LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

για ενημερωση, η lg δινει πιστωτικο της αξιας αγορας στο καταστημα αγορας για καποιον που δεν θελει αντικατασταση της τηλεορασης, δεν επιστρεφει χρηματα ομως.

Καλημέρα,

Σύμφωνα με το https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm :
Εάν προϊόντα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει να τα επισκευάσει ή να τα αντικαταστήσει δωρεάν ή να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει όλα τα χρήματα που πληρώσατε.

Κατά κανόνα, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη ή μερική επιστροφή των χρημάτων μόνον όταν δεν είναι δυνατή ή επισκευή ή η αντικατάσταση των προϊόντων.

Θα μπορούσες να ζητήσεις την επιστροφή του ποσού μόνο αν δεν υπήρχε εμπορικά διαθέσιμο το μοντέλο για αντικατάσταση, οπότε το store credit είναι τίμιο για εμένα.

Καλημέρα,

Μια ερώτηση σχετικά με το Dolby Atmos στην εφαρμογή του Netflix. Όταν ξεκινάω από το netflix app της tv περιεχόμενο που υποστηρίζει dolby atmos εμφανίζεται πάνω δεξιά στην tv το logo του Dolby Atmos. Αν πατήσω όμως το info button βλέπω το audio source ώς 5.1. Συμβαίνει σε όλους; Είναι φυσιολογική συμπεριφορά;

Ευχαριστώ

Περιμενω να μου φερουν μια 65C8 σε αντικατασταση της 65Β7 που ειχα. Ποσες μερες παιρνουν οι διαδικασιες περιπου; Την πεμπτη με πηραν τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσαν για αντικατασταση. Σημερα ειναι σαββατο. Για ποτε το βλεπετε; Εχει κανεις εμπειρια απο τετοιες αλλαγες της LG;

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περιμενω να μου φερουν μια 65C8 σε αντικατασταση της 65Β7 που ειχα. Ποσες μερες παιρνουν οι διαδικασιες περιπου; Την πεμπτη με πηραν τηλεφωνο και μου επιβεβαιωσαν για αντικατασταση. Σημερα ειναι σαββατο. Για ποτε το βλεπετε; Εχει κανεις εμπειρια απο τετοιες αλλαγες της LG;
Θέλει πολύ υπομονή και γερά νεύρα..ο χρόνος στην δική μου περίπτωση κράτησε πάνω από μήνα.

Μολις με πηραν απο service μανωλοπουλου και μου ειπαν οτι μου φερνουν σε δυο ωρες την 65C8!!!! Χαμος θα γινει οταν γυρισω απο δουλεια!!!

Μολις με πηραν απο service μανωλοπουλου και μου ειπαν οτι μου φερνουν σε δυο ωρες την 65C8!!!! Χαμος θα γινει οταν γυρισω απο δουλεια!!!

Κανόνισε να αρχίσεις να φορτώνεις πατερνάκια γκρι από 0%- 100%.........Ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία σου αλλά θα πρότεινα να παίξεις πραγματικό υλικό και μόνο...Πάντως μπράβο στην LG και στον κ. Μαωλόπουλο για την έκβαση. Πάνω απ' όλα ο καταναλωτής.

Μα δεν ειναι θεμα τα πατερνακια. Δεν μπορουσα να δω σκοτεινες ταινιες, θριλερ κλπ. Οι χοντρες καθετες γραμμες εκαναν παρτυ. Σε μπαλα, παιδικα, τηλεοπτικο και γενικα φωτεινα πλανα δεν ειχα θεμα. Μακαρι το απογευμα που θα την ανοιξω να μην δω χοντρες γραμμες και να παλευονται...

Μολις την εστησα παιδια. Ετρεξα αμεσως τα banding test απο youtube καθως και το 4Κ θριλερ η καλογρια (the nun) που ειχε πολλες σκοτεινες και γκριζες σκηνες. Πρωτη εντυπωση πολυ καλη. Δεν διακρινω καποια μεγαλη εντονη γραμμη. Πολυ καλυτερα ευτυχως τα πραγματα απο την 65Β7! Θα της κανω 2-3 cycles και βλεπουμε. Μεχρι εδω ολα καλα!

