Μωρέ να μπω στο service menu, αλλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω περί evo η όχι.
Μπορείς να δεις το Post #150 που έκανα για αυτό το θέμα.
Πως εμφανιζεις αυτες τις πληροφοριες και που θα γραφει εαν ειναι evo η οχι το πανελ;Έριξα μια ματιά στην δικιά μου 65C12LA για να δω τι panel φοράει:
Παραγωγή Ιούνιος 21, εργοστάσιο το καινούργιο στην Paju, και πάνελ "δυστυχώς" WPC, που σημαίνει ότι δεν είναι το Evo panel (WBE). Το panel είναι πεντακάθαρο πάντως, χωρίς κανένα ψεγάδι, πολύ ευχαριστημένος γενικά. Το μενού είναι όντως λίγο αργό, ιδίως σε σχέση με την C9 μου, και επίσης είναι πιο σκοτεινή σε σχέση με την C9 πάντα. Έχει αλλάξει και ο τρόπος που χειρίζεται τα σκοτεινά η LG νομίζω με την C1. Βλέπωντας το τελευταίο επεισόδιο του Invasion στο apple tv, παρατήρησα δυστυχώς για πρώτη φορά και το auto dimming που κάνει η tv όταν παρακολουθείς περιεχόμενο το οποίο είναι σκοτεινό. Το κακό είναι ότι το κάνει και η C9, άρα η LG εδώ και καιρό δεν έχει διορθώσει αυτό το bug στον αλγόριθμο του abl.
View attachment 188088
...αν μπείς στο service menu θα ήθελα σε παρακαλώ μερικές τιμές που βλέπεις...Πως εμφανιζεις αυτες τις πληροφοριες και που θα γραφει εαν ειναι evo η οχι το πανελ;
Ευχαριστω
Πως εμφανιζεις αυτες τις πληροφοριες και που θα γραφει εαν ειναι evo η οχι το πανελ;
Ευχαριστω
Χωρις IR blaster δεν μπαινεις σε service menu? Γιατι θυμαμαι κατι για κωδικο σε remote?Το panel θα το δεις αν πας στο 12. OLED και κοιτάξεις στα δεξιά τι λέει στο OLED Cell Info. Αν ξεκινάει με WBC (όπως το δικό μου), σημαίνει ότι έχεις το παλιό panel. Αν λέει WBE, τότε έχεις το Evo.
Για να έχεις πρόσβαση στο service menu, ρίξε μια ματιά στο post#155 για το τι θα χρειαστείς.
Χωρις IR blaster δεν μπαινεις σε service menu? Γιατι θυμαμαι κατι για κωδικο σε remote?
Επισης, αλλος τροπος δεν υπαρχει για να μαθουμε (πχ κωδικοι σε κουτι);
Αν παρακολουθώ <<διάφορα>> (varied content) μειώνονται οι πιθανότητες να το πάθω αυτό;;Αυτό θεωρείται burn in κατα τη γνώμη σου Mike - Δηλαδή αν γίνει σε 3 χρόνια πχβάζω μπροστά την εγγύηση και τους τρέχω ή είναι ανεπαίσθητο και δεν θα φαίνεται;;Όχι, δε θα κάνεις zoom. Αν παρακολουθείς μόνο ταινίες σε 2.35:1, μπορεί μετά από αρκετές εκατοντάδες ώρες να φαίνεται ένα αχνό αποτύπωμα στα pixels που χωρίζουν τις μαύρες μπάρες από την υπόλοιπη εικόνα.
Περί HDCP 2.2, σε περίπτωση που παρουσιάζεται πρόβλημα σε τηλεοράσεις που κατασκευάστηκαν από το φθινόπωρο και μετά:
ΧΑΑΧΧΑΧΑ έχεις απόλυτο δίκιοΗρέμησε johnkout7, λογικά αυτά που ρωτάς, είναι κομμάτι της γνωστής ασθένειας NOTOS (New OLED TV Owner Syndrome = Σύνδρομο Νέου Κατόχου Τηλεόρασης OLED), μην μασάς και ευχαριστήσου τη, και αν κάνεις χρτηστή χρήση όλα θα πάνε καλά!
Σε τηλεοπτικό παίξε με ασφάλεια κοντά στο 30 oled light (Φωτεινότητα) και είσαι άρχοντας.ΧΑΑΧΧΑΧΑ έχεις απόλυτο δίκιοΞέρεις απλά επειδή είναι αρχή συλλέγω πληροφορίες για το τί να κάνω και κυρίως το τι να ΜΗΝ κάνω ρωτάω διάφορα
Πιστεύω γενικά ότι ένας άνθρωπος που χειρίζεται μόνο αυτός την τηλεόραση και συνεπώς βλέπει μαξ 3 ώρες την ημέρα(πολλές φορές λιγότερο) δεν έχω πολύ φόβο ειδικά σε μοντέλο του 2021.
Ευχαριστώ πολύ - Ελπίζω με τη δική σου γιατί είδα τι παίχτηκε να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.Το 30 oled light όσο το είδα 2 μέρες μου φάνηκε φωτεινό- παίζω γύρω στο 45 γιατί μου αρέσει να βλέπω λίγο πιο <<φωτεινά>>.Φαντάζομαι ότι κάτω από 50 επίσης δεν θα έχω θέμα.Νομίζω τουλάχιστονΣε τηλεοπτικό παίξε με ασφάλεια κοντά στο 30 oled light (Φωτεινότητα) και είσαι άρχοντας.
Δεν βγάζουμε ποτέ μια oled από τη μπρίζα εκτός και αν λείψουμε για αρκετές ημέρες από το σπίτι. Όταν χρειάζεται θα κάνει τα Compensation Cycles μόνη της.
Καλοθέατη
Σε SDR περιεχόμενο θεωρώ πως δεν χρειάζεσαι πάνω από 40.Ευχαριστώ πολύ - Ελπίζω με τη δική σου γιατί είδα τι παίχτηκε να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.Το 30 oled light όσο το είδα 2 μέρες μου φάνηκε φωτεινό- παίζω γύρω στο 45 γιατί μου αρέσει να βλέπω λίγο πιο >.Φαντάζομαι ότι κάτω από 50 επίσης δεν θα έχω θέμα.Νομίζω τουλάχιστον![]()
Θα το ξαναδώ το βράδι.Θα παίξω κανά μισάωρο στο 35 και θα ξαναδώ.Συγγνώμη που είμαι άσχετος αλλά....SDR περιεχόμενο ονομάζουμε το απλό τηλεοπτικό σήμα των καναλιών όπως πχ των δορυφορικών;;(Μη γελάτε δεν ξέρω αλήθειαΣε SDR περιεχόμενο θεωρώ πως δεν χρειάζεσαι πάνω από 40.
Ευχαριστώ
Ότι δεν είναι HDR/DOLBY VISIONΘα το ξαναδώ το βράδι.Θα παίξω κανά μισάωρο στο 35 και θα ξαναδώ.Συγγνώμη που είμαι άσχετος αλλά....SDR περιεχόμενο ονομάζουμε το απλό τηλεοπτικό σήμα των καναλιών όπως πχ των δορυφορικών;;(Μη γελάτε δεν ξέρω αλήθεια)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.