LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...ισχύει !
...δεν ξέρω άν είναι ίδιον του έβο πάνελ αλλά η αντανάκλαση του ήλιου το κάνει μώβ...
...της άλλαξα θέση και τη βαράει ο ήλιος το πρωί και όλο το πάνελ βάφτηκε μώβ-φούξια ! ...έντονο !
...επίσης, βάλτε το τηλεκουμάντο κάτω από τον ήλιο και θα δείτε ότι το πίσω μέρος του είναι από ημιδιαφανές μώβ πλαστικό που αφήνει να βλέπεις μέσα τα κυκλώματά του !
Θαρρώ πως δεν ισχύει αυτό γιατί και οι 3 oled που είχα κλειστές υπό γωνία φαινόντουσαν όπως ακριβώς τα λες.

Το pink tint είναι ορατό σε λευκή καρτέλα υπό γωνία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αυτος λεει οτι πατωντας το 1113111 οταν εισαι στο μενου λειτουργια εικονας,εμφανιζεται ενα κρυφο μενου.
κατι με το gamma κανει απο ενα υπομενου,αλλα δεν ξερω το κατα πσο ειναι σωστο και "νομιμο".

Last edited:

αυτος λεει οτι πατωντας το 1113111 οταν εισαι στο μενου λειτουργια εικονας,εμφανιζεται ενα κρυφο μενου.
κατι με το gamma κανει απο ενα υπομενου,αλλα δεν ξερω το κατα πσο ειναι σωστο και "νομιμο".
ο συγκεκριμένος δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης... μην ασχολείσαι καν...

εννοειται οτι δεν πειραζω τιποτε.
...άν έχεις συνδεδεμένη hdmi συσκευή, εννοείται ότι επιβάλλεται να το δοκιμάσεις και να αναφέρεις τα αποτελέσματα εδώ...
...εγώ δεν έχω βάλει hdmi, αλλιώς εννοείται ότι θα το είχα ήδη δοκιμάσει...
...γιά όλα αυτά πάντα εμπιστεύεσαι την κρίση σου, όχι τι λένε οι άλλοι...

ο συγκεκριμένος δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης... μην ασχολείσαι καν...
...ενώ ο κινέζος είναι κορυφή έ ;;
...ο οποίος κινέζος έλεγε να βάλουμε το logo luminance adjustment στο low ενώ η πιό ασφαλής ρύθμιση είναι στο high...

...άν έχεις συνδεδεμένη hdmi συσκευή, εννοείται ότι επιβάλλεται να το δοκιμάσεις και να αναφέρεις τα αποτελέσματα εδώ...
...εγώ δεν έχω βάλει hdmi, αλλιώς εννοείται ότι θα το είχα ήδη δοκιμάσει...
...γιά όλα αυτά πάντα εμπιστεύεσαι την κρίση σου, όχι τι λένε οι άλλοι...
βρε να το κανω.
το θεμα ειναι τι ακριβως πειραζει στην τιβι και κατα ποσο θεωρειται "νομιμη" παρεμβαση.

Καλά, εντελώς κάγκουρας ο τύπος.. Λέει να παίζεις επίτηδες με λάθος προδιαγραφές για να είναι πιο έντονα τα χρώματα.

Σαν να βάζεις τέρμα τα πρίμα και τα μπάσα στο στερεοφωνικό σου. Εντυπωσιακό αν είσαι 13 χρονών, αλλά μέχρι εκεί.

Καλά, εντελώς κάγκουρας ο τύπος.. Λέει να παίζεις επίτηδες με λάθος προδιαγραφές για να είναι πιο έντονα τα χρώματα.

Σαν να βάζεις τέρμα τα πρίμα και τα μπάσα στο στερεοφωνικό σου. Εντυπωσιακό αν είσαι 13 χρονών, αλλά μέχρι εκεί.
...δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημη η δεξιά εικόνα...

Αν το πρωτότυπο υλικό είναι όντως έτσι, είναι μια χαρά. Αν δεν είναι, είναι ψεύτικη. Και μπορεί η συγκεκριμένη να φαίνεται όμορφη στο μάτι, αλλά σκέψου αν ήταν ήδη έτσι το πρωτότυπο υλικό (με έντονα χρώματα) πως θα κατέληγε μετά το "τουμπάνιασμα".

...ο οποίος κινέζος έλεγε να βάλουμε το logo luminance adjustment στο low ενώ η πιό ασφαλής ρύθμιση είναι στο high...

Προφανώς είναι κορυφή ο Vincent. Για τον άλλον σου απάντησε ο Δημήτρης.

