LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης να σημειώσω ότι κανα δυο φορές δεν συνδεόταν στο ίντερνετ (utp/ethernet καλώδιο, όχι wifi)
Χρειάστηκε να την κλείσω και να την ξανανοίξω

Βέβαια, δεν με πολυνοιάζει. Έχω την 5ετή εγγύηση του Public. Αν είναι να χαλάσει, ας χαλάσει σε κανα δίμηνο που θα έχουν ξεπουλήσει όλες τις 55b7v μπας και μου την αντικαταστήσουν με την 65άρα έκδοση

:flipout:

περιπου. εχει εναι minicontroller παραθυρο με τις βασικες εντολες (play, volume κτλ) αλλα δεν βλεπεις εικονα στο πισι και μπορεις να το κανεις minimize.

ιδανικα και γω θα ηθελα να βλεπει shared folders ή δισκους χωρις να χρειαζομαι το πισι. φανταζομαι αυτο μονο με NAS γινεται;
Απο την τβ κανεις browse στο folder ή μονο οτι κανεις start απο το pc ?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης να σημειώσω ότι κανα δυο φορές δεν συνδεόταν στο ίντερνετ (utp/ethernet καλώδιο, όχι wifi)
Χρειάστηκε να την κλείσω και να την ξανανοίξω

Βέβαια, δεν με πολυνοιάζει. Έχω την 5ετή εγγύηση του Public. Αν είναι να χαλάσει, ας χαλάσει σε κανα δίμηνο που θα έχουν ξεπουλήσει όλες τις 55b7v μπας και μου την αντικαταστήσουν με την 65άρα έκδοση

:flipout:
Σε 6 μηνες καλητερα να παρεις 55b8v

Από ότι διαπίστωσα τα built-in speakers της τηλεορασής δεν πρέπει να υποστηρίζουν το dolby atmos...Σε ταινία 4Κ που έχει και αρχείο ήχου dolby atmos (συγκεκριμενα 3 codecs ήχου έχει: 1#DTS, 2#AC-3 και 3#Atmos / TrueHD) από τον ενσωματωμένο player της tv πατώντας στις επιλογές για τον ήχο δείχνει μόνο 2..Συγκεκριμένα αναφέρει dts και dolby audio (υποθέτω ότι αυτό είναι το AC-3)...Ισχύει;;; το έχει τσεκάρει κανείς;;;

TrueHD δεν υποστηριζει.

Δεν εχω δει βεβαια atmos με κατι αλλο.

Last edited:

Τυχαίνει να χρησιμοποιεί κανείς το SmartShare της LG για να stream-άρει ταινίες από το PC του, και αν ναι, έχετε καταφέρει να το κάνετε να μην εμποδίζει το PC από το να κάνει shut down;

Το coating της οθονης ειναι λιγο "βρωμικο" και καπως "κυματειδες" ; Σιγουρα δεν ειναι οι καταλληλες λεξεις αυτες απλα δεν μου φαινεται πολυ καθαρο κοιτωντας το με σβηστη την τβ. Επειδη ειναι anti-glare μου φαινεται ετσι ή υπαρχει καποιο θεμα ;

Κάπου λέγαμε για την κάρτα δικτύου. Τελικά 1000 άρα όπως μου την δείχνει το fritz.

LG--webOS-TV-OLED55C7V LAN 3→1 Gbit/s

Απο την τβ κανεις browse στο folder ή μονο οτι κανεις start απο το pc ?

μονο απο το PC το εχω δοκιμασει

EDIT. μπορεις να κανεις browse και απο την τιβι αν πας στις "Φωτογραφιες και Βιντεο"

Συνεχίζει το Netflix να μου κάνει βλακείες. Τελικά η τηλεόραση δεν κλείνει, απλά καμιά φορά όταν βλέπω Netflix, μαυρίζει η οθόνη. Αν πχ πατήσω volume Up φαίνεται κανονικά ο δείκτης έντασης. Απλά, πέφτει μαύρο.

Χτες το βράδυ μου έκανε άλλη βλακεία. Έβγαζε "error nw 2-5" το οποίο και καλά είναι θέμα δικτύου. Δίκτυο όμως είχα κανονικά, μπήκα στο Youtube App και δούλευε άριστα.
Το Netflix έπαιζε στο κινητό μου. Μόνο στην τηλεόραση δεν...
Μετά από 2-3 ανοιγοκλεισίματα, δούλεψε και πάλι. Αυτό το Netflix update του Δεκεμβρίου δεν πρέπει ναταν και πολύ στα "καλά" του...

απεγκατασταση/εγκατασταση του netflix.
μετα βγαζεις πριζα,περιμενεις να σβησει το λαμπακι της τηλεορασης και την ξαναβαζεις πριζα.

απεγκατασταση/εγκατασταση του netflix.
μετα βγαζεις πριζα,περιμενεις να σβησει το λαμπακι της τηλεορασης και την ξαναβαζεις πριζα.
Αυτο με την μπριζα με ξεπερνα.

Γιατι το γ***κουμπι πισω δεν την κλείνει εντελως.

Οταν φευγω για 2-3 μερες πρεπει να κουναω ολα τα επιπλα για να βρω τη μπριζα.

Δείτε αν το app της τηλεόρασης είναι στην τελευταία έκδοση του Δεκεμβρίου 2017

Απάντηση: Re: LG B7V 2017 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τυχαίνει να χρησιμοποιεί κανείς το SmartShare της LG για να stream-άρει ταινίες από το PC του, και αν ναι, έχετε καταφέρει να το κάνετε να μην εμποδίζει το PC από το να κάνει shut down;

Με το plex δεν έκανε shut down το pc εκτός αν αλλάξεις μια σχετική ρύθμιση .
Με το smart share χθες που το δοκίμασα , έκλεισε κανονικά και η εφαρμογή και το pc .

Batman Begins 2160p REMUX 55.6GB
είδα τα 5 πρώτα λεπτά και στον υπολογιστή όλα καλά. Στην tv 55C7 κάνει τα παρακάτω σταθερά (από USB)
2:23 τετράγωνο αρτιφακτ (δεν ξέρω αν είναι σωστός ο όρος) πάνω κέντρο και λίγο δεξιά
2:45 το ίδιο σε μεγάλο μέρος της εικόνας για λίγο
3:37 το ίδιο σε μεγάλο μέρος της εικόνας για λίγο

αυτά είναι αδυναμία του player (και αν έπεζε με 4κ εξωτερικό player θα ήταν οκ) ή από την τηλεόραση ?