LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια καλησπερα .Για να δω στην c8 βιντεο με 1080p με 60fps η 2160p με 60fps εννοω ειτε σε game ειτε ταινια πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Καλησπέρα. Έχει περάσει κάποιος το καινούριο firmware? Στο ελληνικό site της lg το έχει διαθέσιμο.

Μετα απο καποιες 100αδες ωρες στην 65αρα C8 και μετα απο αρκετα cycles, παρατηρω οτι σιγα σιγα η ελαφρια αχνη καθετη γραμμη δεξια βελτιωνεται. Φαινεται ολο και λιγοτερο στις κλιμακες του γκρι. Θα συνεχισω τα τεστ και στην συνεχεια. Το manual pixel refresh να το κανω ή θα κανει κακο στο πανελ; Δεν το εχω κανει ποτε

Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετα απο καποιες 100αδες ωρες στην 65αρα C8 και μετα απο αρκετα cycles, παρατηρω οτι σιγα σιγα η ελαφρια αχνη καθετη γραμμη δεξια βελτιωνεται. Φαινεται ολο και λιγοτερο στις κλιμακες του γκρι. Θα συνεχισω τα τεστ και στην συνεχεια. Το manual pixel refresh να το κανω ή θα κανει κακο στο πανελ; Δεν το εχω κανει ποτε

Καλο ειναι να μην το τρεχεις "ετσι, καλου κακου", γιατι το Pixel refresh ανεβαζει την ταση σε ολοκληρο το πανελ, οτι γινεται και αυτοματα καθε 2000 ωρες δηλαδη.

Περιστασιακα μια στο τοσο, μπορεις να βαζεις μια γκρι ή ματζεντα καρτελα για να ελεγχεις για αποτυπωματα.
Αν διαπιστωσεις οτι υπαρχει καποιο αποτυπωμα που δεν φευγει με το κλασσικο cc που εκτελει η tv, τοτε θα τρεξεις το pixel refresh.

Παρόμοια εμπειρία έχω και εγώ με την B8 65 περίπου. Μια ελαφριά γραμμή στο αριστερό μέρος του πάνελ οπως ακριβώς το περιεγραψες η οποία έχει σαφώς βελτιωθεί μετά από περίπου 80 ώρες χρήσης.

Kαλημερα παιδιά κ καλώς σας βρήκα κ πάλι. Νέος κάτοχος κ εγώ της LG 8C PLA. Αγορά από puplic με την 5ετη εγγύηση. Eνημερωτικα για το αν καλύπτει το puplic η η LG το λεγόμενο purn in μου ανέφεραν πως όχι. Μακριά από εμάς κ ου μπλέξει κανείς με αντικατασταση η service. Προβολή αποκλειστικά Οτε, Νova, Netflix, playstation κ ελάχιστη προβολή μη δορυφορικών καναλιών. Πραγματικά πολύ ενημερωτικά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Ερχόμενος από samsung κάποια ερωτήματα για το menu της LG. Oταν λέμε να αποφεύγουμε 4 ώρες συνέχεια το ίδιο κανάλι, εννοούμε σαφώς να μην έχουμε κ στατική εικόνα? Mια βοήθεια όσο αφορά το στήσιμο της παιδιά. Aνανεωση ρυθμού pixel μόνο αν παρουσιάσει κάποιο θέμα κ μόνο? H εξοικονόμηση ενέργειας γιατί πάντα στο off? Στης ρυθμίσεις εικόνας το έχω στο eco κ για να πάρω κάτι καλύτερο στην δυναμική πχ. H λειτουργία ξεκούραστων ματιών? HDMI ultra deep colour on η οff? Επίσης μετακίνηση οθόνης on? Ρύθμιση φωτεινότητας λογότυπου, υψηλό, χαμηλό η off? Διάβασα ότι έχει 3 δικλίδες ασφαλείας όσο αφορά το burn in αυτές είναι? Update λογισμικού μόνο του γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ κ sorry για τα απανωτά μου ερωτήματα.
Σεταρισμα ήχου με Yamaha dsp-A2, κεντρικό B&W, frond Bose 701 κ back Bose acoustimass 5, πάλιωσαν λίγο ε? Για την ώρα με καλύπτει κ δεν έχω προβεί σε κάποια αλλαγή.

