LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

επρεπε να μπω μεσα στις εφαρμογες.εκει το εικονιδιο ελεγε 3 μηνες δωρεαν.
το ενεργοποιησα και οντως η εικονα στην ταινια του Hanks ειναι παρα πολυ καλη.!!
το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα κατι αλλο free.
ολα επι πληρωμη ειναι στο aplletv?

επρεπε να μπω μεσα στις εφαρμογες.εκει το εικονιδιο ελεγε 3 μηνες δωρεαν.
το ενεργοποιησα και οντως η εικονα στην ταινια του Hanks ειναι παρα πολυ καλη.!!
το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα κατι αλλο free.
ολα επι πληρωμη ειναι στο aplletv?

Οι λίγες τηλεοπτικές σειρές που έχει, είναι πολύ καλές ως εξαιρετικές!
Απο ταινίες θυμάμαι τα "Cherry", "Greyhound", το φανταστικό animation "Wolfwalkers" κλπ
Έχουμε πει για την εικόνα της apple, η χαρά της OLED! Μακάρι να την έφταναν στο ελάχιστο οι ανταγωνιστές..

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Στο σημερινό του βίντεο ο Vincent αναφέρει ότι όλες οι 77άρες και 83άρες φετινές oled έχουν EVO panel.

Επιπλέον υπογράμμισε αυτό που συζητούσαμε προχθές ότι το νέο panel είναι ανθεκτικότερο σε image retention και burn in.

Στο σημερινό του βίντεο ο Vincent αναφέρει ότι όλες οι 77άρες και 83άρες φετινές oled έχουν EVO panel.

Επιπλέον υπογράμμισε αυτό που συζητούσαμε προχθές ότι το νέο panel είναι ανθεκτικότερο σε image retention και burn in.
Επίσης είπε ότι Evo, ξε Evo, διαφορά αισθητή δεν υπάρχει! Και μάλιστα το τόνισε 2-3 φορές. Έβγαλε άχρηστη την G1 την οποία παίρνεις μόνο για το design.

Επίσης είπε ότι Evo, ξε Evo, η Sony και Panasonic με το metallic heatsink είναι σαφώς καλύτερες. Αλλά και άλλο κόστος απόκτησης, οπότε η LG παραμένει η καλύτερη vfm.

ok-τα βρηκα.λιγες ταινιες και αρκετες σειρες με παρα πολυ καλη ποιοτητα.

ασχετο..

κουμπακι info γιατι δεν εχουμε στην C1?
Τα μπερδεύεις νομίζω αλλά δεν φταις εσύ αλλά το πως τα ονομάσανε. Apple TV είναι η εφαρμογή που ανάλογα τη συσκευή προσπαθεί να σου μαζέψει το περιεχόμενο από διάφορα services σε ένα, στην LG δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο απ' το να μαζεύει το περιεχόμενο που είχε παλιά το itunes (αγορά-ενοικίαση) μαζί με αυτό του Apple TV+.
Apple TV+ (plus) είναι το service, αυτό είναι που πήρες 3 μήνες δωρεάν και είναι service όπως το netflix. Μπορείς να δεις μόνο αυτά αν πας στο TV+ στο πάνω μέρος. Αυτά παίζουν όλα όσο έχεις συνδρομή.
Γενικά έχει λίγα πράγματα αλλά καλά σχετικά αν εξαιρέσεις ότι διακατέχεται από feel-good/ family friendly ιδεολογία επιπέδου Disney.

Τα μπερδεύεις νομίζω αλλά δεν φταις εσύ αλλά το πως τα ονομάσανε. Apple TV είναι η εφαρμογή που ανάλογα τη συσκευή προσπαθεί να σου μαζέψει το περιεχόμενο από διάφορα services σε ένα, στην LG δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο απ' το να μαζεύει το περιεχόμενο που είχε παλιά το itunes (αγορά-ενοικίαση) μαζί με αυτό του Apple TV+.
Apple TV+ (plus) είναι το service, αυτό είναι που πήρες 3 μήνες δωρεάν και είναι service όπως το netflix. Μπορείς να δεις μόνο αυτά αν πας στο TV+ στο πάνω μέρος. Αυτά παίζουν όλα όσο έχεις συνδρομή.
Γενικά έχει λίγα πράγματα αλλά καλά σχετικά αν εξαιρέσεις ότι διακατέχεται από feel-good/ family friendly ιδεολογία επιπέδου Disney.
θα το ψαξω καλυτερα.
ευχαριστω!

νομιζω μονο μεσα απο το service menu.
κατι το οποιο εγω δεν πειραζω.
λογικα ομως evo πρεπει να φορανε,αφου ειναι κατασκευασμενες τους τελευταιους μηνες(λεω γω τωρα..)

• Like
Reactions: Lobo10
νομιζω μονο μεσα απο το service menu.
κατι το οποιο εγω δεν πειραζω.
λογικα ομως evo πρεπει να φορανε,αφου ειναι κατασκευασμενες τους τελευταιους μηνες(λεω γω τωρα..)

Μωρέ να μπω στο service menu, αλλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω περί evo η όχι.