- Εκνευριστικά μικρή γραμματοσειρά στους υπότιτλους.
Φίλε n.k.9, νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα πρόβλημα με την γραμματοσειρά.
Πήρα τηλ. 2 φορές στην εξυπ. πελατών γι' αυτό το πρόβλημα και την δεύτερη φορά ζήτησα να στείλουν αίτημα στην εταιρεία για αλλαγή της γραμματοσειράς σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.
Μετά από μια βδομάδα τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει σχέδιο για αλλαγή της γραμματοσειράς επειδή είμαι ο μοναδικός που το ζήτησα.
Αν είναι αλήθεια θα παρακαλούσα όλους όσους έχουν αυτό το μηχάνημα (ή και όλη τη σειρά) να πάρουν τηλέφωνο και να ζητήσουν την αλλαγή της γραμματοσειράς.
Μπορούν επίσης να ζητήσουν ότι άλλο νομίζουν ότι πρέπει να διορθωθεί. Εγώ πχ. ζήτησα καλύτερη υποστήριξη κάποιον αρχείων .avi που δεν παίζουν, λόγο μην στάνταρ κωδικοποίησης καθώς αρχείων .mov .wmv, ζήτησα επίσης ελληνικό πληκτρολόγιο για το youtube (αφού σαν μηχάνημα υποστηρίζει και εμφανίζει ελληνικά video).
Πάρτε τηλέφωνο και ζητήστε (μάλλον απαιτήστε). Τους δίνουμε 200 ευρώ για ένα μηχάνημα που παίζει πιο λίγα αρχεία από κάποια που είναι στην μισή τιμή ή και πιο κάτω, με μια άθλια γραμματοσειρά και με συχνά κολλήματα και σπασίματα.
Μην κάθεστε!!! με την υπομονή και την αναμονή δεν γίνετε τίποτα!!!
Φίλε "giorginho", ρώτησα γνωστό μου που δουλεύει στο service LG και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμιά εσωτερική ενημέρωση της εταιρίας προς τα κατά-τόπους service για τυχών πρόβλημα με την θύρα USB. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά υπάρχουν δυο πιθανές απαντήσεις. 1) είσαι ο πρώτος που εντόπισε το πρόβλημα σε μια συγκεκριμένη παρτίδα μηχανημάτων 2) οι δίσκοι σου ήταν ετοιμοθάνατοι και περίμενα κάποιο λόγο για να τα τινάξουν. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για το 1ο και αργά η γρήγορα η LG θα παραδεχτεί το πρόβλημα (μαζί με όλα τα άλλα που έχει το μηχάνημα). Αλλά όπως είπα αν δεν πιέσουμε δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα.
Θεωρώ ότι η αγορά της Ελλάδας είναι μικρή για τα συγκεκριμένα προϊόντα της LG και γι αυτό δεν επενδύει σε πλήρη υποστήριξη των Ελληνικών (γραμματοσειρά, πληκτρολόγιο, youtube) καθώς και επίλυση άλλων προβλημάτων.