Εάν προϊόντα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει να τα επισκευάσει ή να τα αντικαταστήσει δωρεάν ή να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει όλα τα χρήματα που πληρώσατε.
Κατά κανόνα, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη ή μερική επιστροφή των χρημάτων μόνον όταν δεν είναι δυνατή ή επισκευή ή η αντικατάσταση των προϊόντων.
Μπορεί νά γίνει σύνδεση ενός Bluetooth headphone με την tv?
Θέλει πολύ υπομονή και γερά νεύρα..ο χρόνος στην δική μου περίπτωση κράτησε πάνω από μήνα.Περιμενω να μου φερουν μια 65C8 σε αντικατασταση της 65Β7 που ειχα. Ποσες μερες παιρνουν οι διαδικασιες περιπου; Την πεμπτη με πηραν τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσαν για αντικατασταση. Σημερα ειναι σαββατο. Για ποτε το βλεπετε; Εχει κανεις εμπειρια απο τετοιες αλλαγες της LG;
Μολις με πηραν απο service μανωλοπουλου και μου ειπαν οτι μου φερνουν σε δυο ωρες την 65C8!!!! Χαμος θα γινει οταν γυρισω απο δουλεια!!!
Μολις με πηραν απο service μανωλοπουλου και μου ειπαν οτι μου φερνουν σε δυο ωρες την 65C8!!!! Χαμος θα γινει οταν γυρισω απο δουλεια!!!
Καλορίζικη και καλές θεάσεις !!!Μολις την εστησα παιδια. Ετρεξα αμεσως τα banding test απο youtube καθως και το 4Κ θριλερ η καλογρια (the nun) που ειχε πολλες σκοτεινες και γκριζες σκηνες. Πρωτη εντυπωση πολυ καλη. Δεν διακρινω καποια μεγαλη εντονη γραμμη. Πολυ καλυτερα ευτυχως τα πραγματα απο την 65Β7! Θα της κανω 2-3 cycles και βλεπουμε. Μεχρι εδω ολα καλα!
Εχω μια B8 που βεβαια διαφερει με την C8 σε επεξεργαστη και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο που θα ρωτησω,αλλα εχω ενα θεμα που δεν μπορω να λυσω.
Στα καναλια της Digea εχω μια διαφορα εικονας και ηχου.κατι που δεν το εχω σε μια Samsung smart tv που ειναι κι αυτη στο σπιτι.Βασικα δεν θυμαμαι να το ειχα σε καμια τηλεοραση αυτο το θεμα.
Ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια της,αλλα καθυστερημενα κατα κατι κλασματα του δευτερολεπτου.Ομως γινεταια αντιληπτο και ενοχλει.
Τι παει στραβα;Ειναι για σερβις;
Ειχες δικιο.Καποια ρυθμιση ηταν και τωρα παιζει κομπλε.
Να σαι καλα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.