LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα να ρωτήσω... Στο πάνελ της τηλεόρασης έχει κάποια μεμβράνη που πρέπει να αφαιρεθεί? Γιατί έβγαλα τα αυτοκόλλητα στις γωνίες κάτω και έχει φουσκάλες

Καλησπέρα να ρωτήσω... Στο πάνελ της τηλεόρασης έχει κάποια μεμβράνη που πρέπει να αφαιρεθεί? Γιατί έβγαλα τα αυτοκόλλητα στις γωνίες κάτω και έχει φουσκάλες
Ναι έχει.. με το νύχι σε μια γωνία με προσοχή.

Έχει και πίσω μεμβράνη

Με πρόλαβε ο Δημήτρης

• Like
Reactions: 21142114
ναι-εχει μπρος πισω ζελατινες.
μπροστα,τα αυτοκολλητα στις γωνιες στα εχει για να ξεκινησεις να την βγαζεις.
Ευχαριστώ πολύ... Να την αφαίρεσω τη μπροστινή ή να την αφήσω αν θέλω, έχει διαφορά στην εικόνα? Τη πίσω ζελατίνα μου είπαν να την αφαιρέσω γιατί ζεσταίνετε η τηλεόραση σωστά.

εννοειται βρε!!!ολες τις βγαζεις με προσοχη.
τι ειναι?καθισματα αυτοκινητου που δεν τα βγαζεις τις πρωτες ημερες ?
Το τηλεκοντρόλ μην ξεχάσεις να το τυλίξεις με sanitas, για να μην πιάνει δαχτυλιές..

Το τηλεκοντρόλ μην ξεχάσεις να το τυλίξεις με sanitas, για να μην πιάνει δαχτυλιές..
αυτο μην το γελας...:cool:εχω κι`εγω τους ψυχαναγκασμους μου..!!😲
το κανω εγω σε ολα τα κοντρολ μου(:cool::cool:) οχι τοσο για το λερωμα,αλλα για να μην ξεβαφουν τα κουμπια..

• Haha
Reactions: takisot
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι νέος κάτοχος LG C1 OLED και πραγματικά έχω ξετρελαθεί με την ποιότητα εικόνας της. Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως αυτά που διαβάζω στο Ίντερνετ περί burn in και image retention. Η τηλεόραση αγοράστηκε καθαρά για χρήση gaming(PS5) και Netflix. Η χρήση που της κάνω είναι περίπου 3-6 ώρες την ημέρα ανάλογα τον χρόνο μου. Στο PS5 που τα περισσότερα παιχνίδια είναι HDR διαβάζω ότι θα πρέπει να έχω την φωτεινότητα oled στο 100 για να έχω το μαξ από αυτό που μπορεί να προσφέρει το HDR. Αν παίζω 2-3 ώρες το ίδιο παιχνίδι με 100 φωτεινότητα δεν υπάρχει κίνδυνος για burn in; Να πω ότι γενικά δεν αφήνω στατικές εικόνες στην οθόνη για πολύ ώρα αλλά μερικές φορές είναι έτσι τα HUD των παιχνιδιών που δεν μπορείς να κανεις κάτι. Θα ήθελα να με φωτίσετε λίγο ως προς τι κίνδυνο έχω να φάω burn in με αυτή τη χρήση.

• Like
Reactions: johnkout7
Αν την κλείνεις ανά 4-5 ώρες συνεχόμενης θέασης για 10 λεπτά ώστε να πραγματοποιούνται τα Compensation Cycles (εξισορρόπηση τάσης των pixel) δύσκολα να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Σε σκοτεινό χώρο μπορείς να παίξεις με oled light 80-90 σε HDR GAME MODE.

Logo luminance στο high και μετακίνηση οθόνης ενεργό.

Απόλαυσε την tv σου χωρίς φόβο και κάνε την 5ετη επέκταση από το site της LG πριν λήξει η διετής.

Καλοθέατη

Αν την κλείνεις ανά 4-5 ώρες συνεχόμενης θέασης για 10 λεπτά ώστε να πραγματοποιούνται τα Compensation Cycles (εξισορρόπηση τάσης των pixel) δύσκολα να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Σε σκοτεινό χώρο μπορείς να παίξεις με oled light 80-90 σε HDR GAME MODE.

Logo luminance στο high και μετακίνηση οθόνης ενεργό.

Απόλαυσε την tv σου χωρίς φόβο και κάνε την 5ετη επέκταση από το site της LG πριν λήξει η διετής.

Καλοθέατη

Τέλεια. Έτσι όπως είπες την δουλεύω συνήθως. Δημάδη την ανοιγω 9-10 το βράδυ (σχολάω αργά), παίζω 2-3 ώρες, την κλείνω για καμία ωρα και μετά την ανοιγω για κανένα δίωρο να δω καμία ταινία. Σκέψου δεν έχω συνδέσει καν κεραία 😂. Κάτι άλλο αν ξέρεις, μεταξύ Dynamic tone mapping και HGIG τι είναι καλύτερο για HDR;

Last edited:
Τέλεια. Έτσι όπως είπες την δουλεύω συνήθως. Δημάδη την ανοιγω 9-10 το βράδυ (σχολάω αργά), παίζω 2-3 ώρες, την κλείνω για καμία ωρα και μετά την ανοιγω για κανένα δίωρο να δω καμία ταινία. Σκέψου δεν έχω συνδέσει καν κεραία . Κάτι άλλο αν ξέρεις, μεταξύ Dynamic tone mapping και HGIG τι είναι καλύτερο για HDR;

Το HGIG θα έχεις πάντα ενεργό στο game mode. Δεν το υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια αλλά έχει ορθότερο αποτέλεσμα από το DTM.

Το HGIG θα έχεις πάντα ενεργό στο game mode. Δεν το υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια αλλά έχει ορθότερο αποτέλεσμα από το DTM.
Μου αρέσει όμως και η πιο έντονη εικόνα που έχεις με το DTM. Μια βάζω το ένα μια το άλλο, δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο μου αρέσει περισσότερο.

• Like
Reactions: Lobo10
Μου αρέσει όμως και η πιο έντονη εικόνα που έχεις με το DTM. Μια βάζω το ένα μια το άλλο, δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο μου αρέσει περισσότερο.
Το σωστό δεν είναι πάντα εντυπωσιακό.

Ότι σου αρέσει όμως εννοείται.

• Like
Reactions: SpyrosJDM