LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μωρέ να μπω στο service menu, αλλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω περί evo η όχι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μη το πειράζεις γιατί δεν κερδίζεις κάτι.
Κατά τον Vincent..

Έριξα μια ματιά στην δικιά μου 65C12LA για να δω τι panel φοράει:
Παραγωγή Ιούνιος 21, εργοστάσιο το καινούργιο στην Paju, και πάνελ "δυστυχώς" WPC, που σημαίνει ότι δεν είναι το Evo panel (WBE). Το panel είναι πεντακάθαρο πάντως, χωρίς κανένα ψεγάδι, πολύ ευχαριστημένος γενικά. Το μενού είναι όντως λίγο αργό, ιδίως σε σχέση με την C9 μου, και επίσης είναι πιο σκοτεινή σε σχέση με την C9 πάντα. Έχει αλλάξει και ο τρόπος που χειρίζεται τα σκοτεινά η LG νομίζω με την C1. Βλέπωντας το τελευταίο επεισόδιο του Invasion στο apple tv, παρατήρησα δυστυχώς για πρώτη φορά και το auto dimming που κάνει η tv όταν παρακολουθείς περιεχόμενο το οποίο είναι σκοτεινό. Το κακό είναι ότι το κάνει και η C9, άρα η LG εδώ και καιρό δεν έχει διορθώσει αυτό το bug στον αλγόριθμο του abl.
View attachment 188088
Πως εμφανιζεις αυτες τις πληροφοριες και που θα γραφει εαν ειναι evo η οχι το πανελ;
Ευχαριστω

Πως εμφανιζεις αυτες τις πληροφοριες και που θα γραφει εαν ειναι evo η οχι το πανελ;
Ευχαριστω
...αν μπείς στο service menu θα ήθελα σε παρακαλώ μερικές τιμές που βλέπεις...
...σου έστειλα p.m...

Ευχαριστω

Το panel θα το δεις αν πας στο 12. OLED και κοιτάξεις στα δεξιά τι λέει στο OLED Cell Info. Αν ξεκινάει με WBC (όπως το δικό μου), σημαίνει ότι έχεις το παλιό panel. Αν λέει WBE, τότε έχεις το Evo.

Για να έχεις πρόσβαση στο service menu, ρίξε μια ματιά στο post#155 για το τι θα χρειαστείς.

• Like
Reactions: takisot
Το panel θα το δεις αν πας στο 12. OLED και κοιτάξεις στα δεξιά τι λέει στο OLED Cell Info. Αν ξεκινάει με WBC (όπως το δικό μου), σημαίνει ότι έχεις το παλιό panel. Αν λέει WBE, τότε έχεις το Evo.

Για να έχεις πρόσβαση στο service menu, ρίξε μια ματιά στο post#155 για το τι θα χρειαστείς.
Χωρις IR blaster δεν μπαινεις σε service menu? Γιατι θυμαμαι κατι για κωδικο σε remote?
Επισης, αλλος τροπος δεν υπαρχει για να μαθουμε (πχ κωδικοι σε κουτι);

Χωρις IR blaster δεν μπαινεις σε service menu? Γιατι θυμαμαι κατι για κωδικο σε remote?
Επισης, αλλος τροπος δεν υπαρχει για να μαθουμε (πχ κωδικοι σε κουτι);

Όχι και στις δύο ερωτήσεις. Μπορείς να κάνεις κάποιες υποθέσεις βάση της ημ/νιας παραγωγής, αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο. Εξαρτάται από το εργοστάσιο παραγωγής του panel, κάτι το οποίο το βλέπεις μόνο μέσα από το service menu.

• Like
Reactions: takisot
Καινούριος σε C1 μόλις τέταρτη μέρα.Πολιτισμικό σοκ παιδιά - Εαν σκεφτείτε βέβαια ότι προέρχομαι από 43άρα 6 ετίας χωρίς καν 4k....Apple tv - Netflix αποθεώνουν....Έχω μια γρήγορη ερώτηση για όποιο τσακάλι έχει λίγα δευτερόλεπτα.Σε netflix - Apple Tv και γενικά όπου στο format της ταινίας έχει μαύρη γραμμή πάνω κάτω (λόγω μεγέθους εικόνας) κινδυνεύω με πιθανό burn - in σε βάθος χρόνου;Να κάνω zoom η το μαύρο αυτό δεν επηρεάζει;;Κατά τ άλλα επειδή κάποιος είπε για το wi - fi της tv - Με το ρούτερ στο δίπλα δωμάτιο ούτε καν στο ίδιο σε 50άρα σύνδεση παίρνω 48 Mbps σε speedtest.net οπότε δεν έχω ούτε...κιχ από κολλήματα.Ρυθμίσεις για να μην ζαλίσω το φόρουμ καθώς δεν γίνεται όποιος πάιρνει Oled να ζητάει ρυθμίσεις συνέχεια θα ψάξω στο ιστορικό του forum και στο internet.

Όχι, δε θα κάνεις zoom. Αν παρακολουθείς μόνο ταινίες σε 2.35:1, μπορεί μετά από αρκετές εκατοντάδες ώρες να φαίνεται ένα αχνό αποτύπωμα στα pixels που χωρίζουν τις μαύρες μπάρες από την υπόλοιπη εικόνα.

Περί HDCP 2.2, σε περίπτωση που παρουσιάζεται πρόβλημα σε τηλεοράσεις που κατασκευάστηκαν από το φθινόπωρο και μετά:

• Wow
Reactions: johnkout7
Όχι, δε θα κάνεις zoom. Αν παρακολουθείς μόνο ταινίες σε 2.35:1, μπορεί μετά από αρκετές εκατοντάδες ώρες να φαίνεται ένα αχνό αποτύπωμα στα pixels που χωρίζουν τις μαύρες μπάρες από την υπόλοιπη εικόνα.

