LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν συμπληρωθούν οι 4 ώρες βγαίνει κάποια ειδοποίηση που να στο υπενθυμίζει ώστε να κλείσεις την tv;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς όχι, θα πρέπει ο καθείς μόνος του να υπολογίζει τις ώρες που έχει γράψει η τηλεόραση του. Μπορεί φυσικά να βάζουμε υπενθυμίσει αλλά δυστυχώς όπως έχει αναφερθεί για τη λειτουργία του cc δεν είναι απαραίτητο η τηλεόραση να έχει λειτουργήσει 4ωρες συνεχές αλλά δύναται και διακεκομμένα.

Κατάλαβα. Πακέτο λοιπόν. Και ειδικά για εμένα που είμαι και λίγο αγχώδης τύπος μάλλον δεν είναι η κατάλληλη TV. Βέβαια με νύχια και με δόντια κρατιέμαι για να μην την πάρω. Πέστε μου και αλλά αρνητικά ρε παιδιά για να ηρεμήσω! Χαχα!
Δυστυχώς όχι, θα πρέπει ο καθείς μόνος του να υπολογίζει τις ώρες που έχει γράψει η τηλεόραση του. Μπορεί φυσικά να βάζουμε υπενθυμίσει αλλά δυστυχώς όπως έχει αναφερθεί για τη λειτουργία του cc δεν είναι απαραίτητο η τηλεόραση να έχει λειτουργήσει 4ωρες συνεχές αλλά δύναται και διακεκομμένα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, όπου ορίζεις το χρονικό διάστημα που επιθυμείς...

Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, όπου ορίζεις το χρονικό διάστημα που επιθυμείς...
Ναι αλλά αυτό γίνεται όταν παίζει συνεχόμενα 4 ώρες και όχι αθροιστικά.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά αυτό γίνεται όταν παίζει συνεχόμενα 4 ώρες και όχι αθροιστικά.

Άμα τη δουλεύεις σε μικρότερα διαστήματα, τότε είναι που δεν έχεις απολύτως κανέναν λόγο να αγχώνεσαι...

Ναι αλλά χωρίς να πειράξεις την τιβι 4 ώρες σε αδρανή λειτουργία. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κάποιο app cc

Ναι όντως. Στις 4 ώρες προσθετικα να σε ενημερώνει αν θέλειςνα ενεργοποιήσεις το cc.

Παιδια παρατηρω το εξης στην 65c8. Οταν βλεπω στο nvidia shield cosmotego ή novago μετα απο λιγη ωρα, η οθονη σκοτεινιαζει σαν να πεφτει η φωτεινοτητα ενω βλεπω εναν αγωνα πχ. Αν αλλαξω το source και επιστρεψω τοτε η φωτεινοτητα επιστρεφει και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Στην κεραια στα καναλια πχ δεν το κανει. Φταιει η τβ ή το shield;

Όταν υπάρχει πλάνο που κρατάει πάνω από 1 λεπτό τότε μπαίνει σε λειτουργία η αυτόματη προστασία της οθόνης που σκοτεινιάζει την εικόνα. Είναι αλγόριθμος προστασίας της οθόνης.

Κάποιο μπαίνουν στο service menu και το απενεργοποιούν παίρνοντας όμως το ρίσκο να κάνουν ζημιά στη τηλεόρασή τους.

Κάποιοι προτείνουν να αλλάξουν οι τιμές του OLED Light και του Contrast ώστε να μειωθεί το φαινόμενο. OLED Light 100 και Contrast 55 ή OLED Light 80 και Contrast 82

Υπάρχει αναλυτικό θέμα στο www.avsforum.com/forum/40-oled-tech...ral/2440714-how-turn-off-asbl-lg-oled-tv.html

Όταν υπάρχει πλάνο που κρατάει πάνω από 1 λεπτό τότε μπαίνει σε λειτουργία η αυτόματη προστασία της οθόνης που σκοτεινιάζει την εικόνα. Είναι αλγόριθμος προστασίας της οθόνης.

Κάποιο μπαίνουν στο service menu και το απενεργοποιούν παίρνοντας όμως το ρίσκο να κάνουν ζημιά στη τηλεόρασή τους.

Κάποιοι προτείνουν να αλλάξουν οι τιμές του OLED Light και του Contrast ώστε να μειωθεί το φαινόμενο. OLED Light 100 και Contrast 55 ή OLED Light 80 και Contrast 82

Υπάρχει αναλυτικό θέμα στο www.avsforum.com/forum/40-oled-tech...ral/2440714-how-turn-off-asbl-lg-oled-tv.html

Οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εβαλα oled light και contrast σε αυτες τις τιμες για να δω τι θα γινει.

εγω σε sd και hd σημα βρισκω υπερβολικο ετσι κι`αλλιως να εινα τοσο ψηλα το OLED Light .
max 60 με contrast 87-91.
για hdr και dv 80-90 ειναι μια χαρα.

εντοπισα πριν λιγο πανω αριστερα ενα πρασινο pixel κολλημενο παλαιτερα ειχε στρωσει με την ανανεωση pixel να δομε τωρα αν δεν στρωσει υπαρχει πιθαντοτητα αντικαταστασης?

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εντοπισα πριν λιγο πανω αριστερα ενα πρασινο pixel κολλημενο παλαιτερα ειχε στρωσει με την ανανεωση pixel να δομε τωρα αν δεν στρωσει υπαρχει πιθαντοτητα αντικαταστασης?

Αυτο που ξερω ειναι πως μαλλον ειναι διαφορετικη η αντιμετωπιση για καμμενο πιξελ και για κολλημενο.
Στοο κολλημενο επειδη φαινεται παντα (ενω το καμμενο ειναι σαν αορατο) εχει κανει την πολιτικη του σερβις μαλλον να ειναι διαφορετικη και να εχει μικροτερη ανοχη στα κολλημενα.

Ομως δεν θυμαμαι εαν κι απο ενα μολις κολλημενο κανουν επισκευη. Καλο θα ηταν να κανεις ενα τηλεφωνο στην LG να ρωτησεις το σερβις τι θα σου πουν.
Για αντικατασταση δεν ξερω αν φτασουμε εκει, ενδεχεται μιας και ειναι νεο μοντελο,να σου γινει αντικατασταση πανελ.

Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο που ξερω ειναι πως μαλλον ειναι διαφορετικη η αντιμετωπιση για καμμενο πιξελ και για κολλημενο.
Στοο κολλημενο επειδη φαινεται παντα (ενω το καμμενο ειναι σαν αορατο) εχει κανει την πολιτικη του σερβις μαλλον να ειναι διαφορετικη και να εχει μικροτερη ανοχη στα κολλημενα.

Ομως δεν θυμαμαι εαν κι απο ενα μολις κολλημενο κανουν επισκευη. Καλο θα ηταν να κανεις ενα τηλεφωνο στην LG να ρωτησεις το σερβις τι θα σου πουν.
Για αντικατασταση δεν ξερω αν φτασουμε εκει, ενδεχεται μιας και ειναι νεο μοντελο,να σου γινει αντικατασταση πανελ.
επειδη και η C7 που ειχα ειχε προβλημα το πανελ αλλαχθηκε με C8 περυσι τον Μαιο λες να μου κατσει καμια C9?

Ούτε με το pixel refresh έστρωσε..

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα το pixel refresher δεν "στρωνει" κολλημενα και καμμενα πιξελς.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk