Γιάννη έχεις επιλογή player? Υπάρχει άλλη επιλογή εκτος από αυτό είναι ήδη εγκατεστημένο στην TV? :blush:
Μπορεί να έχεις εξωτερικό player. O ενσωματωμένος δεν υποστηρίζει σωστή κίνηση με υλικό 24p...
Γιάννη έχεις επιλογή player? Υπάρχει άλλη επιλογή εκτος από αυτό είναι ήδη εγκατεστημένο στην TV? :blush:
Μπορεί να έχεις εξωτερικό player. O ενσωματωμένος δεν υποστηρίζει σωστή κίνηση με υλικό 24p...
Αυτό που η TV υποστηρίζει 24p κίνηση αλλά ο ενσωματωμένος player όχι σωστή κίνηση πολύ με τρελαίνει. Πως γίνεται αυτό; Αν και στη δική μου (LED) δεν έχω δει αυτό το κόψιμο στα 40κάτι δευτερόλεπτα ποτέ.Μπορεί να έχεις εξωτερικό player. O ενσωματωμένος δεν υποστηρίζει σωστή κίνηση με υλικό 24p...
Μιλάμε για 23.976fps [24000/1001] (US) ή 24fps (Euro) ή και τα 2?
Αυτό που η TV υποστηρίζει 24p κίνηση αλλά ο ενσωματωμένος player όχι σωστή κίνηση πολύ με τρελαίνει. Πως γίνεται αυτό; Αν και στη δική μου (LED) δεν έχω δει αυτό το κόψιμο στα 40κάτι δευτερόλεπτα ποτέ.
Η τηλεοραση κανει αυτοματα compensation cycle μετα το κλεισιμο ή πρεπει να την ρυθμισουμε εμεις να το κανει?Και ποσο συχνα πρεπει να το κανει αυτο?Οταν ακουγεται ακαριαια το τσακ, σημαινει πως η τηλεοραση οντως εκλεισε και δεν εκτελει compensation cycle.
Οταν το ακουσεις υστερα απο 8-10 λεπτα περιπου, αυτο σημαινει πως οταν την εκλεισες, εκλεισε μεν το πανελ, αλλα η Tv ξεκινησε compensation cycle. Μετα απο 8-10 λεπτα, τελειωνει το CC και τοτε ακους το τσακ οπου η Tv κλεινει.
Οταν συμπληρωσει 4 ωρες λειτουργιας, θα κανει cc οταν την κλεισεις.Η τηλεοραση κανει αυτοματα compensation cycle μετα το κλεισιμο ή πρεπει να την ρυθμισουμε εμεις να το κανει?Και ποσο συχνα πρεπει να το κανει αυτο?
Μαγεία...![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελεύθερο δορυφορικό στις 42.00 Ε
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δλδ μετα την ενδειξη που μου πεταει ανα τακτα χρονικα διαστηματα,θα πρεπει να την κλεινω?και για ποση ωρα?Οταν συμπληρωσει 4 ωρες λειτουργιας, θα κανει cc οταν την κλεισεις.
Νομιζω οτι η b7 εχει και χειροκινητη μεθοδο να κανεις οποτε θες. (Εχω την απλη 1080p που εχει μονο αυτοματη μεθοδο ανα 4 ωρες)
Μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας μου πεταει μια ενδειξη οτι "η τηλεοραση θα απενεργοποιηθει σε ενα λεπτο,πατηστε το ταδε κουμπι για να ακυρωσετε".Το cc το κανει αυτοματα η τηλεοραση μολις κλεινει ή υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανουμε εμεις στι ρυθμισεις για να την κανει οταν κλεινει?Δεν ξερω σε ποια ενδειξη αναφερεσαι.
Μπορεις να την κλεισεις ή μπορεις να συνεχισεις να παρακολουθεις.
Ομως οσον αφορα το burn in, το καλυτερο για την tv θα ηταν να κανει ενα cc καθε 4 ωρες. Αν παρακολουθεις κατι που δεν θες να το διακοψεις, κλείστη στις 5 ωρες ή οποτε θες.
Ομως οσο πιο συντομα εκτελειται το CC τοσο λιγοτερο ειναι επιφοβο να συμβει burn in.
O χρονος που χρειαζεται να εκτελεστει το compensation cycle δεν εχει γνωστοποιηθει ακριβως.
Προσφατως διαπιστωσαμε μετρωντας, πως το μοντελο 1080p χρειαζεται 2 λεπτα.
Αρα η 4Κ με την ιδια λογικη χρειαζεται 8 λεπτα αφου εχει τον 4πλασιο αριθμο πιξελς.
Δεν ειναι επιβεβαιωμενο ομως. Οποτε για σιγουρια θα ελεγα 20 λεπτα για να εισαι μεσα.
Μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας μου πεταει μια ενδειξη οτι "η τηλεοραση θα απενεργοποιηθει σε ενα λεπτο,πατηστε το ταδε κουμπι για να ακυρωσετε".Το cc το κανει αυτοματα η τηλεοραση μολις κλεινει ή υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανουμε εμεις στι ρυθμισεις για να την κανει οταν κλεινει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.