Περί HDCP 2.2, σε περίπτωση που παρουσιάζεται πρόβλημα σε τηλεοράσεις που κατασκευάστηκαν από το φθινόπωρο και μετά:

Αν παρακολουθώ <<διάφορα>> (varied content) μειώνονται οι πιθανότητες να το πάθω αυτό;;Αυτό θεωρείται burn in κατα τη γνώμη σου Mike - Δηλαδή αν γίνει σε 3 χρόνια πχβάζω μπροστά την εγγύηση και τους τρέχω ή είναι ανεπαίσθητο και δεν θα φαίνεται;;

Ηρέμησε johnkout7, λογικά αυτά που ρωτάς, είναι κομμάτι της γνωστής ασθένειας NOTOS (New OLED TV Owner Syndrome = Σύνδρομο Νέου Κατόχου Τηλεόρασης OLED), μην μασάς και ευχαριστήσου τη, και αν κάνεις χρτηστή χρήση όλα θα πάνε καλά!

Ηρέμησε johnkout7, λογικά αυτά που ρωτάς, είναι κομμάτι της γνωστής ασθένειας NOTOS (New OLED TV Owner Syndrome = Σύνδρομο Νέου Κατόχου Τηλεόρασης OLED), μην μασάς και ευχαριστήσου τη, και αν κάνεις χρτηστή χρήση όλα θα πάνε καλά!
ΧΑΑΧΧΑΧΑ έχεις απόλυτο δίκιο :D Ξέρεις απλά επειδή είναι αρχή συλλέγω πληροφορίες για το τί να κάνω και κυρίως το τι να ΜΗΝ κάνω ρωτάω διάφορα :D Πιστεύω γενικά ότι ένας άνθρωπος που χειρίζεται μόνο αυτός την τηλεόραση και συνεπώς βλέπει μαξ 3 ώρες την ημέρα(πολλές φορές λιγότερο) δεν έχω πολύ φόβο ειδικά σε μοντέλο του 2021.

ΧΑΑΧΧΑΧΑ έχεις απόλυτο δίκιο :D Ξέρεις απλά επειδή είναι αρχή συλλέγω πληροφορίες για το τί να κάνω και κυρίως το τι να ΜΗΝ κάνω ρωτάω διάφορα :D Πιστεύω γενικά ότι ένας άνθρωπος που χειρίζεται μόνο αυτός την τηλεόραση και συνεπώς βλέπει μαξ 3 ώρες την ημέρα(πολλές φορές λιγότερο) δεν έχω πολύ φόβο ειδικά σε μοντέλο του 2021.
Σε τηλεοπτικό παίξε με ασφάλεια κοντά στο 30 oled light (Φωτεινότητα) και είσαι άρχοντας.

Δεν βγάζουμε ποτέ μια oled από τη μπρίζα εκτός και αν λείψουμε για αρκετές ημέρες από το σπίτι. Όταν χρειάζεται θα κάνει τα Compensation Cycles μόνη της.

Καλοθέατη

• Love
Σε τηλεοπτικό παίξε με ασφάλεια κοντά στο 30 oled light (Φωτεινότητα) και είσαι άρχοντας.

Δεν βγάζουμε ποτέ μια oled από τη μπρίζα εκτός και αν λείψουμε για αρκετές ημέρες από το σπίτι. Όταν χρειάζεται θα κάνει τα Compensation Cycles μόνη της.

Καλοθέατη
Ευχαριστώ πολύ - Ελπίζω με τη δική σου γιατί είδα τι παίχτηκε να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.Το 30 oled light όσο το είδα 2 μέρες μου φάνηκε φωτεινό- παίζω γύρω στο 45 γιατί μου αρέσει να βλέπω λίγο πιο <<φωτεινά>>.Φαντάζομαι ότι κάτω από 50 επίσης δεν θα έχω θέμα.Νομίζω τουλάχιστον :D

• Like
Reactions: Lobo10
Ευχαριστώ πολύ - Ελπίζω με τη δική σου γιατί είδα τι παίχτηκε να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.Το 30 oled light όσο το είδα 2 μέρες μου φάνηκε φωτεινό- παίζω γύρω στο 45 γιατί μου αρέσει να βλέπω λίγο πιο >.Φαντάζομαι ότι κάτω από 50 επίσης δεν θα έχω θέμα.Νομίζω τουλάχιστον :D
Σε SDR περιεχόμενο θεωρώ πως δεν χρειάζεσαι πάνω από 40.

Ευχαριστώ

• Like
Σε SDR περιεχόμενο θεωρώ πως δεν χρειάζεσαι πάνω από 40.

Ευχαριστώ
Θα το ξαναδώ το βράδι.Θα παίξω κανά μισάωρο στο 35 και θα ξαναδώ.Συγγνώμη που είμαι άσχετος αλλά....SDR περιεχόμενο ονομάζουμε το απλό τηλεοπτικό σήμα των καναλιών όπως πχ των δορυφορικών;;(Μη γελάτε δεν ξέρω αλήθεια :( )

• Like
Reactions: Lobo10
Θα το ξαναδώ το βράδι.Θα παίξω κανά μισάωρο στο 35 και θα ξαναδώ.Συγγνώμη που είμαι άσχετος αλλά....SDR περιεχόμενο ονομάζουμε το απλό τηλεοπτικό σήμα των καναλιών όπως πχ των δορυφορικών;;(Μη γελάτε δεν ξέρω αλήθεια :( )
Ότι δεν είναι HDR/DOLBY VISION

• Like