petrosefi34
New member
- 31 January 2019
- 77
παιδια καλησπερα .Για να δω στην c8 βιντεο με 1080p με 60fps η 2160p με 60fps εννοω ειτε σε game ειτε ταινια πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?
Μετα απο καποιες 100αδες ωρες στην 65αρα C8 και μετα απο αρκετα cycles, παρατηρω οτι σιγα σιγα η ελαφρια αχνη καθετη γραμμη δεξια βελτιωνεται. Φαινεται ολο και λιγοτερο στις κλιμακες του γκρι. Θα συνεχισω τα τεστ και στην συνεχεια. Το manual pixel refresh να το κανω ή θα κανει κακο στο πανελ; Δεν το εχω κανει ποτε
Μετα απο καποιες 100αδες ωρες στην 65αρα C8 και μετα απο αρκετα cycles, παρατηρω οτι σιγα σιγα η ελαφρια αχνη καθετη γραμμη δεξια βελτιωνεται. Φαινεται ολο και λιγοτερο στις κλιμακες του γκρι. Θα συνεχισω τα τεστ και στην συνεχεια. Το manual pixel refresh να το κανω ή θα κανει κακο στο πανελ; Δεν το εχω κανει ποτε
Kαλημερα παιδιά κ καλώς σας βρήκα κ πάλι. Νέος κάτοχος κ εγώ της LG 8C PLA. Αγορά από puplic με την 5ετη εγγύηση. Eνημερωτικα για το αν καλύπτει το puplic η η LG το λεγόμενο purn in μου ανέφεραν πως όχι. Μακριά από εμάς κ ου μπλέξει κανείς με αντικατασταση η service. Προβολή αποκλειστικά Οτε, Νova, Netflix, playstation κ ελάχιστη προβολή μη δορυφορικών καναλιών. Πραγματικά πολύ ενημερωτικά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Ερχόμενος από samsung κάποια ερωτήματα για το menu της LG. Oταν λέμε να αποφεύγουμε 4 ώρες συνέχεια το ίδιο κανάλι, εννοούμε σαφώς να μην έχουμε κ στατική εικόνα? Mια βοήθεια όσο αφορά το στήσιμο της παιδιά. Aνανεωση ρυθμού pixel μόνο αν παρουσιάσει κάποιο θέμα κ μόνο? H εξοικονόμηση ενέργειας γιατί πάντα στο off? Στης ρυθμίσεις εικόνας το έχω στο eco κ για να πάρω κάτι καλύτερο στην δυναμική πχ. H λειτουργία ξεκούραστων ματιών? HDMI ultra deep colour on η οff? Επίσης μετακίνηση οθόνης on? Ρύθμιση φωτεινότητας λογότυπου, υψηλό, χαμηλό η off? Διάβασα ότι έχει 3 δικλίδες ασφαλείας όσο αφορά το burn in αυτές είναι? Update λογισμικού μόνο του γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ κ sorry για τα απανωτά μου ερωτήματα.
Σεταρισμα ήχου με Yamaha dsp-A2, κεντρικό B&W, frond Bose 701 κ back Bose acoustimass 5, πάλιωσαν λίγο ε? Για την ώρα με καλύπτει κ δεν έχω προβεί σε κάποια αλλαγή.
το προβλημα με το πρασινο πιξελ το αντιμετωπιζουν αρκετοι χρηστες στο reddit κατι παει στραβα με την θερμοτητα στο πανελ
https://i.imgur.com/NSpOiEg.jpgΣε ποιο προβλημα αναφερεσαι. ?
Μολις αγορασα μια Oled. C8 55’’. Πως ακριβως την προστατευεται απο το κακο ρευμα; Τι να αγορασω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.