seaman13
Senior Member
- 4 September 2009
- 553
Βαλε να δεις το καινούριο με τον Tom hanks... Τρομερή εικοναχμμμ...οκ.θα το δοκιμασω.
Βαλε να δεις το καινούριο με τον Tom hanks... Τρομερή εικοναχμμμ...οκ.θα το δοκιμασω.
Εννοείται...κατσε να πιασει το κολπο πρωτα.
εχει Ελληνικους υποτιτλους το appletv?
Τα παντα στο appleTV εχουν τρομερη εικονα. Χθες εβλεπα το foundation και χαζευα σε Dolby vision.Βαλε να δεις το καινούριο με τον Tom hanks... Τρομερή εικονα
επρεπε να μπω μεσα στις εφαρμογες.εκει το εικονιδιο ελεγε 3 μηνες δωρεαν.
το ενεργοποιησα και οντως η εικονα στην ταινια του Hanks ειναι παρα πολυ καλη.!!
το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα κατι αλλο free.
ολα επι πληρωμη ειναι στο aplletv?
ok-τα βρηκα.λιγες ταινιες και αρκετες σειρες με παρα πολυ καλη ποιοτητα.υπαρχει τροπος να βρω κατευθειαν τα free ή μονο με ψαξιμο ενα ενα?
Κατω απο το 9ok-τα βρηκα.λιγες ταινιες και αρκετες σειρες με παρα πολυ καλη ποιοτητα.
ασχετο..
κουμπακι info γιατι δεν εχουμε στην C1?
Επίσης είπε ότι Evo, ξε Evo, διαφορά αισθητή δεν υπάρχει! Και μάλιστα το τόνισε 2-3 φορές. Έβγαλε άχρηστη την G1 την οποία παίρνεις μόνο για το design.Στο σημερινό του βίντεο ο Vincent αναφέρει ότι όλες οι 77άρες και 83άρες φετινές oled έχουν EVO panel.
Επιπλέον υπογράμμισε αυτό που συζητούσαμε προχθές ότι το νέο panel είναι ανθεκτικότερο σε image retention και burn in.
Τα μπερδεύεις νομίζω αλλά δεν φταις εσύ αλλά το πως τα ονομάσανε. Apple TV είναι η εφαρμογή που ανάλογα τη συσκευή προσπαθεί να σου μαζέψει το περιεχόμενο από διάφορα services σε ένα, στην LG δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο απ' το να μαζεύει το περιεχόμενο που είχε παλιά το itunes (αγορά-ενοικίαση) μαζί με αυτό του Apple TV+.ok-τα βρηκα.λιγες ταινιες και αρκετες σειρες με παρα πολυ καλη ποιοτητα.
ασχετο..
κουμπακι info γιατι δεν εχουμε στην C1?
θα το ψαξω καλυτερα.Τα μπερδεύεις νομίζω αλλά δεν φταις εσύ αλλά το πως τα ονομάσανε. Apple TV είναι η εφαρμογή που ανάλογα τη συσκευή προσπαθεί να σου μαζέψει το περιεχόμενο από διάφορα services σε ένα, στην LG δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο απ' το να μαζεύει το περιεχόμενο που είχε παλιά το itunes (αγορά-ενοικίαση) μαζί με αυτό του Apple TV+.
Apple TV+ (plus) είναι το service, αυτό είναι που πήρες 3 μήνες δωρεάν και είναι service όπως το netflix. Μπορείς να δεις μόνο αυτά αν πας στο TV+ στο πάνω μέρος. Αυτά παίζουν όλα όσο έχεις συνδρομή.
Γενικά έχει λίγα πράγματα αλλά καλά σχετικά αν εξαιρέσεις ότι διακατέχεται από feel-good/ family friendly ιδεολογία επιπέδου Disney.
Αυτο ισχυει μόνο για τις LG;Στο σημερινό του βίντεο ο Vincent αναφέρει ότι όλες οι 77άρες και 83άρες φετινές oled έχουν EVO panel.
νομιζω μονο μεσα απο το service menu.
κατι το οποιο εγω δεν πειραζω.
λογικα ομως evo πρεπει να φορανε,αφου ειναι κατασκευασμενες τους τελευταιους μηνες(λεω γω τωρα..)
αυτο δεν το ξερω καθολου..Μωρέ να μπω στο service menu, αλλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω περί evo η όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.