LG C1: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτο θελει λιγο ψαξιμο.
δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω κουμπωσει ακομα το δικο μου xbox.
σε κανονικο hdr παντως οπως και σε ολα τα Mode δινει αρκετο και σωστο φως.

αυτο θελει λιγο ψαξιμο.
δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω κουμπωσει ακομα το δικο μου xbox.
σε κανονικο hdr παντως οπως και σε ολα τα Mode δινει αρκετο και σωστο φως.
Τώρα που το ξαναέβαλα δεν είναι τόσο θέμα το φως αλλά νομίζω ότι βλέπω κόκο και θολούρα σε σκοτεινές σκηνές.
Δεστο και συ, ο Vincent λέει το Series X και το ps5 να είναι σε pc mode για να δουλεύει το 4:2:2 αν θυμάμαι καλά.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
HDR game optimiser θα πρέπει να έχεις στο series X για το λιγότερο δυνατό input lag..
Μα αυτό έχω. Απλά κάνεις το output pc mode. Game optimizer μπαίνει αυτόματα σε παιχνίδια όταν βλέπεις 4Κ δισκάκι όμως μπαίνει hdr mode.

• Like
Reactions: JohnTheReaper89
Μα αυτό έχω. Απλά κάνεις το output pc mode. Game optimizer μπαίνει αυτόματα σε παιχνίδια όταν βλέπεις 4Κ δισκάκι όμως μπαίνει hdr mode.
Η φωτεινότητα του panel και το crispyness θα αυξηθεί σταδιακά τις πρώτες 100-200 ώρες λειτουργίας.. Μετά τις 200-300 ώρες θα βλέπεις τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασης όσον αφορά την εικόνα.. Αν και τότε θεωρείς σκοτεινό το HDR βάλτο στο cinema home..

παιζει και hdr και dolby vision και dolby atmos.
δυστηχως δεν παιζει dts.
για να παρεις βεβαια atmos απο τον ενισχυτη σου,θα πρεπει να εχεις ενεργοποιησει το earc απο τηλεοραση και ενισχυτη.
με απλο ενισχυτη arc,δεν περναει dolby atmos.

απο την optical,εκτος απο dts,δεν περνουμε ουτε απλο dolby digital απο netflix?
γιατι μου δινει μονο στερεο..

Μάλλον τα έμπλεξες λίγο ή μας τα λες ημι-ξεκάθαρα.
Από την TV, δηλαδή αν βλέπεις Netflix από την εφαρμογή της TV, περνάει μέσω οπτικής μόνο Dolby Digital (AC-3) ήχο, αφού DTS δεν περνάει γενικά κανένα πρότυπο της η LG C1.
Το Netflix αν δεν κάνω τραγικό λάθος, έχει πλέον όλες τις ταινίες κωδικοποιημένες σε ήχο Dolby Digital+ (Dolby Digital Plus = E-AC-3) με "secondary audio" το απλό Dolby Digital (AC-3), δεν έχει ταινίες με DTS ήχο.

Η οπτική σαν μέσω, αν το υποστηρίζει ο ενισχυτής και η TV/πηγή σου, περνάει Stereo PCM, Dolby Digital (AC-3), DTS (5.1).
Δεν περνάει Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos (είτε μέσω TrueHD, είτε μέσω DD+), ούτε DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS:X.

εχω το optical out της τηλεορασης πανω στον yamaha.
netflix παιζω απο την εφαρμογης lg.
ο ενισχυτης μου δειχνει pcm 2καναλο.
dolby δεν εχει αναψει σε καμια ταινια/σειρα που δοκιμασα.

απ`οσο θυμαμαι εχθες που το εψαχνα,ειναι auto αλλα ειναι και γκριζαρισμνενο.
Περίεργο να είναι τσεκαρισμένο. Δες μήπως έχεις πειράξει τίποτα άλλο.
Απενεργοποίησε το AI που έχει για τον ήχο επίσης και ξαναδές.
Αντι για auto μπορείς να επιλέξεις και Dolby.