LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Όπως είπαμε και τηλεφωνικά μια καθαρή (registry clean etc) εγκατάσταση της 3319a θα λύσει, κατά 99%, όλα τα προβλήματά που αναφέρεις.

I'll do ASAP... :ernaehrung004:

Για οποιον ενδιαφερεται, 224 Ε + λιγα μεταφορικα απο Γερμανια.

Link στο technikdirect.de

Μα νομίζω το το GGW με 179 λίρες (244 περίπου ευρώ) είναι σαφώς καλύτερη περίπτωση. Για 20 ευρώ παραπάνω νομίζω οτι αξίζει τον κόπο. Εξάλου μέσα σε ένα χρόνο η αγορά των κενών δίσκων θα είναι σαφώς καλυτερη απο τώρα. Δείτε για τα μονά δισκάκια. Έχουμε ήδη τιμές γύρω στα 14Ε (απο 25+ πριν λίγους μήνες) Μάκρια βέβαια απο την σχέση euro/GB που έχουν τα DVD αλλα δεν νομίζω να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Όπως είπαμε και τηλεφωνικά μια καθαρή (registry clean etc) εγκατάσταση της 3319a θα λύσει, κατά 99%, όλα τα προβλήματά που αναφέρεις.

Master την πατήσαμε... (εγώ δηλαδή...) Same results.... :bigcry: :bigcry:

PowerDVDcapture.jpg

Αρα γράφει και DL BR δισκακια!!!

Like the first-generation LG drive, the GGW-H20L is a Serial ATA drive that can write to 25GB single-layer and 50GB double-layer Blu-ray Disc media (both write-once and rewritable discs), and can read but not write to HD DVD-ROM discs.

Ε ναι. DL BR. Βασικά το μόνο που δεν κάνει είναι να γράφει HD-DVD.
Η τιμή του νομίζω οτι είναι οτι καλύτερο αυτή την στιγμή κυκλοφορεί.
Βέβαια σε κανα χρόνο δεν θα κάνει ούτε τα μισα....αλλα απο το να πάρω κάποιον άλλο player, νομίζω οτι σχεδόν στα ίδια χρήματα
αυτο κάνει πιο πολλές δουλιες

Αρα γράφει και DL BR δισκακια!!!

Like the first-generation LG drive, the GGW-H20L is a Serial ATA drive that can write to 25GB single-layer and 50GB double-layer Blu-ray Disc media (both write-once and rewritable discs), and can read but not write to HD DVD-ROM discs.

Βασικά στον Νίκο απάντησα που είπε ότι γράφει μόνο των 25GB!!:guitarist:

Re: Απάντηση: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Ναι είχα δει αυτό:
• Super Multi Blue -BD / DVD / CD formats compatible BD-R SL (25GB)

χωρίς να αναφέρεις τα DL των 50GB...Αν γράφει και των 50GB τότε είναι μια χαρά...

Γράφει, γράφει...:award::award:-bye-

Και εγώ το 3319α έχω αλλά το Die Hard 4 (Live free or die hard) δεν το διαβάζει με τίποτα.(full BD όχι ματρόσκα):slapface::bigcry:

Το ίδιο και με τους Πειρατές,το 3.Μου βγάζει region lock !!!!
(άλλαξα region και πάλι το ίδιο μου έβγαλε).:rifle:

Ας λυθεί λοιπόν το θέμα του player που είναι βασικό και μετά..μιλάμε/αγοράζουμε hardware..:grandpa:

Μπάμπη δοκίμασε αυτό...

"Die hard 4 disc says: Warning player is not equipped with latest firmware.......... (i am using powerdvd 7.3 3319) <--- HELP?

Its playing as in the BDSVM directory is not present, what do i do?

Edit:
Ah fixed it:
\BDSVM\Die Hard 4.0\BDSVM = wrong
copy or move \BDSVM\Die Hard 4.0\BDSVM contents to \BDSVM\ and it works"

Μπάμπη δοκίμασε αυτό...

"Die hard 4 disc says: Warning player is not equipped with latest firmware.......... (i am using powerdvd 7.3 3319) <--- HELP?

Its playing as in the BDSVM directory is not present, what do i do?

Edit:
Ah fixed it:
\BDSVM\Die Hard 4.0\BDSVM = wrong
copy or move \BDSVM\Die Hard 4.0\BDSVM contents to \BDSVM\ and it works"

Ασχετο Μπάμπη νόμισα ότι έλεγες πριν για το Die Hard 4, ενώ είπες για 4 BR που σου δημιούργησαν πρόβλημα....(ένα μυαλό χειμώνα, καλοκαίρι)...

Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Ασχετο Μπάμπη νόμισα ότι έλεγες πριν για το Die Hard 4, ενώ είπες για 4 BR που σου δημιούργησαν πρόβλημα....(ένα μυαλό χειμώνα, καλοκαίρι)...

Kαλημέρα και χρόνια πολλά....
Αιμίλιε, από αυτά που έχω ριπαρισμένα στο δίσκο μου παίζει τα πάντα... αρκεί να μην έχει πρόβλημα το αρχείο.
Εκεί που έχω πρόβλημα είναι τα δισκάκια που έχω καί θέλω να τα παίξω με το LG.