Μολις την εστησα παιδια. Ετρεξα αμεσως τα banding test απο youtube καθως και το 4Κ θριλερ η καλογρια (the nun) που ειχε πολλες σκοτεινες και γκριζες σκηνες. Πρωτη εντυπωση πολυ καλη. Δεν διακρινω καποια μεγαλη εντονη γραμμη. Πολυ καλυτερα ευτυχως τα πραγματα απο την 65Β7! Θα της κανω 2-3 cycles και βλεπουμε. Μεχρι εδω ολα καλα!
Καλορίζικη και καλές θεάσεις !!!

Εχω μια B8 που βεβαια διαφερει με την C8 σε επεξεργαστη και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο που θα ρωτησω,αλλα εχω ενα θεμα που δεν μπορω να λυσω.
Στα καναλια της Digea εχω μια διαφορα εικονας και ηχου.κατι που δεν το εχω σε μια Samsung smart tv που ειναι κι αυτη στο σπιτι.Βασικα δεν θυμαμαι να το ειχα σε καμια τηλεοραση αυτο το θεμα.
Ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια της,αλλα καθυστερημενα κατα κατι κλασματα του δευτερολεπτου.Ομως γινεταια αντιληπτο και ενοχλει.
Τι παει στραβα;Ειναι για σερβις;

Εχω μια B8 που βεβαια διαφερει με την C8 σε επεξεργαστη και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο που θα ρωτησω,αλλα εχω ενα θεμα που δεν μπορω να λυσω.
Στα καναλια της Digea εχω μια διαφορα εικονας και ηχου.κατι που δεν το εχω σε μια Samsung smart tv που ειναι κι αυτη στο σπιτι.Βασικα δεν θυμαμαι να το ειχα σε καμια τηλεοραση αυτο το θεμα.
Ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια της,αλλα καθυστερημενα κατα κατι κλασματα του δευτερολεπτου.Ομως γινεταια αντιληπτο και ενοχλει.
Τι παει στραβα;Ειναι για σερβις;

Και στην δικη μου c8 το ιδιο συμβαινει. Νομιζω δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

Μια αλλη ερωτηση. Ο ηχος στην 65c8 μου φαινεται πολυ χαμηλος. Εκανα και το auto sound test που κανει αυτοματη ρυθμιση αλλα τιποτα παλι. Υπαρχουν καποια audio settings που μπορω να βαλω manual;

Η καθυστερηση εικονας που εχετε προκαλειται λογω επεξεργασιας. Δοκιμαστε να γυρισετε σε pcm αντι για atmos, δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το frame interpolation και γενικοτερα αν εχετε ενεργοποιησει και καποια αλλη επεξεργασια εικονας, για να δειτε αν το προβλημα παραμενει.
Αν παιζετε και με καποια εξωτερικη συσκευη κοιταξτε αν αυτη εχει audiosync-lipsync. Ομοιως αν περνετε ηχο απο καποιον av ενισχυτη κοιταξτε αν κι αυτος εχει καποια ρυθμιση για audio delay.
Συνηθως οταν καθυστερει το βιντεο γινεται επειδη υπαρχει καποια επεξεργασια στην εικονα ή οποια καθυστερει και καποια ms να παραδωσει την εικονα και ετσι αυτη καθυστερει εναντι του ηχου. Αν δεν υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις καποια ρυθμιση lipsync τοτε αρχιστε να απενεργοποιειτε ρυθμιστικα επεξεργασιας εικονας.
Αν ειναι γενικο το θεμα ισως να εχει προκυψει και θεμα software. Σας το κανει παντου και παντα. ?

Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειχες δικιο.Καποια ρυθμιση ηταν και τωρα παιζει κομπλε.
Να σαι καλα!