίδες αυτό που κατάλαβα στο περίπου και από τον εκπρόσωπο της LG που μίλησα είναι ότι: Η επέκταση εγγύησης που πουλάνει οι γνωστές αλυσίδες δεν είναι ίδια με την επέκταση της εγγύησης που πουλάει η LG...Αλλά και πάλι ο εκπρόσωπος δεν μου τα ξεκαθάριζε απολύτως...γενικά κάθε φορά με άφηνε με αμφιβολίες στις απαντήσεις του...
Οι κάτοχοι εδώ μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τις διαφορές αν πάρεις επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια από π.χ. public ή αν πάρεις από την ίδια την LG?
Τώρα όσον αφορά τις τιμές πόσο θα πέσουν κλπ μην γελιόμαστε φίλε Δημήτρη όλοι το εξετάζουμε και προσπαθούμε να κάνουμε μαντικές με βάση την εμπειρία που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια και τον κύκλο που κάνει η αγορά.Φίλε Δημήτρη ακόμα κι αν θέσω το budget μου, και αγοράσω τώρα,αν 2-3 μήνες μόλις μετά την αγορά μια στιγμή σκάσει μια καλή προσφορά και στα ίδια λεφτά έπερνα το νέο μοντέλο η αλήθεια είναι πως θα με κάνει να αισθανθώ κάπως....και φαντάζομαι κι αρκετούς ακόμα!