LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τις βίδες πρέπει να τις σφίξεις καλά! Έρχονται από το εργοστάσιο επίτηδες χαλαρές για να μπορείς να ρυθμίσεις στην αρχική εγκατάσταση.

Εννοώ και αυτές που σφίγγουν με το χέρι αλλά και αυτές που φαίνονται εδώ:

View attachment 188817

Αν και τώρα που ξαναβλέπω τη δικιά σου δεν είναι ακριβώς ίδια με τη δικιά μου.

Αλλά κάνε ένα καλό σφίξιμο για καλό και για κακό.
Κάναμε αλλά μούτζωτα.. είναι πιο ποιοτική η δική σου βάσει φωτογραφιών. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο με 2 φίλους..

Λευκός καπνός.. τη σφίξαμε όλα καλά. Βάλαμε και 2 ακόμα βίδες κόντρα.

Επιτέλους τελείωσε η όλη ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών.

Άντε καλορίζικη και καλή απόλαυση επιτέλους!!
Καμία φωτό από το κτήνος θα δούμε;

• Like
Reactions: Lobo10
Αναμένοντας και εγω την C1 από το Public (βλεπω να τρωω αναμονη αλλα θα δουμε) , να ρωτησω το εξης.

Το πιο "σωστο" είναι φτιαξω απο ενα preset για ps5, series X, ταινιες , τηλεοπτικο ή δεν θα με εξυπηρετησει αυτο και πρεπει να παιζω αναλογα του τι βλεπω?

• Like
Reactions: Lobo10
Αναμένοντας και εγω την C1 από το Public (βλεπω να τρωω αναμονη αλλα θα δουμε) , να ρωτησω το εξης.

Το πιο "σωστο" είναι φτιαξω απο ενα preset για ps5, series X, ταινιες , τηλεοπτικο ή δεν θα με εξυπηρετησει αυτο και πρεπει να παιζω αναλογα του τι βλεπω?
HDR GAME MODE PS5
DOLBY VISION GAME MODE SERIES X
HDR/DOLBY VISION Ταινίες
4K SDR Ταινίες

Με το καλό να παραλάβεις

HDR GAME MODE PS5
DOLBY VISION GAME MODE SERIES X
HDR/DOLBY VISION Ταινίες
4K SDR Ταινίες

Με το καλό να παραλάβεις
Αυτα ειναι ετοιμα presets απο την τιβι? Ευχαριστώ θα με φαει η αναμονη....

Αυτα ειναι ετοιμα presets απο την τιβι? Ευχαριστώ θα με φαει η αναμονη....
Υπάρχουν και χρειάζονται καλιμπράρισμα-ρύθμιση..

Αυτό θεώρησα ότι ρώτησες

Υπάρχουν και χρειάζονται καλιμπράρισμα-ρύθμιση..

Αυτό θεώρησα ότι ρώτησες
Περιπου..Αρα ειναι ετοιμα τα presets απλα θελουν "πειραγμα". Ξεκιναω διαβασμα...

Περιπου..Αρα ειναι ετοιμα τα presets απλα θελουν "πειραγμα". Ξεκιναω διαβασμα...
Προφίλ 10 περίπου ανά πήγη έχει η tv.

Αυτά που χρειάζεσαι έγραψα.

• Like
Reactions: james9
Καλησπέρα παιδιά από ένα νέο μέλος στο forum και βέβαια τον μαγικό κόσμο των oled. Μόλις απέκτησα την C1 στις 55 ίντσες όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα την βοήθεια σας. Το cc όπως διάβασα το κάνει κάθε τρεις ώρες εμείς πως καταλαβαίνουμε ότι το κάνει μας βγάζει κάποιο μήνυμα? Έχω χαζέψει την κλείνω και πάω κοντά να ακούσω αν κάνει κάποιο θόρυβο. 😜😜😜

Καλησπέρα παιδιά από ένα νέο μέλος στο forum και βέβαια τον μαγικό κόσμο των oled. Μόλις απέκτησα την C1 στις 55 ίντσες όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα την βοήθεια σας. Το cc όπως διάβασα το κάνει κάθε τρεις ώρες εμείς πως καταλαβαίνουμε ότι το κάνει μας βγάζει κάποιο μήνυμα? Έχω χαζέψει την κλείνω και πάω κοντά να ακούσω αν κάνει κάποιο θόρυβο.
Όταν κλείνει δεν ακούγεται καπάκι το κλικ του τροφοδοτικού. Ανα 4 ώρες συνεχόμενης θέασης περίπου τα CC..

Μη σε πιάνει πανικός, αν χρειαστεί θα το κάνει αυτόματα.

Καλοθέατη!

Όταν κλείνει δεν ακούγεται καπάκι το κλικ του τροφοδοτικού. Ανα 4 ώρες συνεχόμενης θέασης..

Μη σε πιάνει πανικός, αν χρειαστεί θα το κάνει αυτόματα.

Καλοθέατη!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου καινούργιο κοσκινακι 😂😂😂 και όσο να είναι με αγχώνει λίγο.

Αν δεν έγιναν σχετικές αλλαγές στη δομή του menu, με τα firmware updates (μάλλον ισχύει για όλες τις LG τηλεοράσεις για το 2021, με WebOS 6): Settings > Devices > TV Information

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.