LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι! Εννοείται ότι δεν έχω ξανακάνει pixel refresh! Και δεν θα ξανακάνω! Μήπως κάνει όμως κάτι παρόμοιο η τηλεόραση από μόνη της στο stand by?

Ps: Sorry αλλά έχω λίγο καιρό να παρακολουθήσω το thread! Ποιος είναι ο Μανωλόπουλος;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Το service που συνεργάζεται η LG

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,εχετε να μου προτεινετε καποια επιτοιχια βαση ,σταθερη κατα προτιμηση,για την b7 55
ευχαριστω εκ των προτερων!

Απάντηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Απορία στην b7 Στο HDR στην επιλογή expert (φωτεινός χώρος) οπού προτιμώ η ρύθμιση στο oled light είναι στο 100,
πρέπει να το ρυθμίσω χαμηλότερα λόγω κινδύνου για burn in;
Ταινίες 4k όπου μπαίνει σε λειτουργία το HDR σπάνια βλέπω.

Απάντηση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το burn-in και τις OLED...

Απορία στην b7 Στο HDR στην επιλογή expert (φωτεινός χώρος) οπού προτιμώ η ρύθμιση στο oled light είναι στο 100,
πρέπει να το ρυθμίσω χαμηλότερα λόγω κινδύνου για burn in;
Ταινίες 4k όπου μπαίνει σε λειτουργία το HDR σπάνια βλέπω.
Στο preset expert φωτεινος χωρος, μονο στο hdr το oled light ειναι στο 100.
Και χρειαζεται, επειδη η τηλεοραση πρεπει να δωσει ολη της τη φωτεινοτητα. Αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

Γιατι αφ'ενος δεν υπαρχουν στατικα αντικειμενα σε ταινιες , αλλα γιατι και αν θεωρησουμε τις μαυρες μπαρες ως στατικα, μονο τα highlights στο hdr θα φωτισουν με max φωτεινοτητα, οχι ολο το καδρο.
Παρακολουθεις αφοβα hdr.

Αν επιτρέπετε τι τιμή γραφει το τθμ8λογιο αγοράς?

Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει σχεση για το αν θα κάνουν αλλαγη panel ή αλλαγή με b8/c8.

Αλλά πρέπει να πουν το ίδιο και οι υπόλοιποι φίλοι που είχαν θεμα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλη μια απορία που έχω εγώ είναι αν το πάνελ που μπαίνει είναι όντως της σειράς 7 ή μεταγενέστερο. Πόσα πάνελ στοκάρουν από τη κάθε σειρά δηλαδή και είναι διαθέσιμα ακόμα και 3 χρόνια μετά;

Αν επιτρέπετε τι τιμή γραφει το τθμ8λογιο αγοράς?

Προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει σχεση για το αν θα κάνουν αλλαγη panel ή αλλαγή με b8/c8.

Αλλά πρέπει να πουν το ίδιο και οι υπόλοιποι φίλοι που είχαν θεμα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχω παραλάβει τιμολόγιο αγοράς καθώς η επισκευή γινεται εντός της εγγύησης!

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: LG B7V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άλλη μια απορία που έχω εγώ είναι αν το πάνελ που μπαίνει είναι όντως της σειράς 7 ή μεταγενέστερο. Πόσα πάνελ στοκάρουν από τη κάθε σειρά δηλαδή και είναι διαθέσιμα ακόμα και 3 χρόνια μετά;

Από το service Μανωλόπουλος με ενημέρωσαν ότι θα γίνει παραγγελία από την LG για το πάνελ και θα είναι ακριβώς της ίδιας σειράς, δλδ Β7! Εξ´ου και η καθυστέρηση άλλων 5 εργ. ημερών στην παράδοση της τι βι!

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω και εγω τηλεόραση oled 55b7v στο service και με ενημέρωσαν και εμένα για αλλαγή πάνελ . Περιμένω να μου πουν προβλεπόμενο χρόνο καθώς αν είναι πάνω από 15 εργάσιμες θα αρχίσω την γκρίνια.

Καλησπέρα και από μένα.. Έχω και εγώ το εξής θέμα.. ανεβάζω φωτο..Όχι τραγικό ..
αλλα εμένα με ενοχλει..λεπτή κάθετη λωρίδα στη μέση.. δε φεύγει με ο τι και αν έχω δοκιμάσει...καλώ service?ευχαριστω
7d460b68b14b5f80e48cb44edd28ea38.jpg

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμφανίζεται σε κάθε περίπτωση ή μόνο στο γκρι που δείχνει η εικόνα; Γιατί αν είναι μόνο στο γκρι τότε είναι το γνωστό banding και δεν αξίζει να κάνεις τίποτα καθώς το καινούριο πάνελ μπορεί να το έχει σε μικρότερο σε ίδιο ή και σε μεγαλύτερο βαθμό.

Σε κάθε.. Και σε άλλα χρωματα.. ειναι μόνιμη και δεν υπήρχε πριν ξέρω εγώ 2 βδομαδες..ειδικά τώρα που βλέπω τεννις τη βλέπω στα χωμάτινα κοντινά πλάνα.. μακρινές λήψεις Όχι ιδιαίτερα ..Αλλά υπάρχει.. Και σε live TV..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω και εγω τηλεόραση oled 55b7v στο service και με ενημέρωσαν και εμένα για αλλαγή πάνελ . Περιμένω να μου πουν προβλεπόμενο χρόνο καθώς αν είναι πάνω από 15 εργάσιμες θα αρχίσω την γκρίνια.

Εμένα μου είπαν 5 εργάσιμες... ελπίζω να τηρηθεί...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ε τότε φεύγεις για σέρβις. Θυμάσαι να έμεινε ανοιχτή η τηλεόραση για πολύ ώρα σε κάτι που έδειχνε σταθερά κάτι σε εκείνο το σημείο;