LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG BR+HD DVD το έχει κανείς?

Δοκίμασα 4. Το 1 το παίζει (Patriot) και τα 3 δεν τα παίζει... Αν δεν κάνω λάθος 2 από τα 3 είναι το Black Hawk Down και το Big Fish.. Αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφε'ιο και δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ποιά δεν παίζει... Θα τα σημειώσω όμως και θα τα γράψω.
Το PowerDVD μου έβγαζε ειδοποίηση για update και πρίν εγκαταστήσω το LG. Απλά την αγνοούσα και συνέχιζα.
Τώρα όμως μιλάμε για διαφορετικό πράγμα. Τώρα όταν προσπαθώ να παίξω δισκάκι από το drive μου βγάζει το μήνυμα για τα critical updates και μετά δεν κάνει απολύτως τίποτε. Αρνείται να ξεκινήσει δηλαδή.
Αν εσύ μου λές οτι σ' εσένα δεν το κάνει, που έχεις και πολύ περισσότερα δισκάκια από μένα, τότε κάτι άλλο φταίει. Τί όμως; :nounder:

Απο τα δισκακια που μου δανεισες για δοκιμη....
black hawk down, closer, die hard 4 & planet earth (5discs), ολα επαιξαν κανονικα και επισης πανευκολα ριπαριστηκαν στο δισκο με το anydvdhd.

Κανε μια κουφη δοκιμη.....
Βρες και περνα μια καινουργια εκδοση και μετα περνα παλι την 3319α και δες μπας και γινεται κατι....

Απο το drive προς το παρον δεν εχω κανενα παραπονο, εκτος του οτι αν για καποιο λογο το "φανταστικο player" powerdvd κολλησει, δεν σε αφηνει να ανοιξεις το πορτακι και πρεπει να κανεις ρισταρτ. Το παραπανω μου εχει συμβει κανα δυο φορες , χωρις να μπορω να το εξηγησω.....

Αν και ΟΤ (αλλα μιας και συζητήθηκε νωρίτερα):

Η Corel έχει ανακοινώσει ότι το WinDVD ειναι το πρώτο που έχει πάρει BD 1.1 certification.

Τωρα το πότε θα το δούμε είναι άλλο θέμα.

CyberLink PowerDVD Ultra Receives BD-Video Profile 1.1 Certification

http://www.cyberlink.com/eng/press_room/view_1583.html

Product Availability
CyberLink PowerDVD Ultra with certified for BD-Video Profile 1.1 will be available online in 9-language from early 2008 at CyberLink website.

Λοιπόν, σας έχω νέα.
Τελικά όλα τα δισκάκια παίζουν. :firstprize:
Υπήρχαν δύο προβλήματα. Το πρώτο ήταν εύκολο. Όταν βάλεις ένα δισκάκι πχ region 2 και το PowerDVD είναι περιοχή ένα δεν στο παίζει και πρέπει να κάνεις την αλλαγή για να στο παίξει.
Όταν όμως κάνεις την αλλαγή σε ρωτήσει από που να ξεκινήσει το δισκάκι δεν πρέπει να πατήσεις το Resume αλλά μα ξεκινήσεις από την αρχή.
Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με το κωλοαλεπουδάκι, το AnyDVD. Ενώ ήταν επιλεγμένο να κάνει αυτόματα την αλλαγή region αυτό δεν την έκανε και έπρεπε να πάς να ξετικάρεις το "Αυτόματη αλλαγή" και να ορίσεις εσύ την περιοχή. Στο Die Hard 4 πχ Region B.
Ούφ..... Πάει κι αυτό..... :2thumb22sup: