Xbox series X, Hdr Mode cinema. Μάλλον παίζει ρόλο ότι έχω κάνει το Series X σε pc mode όπως έλεγε ο Vincent.σε τι Mode εισαι και απο ποια πηγη?
Τώρα που το ξαναέβαλα δεν είναι τόσο θέμα το φως αλλά νομίζω ότι βλέπω κόκο και θολούρα σε σκοτεινές σκηνές.αυτο θελει λιγο ψαξιμο.
δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω κουμπωσει ακομα το δικο μου xbox.
σε κανονικο hdr παντως οπως και σε ολα τα Mode δινει αρκετο και σωστο φως.
HDR game optimiser θα πρέπει να έχεις στο series X για το λιγότερο δυνατό input lag..Xbox series X, Hdr Mode cinema. Μάλλον παίζει ρόλο ότι έχω κάνει το Series X σε pc mode όπως έλεγε ο Vincent.
Μα αυτό έχω. Απλά κάνεις το output pc mode. Game optimizer μπαίνει αυτόματα σε παιχνίδια όταν βλέπεις 4Κ δισκάκι όμως μπαίνει hdr mode.HDR game optimiser θα πρέπει να έχεις στο series X για το λιγότερο δυνατό input lag..
Η φωτεινότητα του panel και το crispyness θα αυξηθεί σταδιακά τις πρώτες 100-200 ώρες λειτουργίας.. Μετά τις 200-300 ώρες θα βλέπεις τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασης όσον αφορά την εικόνα.. Αν και τότε θεωρείς σκοτεινό το HDR βάλτο στο cinema home..Μα αυτό έχω. Απλά κάνεις το output pc mode. Game optimizer μπαίνει αυτόματα σε παιχνίδια όταν βλέπεις 4Κ δισκάκι όμως μπαίνει hdr mode.
απο την optical,εκτος απο dts,δεν περνουμε ουτε απλο dolby digital απο netflix?
γιατι μου δινει μονο στερεο..
DTV Audio settingsτα παιδια που εχουν την c1 με οπτικη,τι ηχο περνουν στον ενισχυτη τους?
απ`οσο θυμαμαι εχθες που το εψαχνα,ειναι auto αλλα ειναι και γκριζαρισμνενο.DTV Audio settings
τσέκαρε αν είναι στο auto.
Περίεργο να είναι τσεκαρισμένο. Δες μήπως έχεις πειράξει τίποτα άλλο.απ`οσο θυμαμαι εχθες που το εψαχνα,ειναι auto αλλα ειναι και γκριζαρισμνενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.