LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοθέατη!

Εντυπώσεις σε σχέση με την A1 ;
ευχαριστω πολυ-επισης..!!

ρυθμισμενη στο ποδι...

βλεπω..

πολυ καλα μαυρα χωρις ξεθωριασματα...
καλυτερη κινηση,περισσοτερο φως σε hdr/dv.
ολα οκ με τα πατερνακια.
υπαρχει μια ταση προς τα αριστερα σε γκρι αποχρωση προς το..μωβ να πω?αλλα οκ..
οταν θα την σκαλισω περισσοτερο,θα γραψω και περισσοτερα...;)

ευχαριστω πολυ-επισης..!!

ρυθμισμενη στο ποδι...

βλεπω..

πολυ καλα μαυρα χωρις ξεθωριασματα...
καλυτερη κινηση,περισσοτερο φως σε hdr/dv.
ολα οκ με τα πατερνακια.
υπαρχει μια ταση προς τα αριστερα σε γκρι αποχρωση προς το..μωβ να πω?αλλα οκ..
οταν θα την σκαλισω περισσοτερο,θα γραψω και περισσοτερα...;)
Evo panel μου μυρίζει

Evo panel μου μυρίζει
μην φανταστεις κατι τρελο.
απλα μια διαφορα απο αριστερα προς τα δεξια.
αυτα σε συγκεκριμενη ανοιχτη αποχρωση γκρι,οπως ειναι πχ το μενου της τιβι.
evo πανελ η c1?

evo πανελ η c1?

Ναι, είναι γνωστό εδώ και καιρό, υπάρχουν όμως κάποιες ενστάσεις σχετικά με την ορθότητα της ενεργοποίησης του "Hack" .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

evo πανελ η c1?
Pink tint υπό γωνία έχουν τα Evo panel. Απλά γίνεται περιορισμός της φωτεινότητας με υλικολογισμικό της C1.

Ξεκλειδώνεις το perfomance (φωτεινότητα G1) απο το service menu αλλά υποτίθεται οτι χάνεις την εγγύηση.

Τα Evo panel (σύμφωνα με παλαιότερο video του Vincent) καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα και αυτός είναι ο λόγος που έχουν υψηλότερα όρια ασφάλειας (ευαισθησία burn in) στο brightness.

Με το φτωχό μου το μυαλό αντιλαμβάνομαι ότι τα Evo Panel πέρα από μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο burn in πιθανόν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα συμβατικά oled panel.

Last edited:
Μιλάμε για τη μωβ απόχρωση που έχει σε κάποια αντανάκλαση κι όταν είναι κλειστή;

...η δική μου 65C11LB από e-shop, κατασκευής 10/21, έχει WBE evo panel...κατασκευασμένο στο καινούριο εργοστάσιο στο Guangzhou στην κίνα...
...άρα από 'δώ και πέρα όλες οι πολωνέζικες θα έχουν το καλό πάνελ...η LG δεν γυρίζει πίσω...
...ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει γιά να συγκρίνω το πρίν και το μετά...οσονούπω...

Last edited:
Μιλάμε για τη μωβ απόχρωση που έχει σε κάποια αντανάκλαση κι όταν είναι κλειστή;
Ανοικτή λευκό φόντο βάλε και πλησίασε υπό γωνία να δεις αν έχει μωβ-ροζ απόχρωση.

...η δική μου 65C11LB από e-shop, κατασκευής 10/21, έχει WBE evo panel...κατασκευασμένο στο καινούριο εργοστάσιο στο Guangzhou στην κίνα...
...άρα από 'δώ και πέρα όλες οι πολωνέζικες θα έχουν το καλό πάνελ...η LG δεν γυρίζει πίσω...
...ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει γιά να συγκρίνω το πρίν και το μετά...οσονούπω...
Πως το ελεγξες αυτό? Το ποιο panel έχεις?

...ακόμα δεν έχω πειστεί ότι είναι απολύτως ασφαλές και ότι υπάρχουν ικανοί λόγοι γιά να γυρίσω το διακόπτη σε G1 mode...
... εδώ όλες οι πληροφορίες από αυτούς που ξεκίνησαν τη φάση...

Έχω Evo δηλαδή 100% ;

Αύριο θα μπει τοίχο..
20211119_153707.jpg

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Έχω Evo δηλαδή 100% ;
...είπα πολωνέζικη επειδή αυτές πουλάει ο e-shop στις προσφορές του...
...συναρμολογούνται εκεί...
...τα πάνελς φτιάχνονται είτε στο πατζού, κορέα και είναι ακόμα WBC συμβατικά, είτε στη γκουανγκζού στην κίνα και είναι τα καινούρια WBE τα evo...
...μόνο στο σέρβις μένιου θα μάθεις 100%...
...πότε λέει το αυτοκόλλητο από πίσω ότι συναρμολογήθηκε ;
...αν είναι πολύ καινούρια, το πιό πιθανό είναι το evo...

Last edited:
...είπα πολωνέζικη επειδή αυτές πουλάει ο e-shop στις προσφορές του...
...συναρμολογούνται εκεί...
...τα πάνελς φτιάχνονται είτε στο πατζού, κορέα και είναι ακόμα WBC συμβατικά, είτε στη γκουανγκζού στην κίνα και είναι τα καινούρια WBE τα evo...
...μόνο στο σέρβις μένιου θα μάθεις 100%...
...πότε λέει το αυτοκόλλητο από πίσω ότι συναρμολογήθηκε ;
Είναι κλειστή ακόμα. Αύριο θα μάθουμε..

Ήρθε σε κανένα νέο update που διορθώνει το bug με το HDCP 2.2 ;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

...ισχύει !
...δεν ξέρω άν είναι ίδιον του έβο πάνελ αλλά η αντανάκλαση του ήλιου το κάνει μώβ...
...της άλλαξα θέση και τη βαράει ο ήλιος το πρωί και όλο το πάνελ βάφτηκε μώβ-φούξια ! ...έντονο !
...επίσης, βάλτε το τηλεκουμάντο κάτω από τον ήλιο και θα δείτε ότι το πίσω μέρος του είναι από ημιδιαφανές μώβ πλαστικό που αφήνει να βλέπεις μέσα τα κυκλώματά του !