Προφανώς είναι κορυφή ο Vincent. Για τον άλλον σου απάντησε ο Δημήτρης.
...μάλιστα...
...έ τότε από τον κινέζο θα μάθω πως μου αρέσει εμένα να βλέπω τηλεόραση...
...ευτυχώς που υπάρχει κι ο κινέζος...

Δεν μου μοιάζει τόσο κινέζος ο 'κινέζος' που λές. Μοιάζει πιό νότια η καταγωγή του

Ο συγκεκριμένος είναι εντελώς αναξιόπιστος. Όσον αφορά το video με την ενεργοποίηση του BT2020, η TV φαίνεται να μην εφαρμόζει το σωστό colour space. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια αναφορά ότι υπήρχε bug σε κάποιο firmware που είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η αναγνώριση του colour space, κάτι το οποίο έχει ήδη διορθωθεί. Είτε ήταν αυτό το πρόβλημα, ή ο ίδιος έχει κάνει λάθος ρυθμίσεις στον player που χρησιμοποιεί, κάτι που δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση με τον συγκεκριμένο. Ποτέ δεν πρέπει να εφαρμόζεις BT2020 σε περιεχόμενο που είναι κωδικοποιημένο σε Rec709. To auto, είναι το καλύτερο setting, εφόσον όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε.
Όσα λέει ο Vincent από το HDTV Test, είναι κατά βάση σωστά. Για την συγκεκριμένη TV τουλάχιστον, τα settings που λέει να αλλάξεις είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα πολλά εξαρτώνται από τον χώρο, το περιεχόμενο και επίσης τα προσωπικά γούστα του καθενός. Εγώ έκανα και ένα calibration με το calman, και διαπίστωσα ότι το Filmmaker mode είναι όντως πολύ κοντά στην σωστή απόδοση των χρωμάτων, οπότε είναι και το mode που θα συμβούλευα κάποιον να χρησιμοποιήσει σε πρώτη φάση.
Εδώ και μια εικόνα από το δικό μου calibration, πριν στο cinema mode, και μετά το calibration σε SDR:
sdr cal.jpg
Εικόνα πραγματικά άψογη.

λιγες ημερες με την 65αρα και μετα απο καποιες ρυμθισεις την εφερα εκει που ηθελα.
η τηλεοραση ειναι πραγματικα πολυ καλη και δικαιολογημενα θεωρειται η καλυτερη 65αρα αυτην την στιγμη.
sdr,4K,hd,τηλεοπτικο,dolbyvision ολα αψογα απ`ολες τις πηγες.
δεν λεω κατι παραπανω-τα ξερετε-εχουν ειπωθει πολλες φορες.
τo μονο αρνητικο που ειδα,ειναι το αργο μενου της,ειδικα στις εφαρμογες που κολλαει και γινεται κουραστικο.
ειδικα στον cosmote tv σερνεται.δεν δικαιολογειται με τετοιον επεξεργαστη σε καμια περιπτωση.πιστευω να διορθωθει σε καποιο update.
επισης το appletv δεν βλεπει την 3μηνη δωρεαν συνδρομη.

λιγες ημερες με την 65αρα και μετα απο καποιες ρυμθισεις την εφερα εκει που ηθελα.
η τηλεοραση ειναι πραγματικα πολυ καλη και δικαιολογημενα θεωρειται η καλυτερη 65αρα αυτην την στιγμη.
sdr,4K,hd,τηλεοπτικο,dolbyvision ολα αψογα απ`ολες τις πηγες.
δεν λεω κατι παραπανω-τα ξερετε-εχουν ειπωθει πολλες φορες.
τo μονο αρνητικο που ειδα,ειναι το αργο μενου της,ειδικα στις εφαρμογες που κολλαει και γινεται κουραστικο.
ειδικα στον cosmote tv σερνεται.δεν δικαιολογειται με τετοιον επεξεργαστη σε καμια περιπτωση.πιστευω να διορθωθει σε καποιο update.
επισης το appletv δεν βλεπει την 3μηνη δωρεαν συνδρομη.
Εγω εκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και μολις την ξαναπερασα μου εδειξε την προσφορα.Μετα περασα τον κωδικο στο λογαριασμό μου απο το τηλέφωνο και ολα εγιναν αυτόματα μετα

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Εγω εκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και μολις την ξαναπερασα μου εδειξε την προσφορα.Μετα περασα τον κωδικο στο λογαριασμό μου απο το τηλέφωνο και ολα εγιναν αυτόματα μετα
Ιδανικη στα ματια μου ρυθμιση για DV η cinema και οχι η cinema home που δείχνει να εχει ενεργο το tone mapping

• Like
Reactions: JohnTheReaper89