Kαλημερα παιδιά κ καλώς σας βρήκα κ πάλι. Νέος κάτοχος κ εγώ της LG 8C PLA. Αγορά από puplic με την 5ετη εγγύηση. Eνημερωτικα για το αν καλύπτει το puplic η η LG το λεγόμενο purn in μου ανέφεραν πως όχι. Μακριά από εμάς κ ου μπλέξει κανείς με αντικατασταση η service. Προβολή αποκλειστικά Οτε, Νova, Netflix, playstation κ ελάχιστη προβολή μη δορυφορικών καναλιών. Πραγματικά πολύ ενημερωτικά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Ερχόμενος από samsung κάποια ερωτήματα για το menu της LG. Oταν λέμε να αποφεύγουμε 4 ώρες συνέχεια το ίδιο κανάλι, εννοούμε σαφώς να μην έχουμε κ στατική εικόνα? Mια βοήθεια όσο αφορά το στήσιμο της παιδιά. Aνανεωση ρυθμού pixel μόνο αν παρουσιάσει κάποιο θέμα κ μόνο? H εξοικονόμηση ενέργειας γιατί πάντα στο off? Στης ρυθμίσεις εικόνας το έχω στο eco κ για να πάρω κάτι καλύτερο στην δυναμική πχ. H λειτουργία ξεκούραστων ματιών? HDMI ultra deep colour on η οff? Επίσης μετακίνηση οθόνης on? Ρύθμιση φωτεινότητας λογότυπου, υψηλό, χαμηλό η off? Διάβασα ότι έχει 3 δικλίδες ασφαλείας όσο αφορά το burn in αυτές είναι? Update λογισμικού μόνο του γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ κ sorry για τα απανωτά μου ερωτήματα.
Σεταρισμα ήχου με Yamaha dsp-A2, κεντρικό B&W, frond Bose 701 κ back Bose acoustimass 5, πάλιωσαν λίγο ε? Για την ώρα με καλύπτει κ δεν έχω προβεί σε κάποια αλλαγή.

Εδω εισαι. Καλη αναγνωση...

https://avclub.gr/forum/showthread.php/166066-Όλα-όσα-πρέπει-να-γνωρίζω-για-το-burn-in-και-τις-OLED

Το διάβασα κ όχι μόνο, πανεπιστήμιο πραγματικά, μπράβο παιδιά!! Τα μόνα ερωτήματα που έχω ακόμα είναι, τελικά η ρύθμιση φωτεινότητας λογότυπου, υψηλό, χαμηλό η off? Δεν το έχω καταλάβει κ τόσο. Και η εξοικονόμηση ενέργειας σε ποια επιλογή? Δουλεύει ήδη στο eco κ από 80 φωτεινότητα (εργοστασιακή ρύθμιση) oled το έριξα στο 70, ποιο κάτω δεν αρέσει κ τόσο, κακό η θέλει κ άλλο κάτω? Συνεχόμενη ώρα προβολής 10-15 ώρες αποκλειστικά Οτε, Νova, Netflix, playstation κ ελάχιστη προβολή μη δορυφορικών καναλιών. Κλείσιμο κάθε 3-4 ώρες για 10 λεπτά επισης για το λεγόμενο CC. Πραγματικά τέτοια εικόνα Ultra HD από Νetflix πουθενά αλλού (τύπου led-QLED) Μπράβο LG

Για το eco και το Motion Eye Care όλοι γράφουν να τα απενεργοποιείς για να φωτίζει η εικόνα. Απλά μην τερματίζεις το OLED light και τη φωτεινότητα. Και από τη στιγμή που τη κλείνεις καθε 4 ώρες τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Και η ρύθμιση φωτεινότητας λογότυπου σε ποια επιλογή?

το προβλημα με το πρασινο πιξελ το αντιμετωπιζουν αρκετοι χρηστες στο reddit κατι παει στραβα με την θερμοτητα στο πανελ

το προβλημα με το πρασινο πιξελ το αντιμετωπιζουν αρκετοι χρηστες στο reddit κατι παει στραβα με την θερμοτητα στο πανελ

Σε ποιο προβλημα αναφερεσαι. ?

Αν λογω κακης απαγωγης της θερμοτητας κολλαγαν τα υποπιξελ, τοτε γιατι να κολλανε τα πρασινα και οχι τα ασπρα ή τα κοκκινα, τα οποια δουλευουν και συχνοτερα. ?
Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θεμα.

Σε μένα το εμφάνισε πάνω αριστερά λένε ότι είναι λόγω θερμότητας

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι που τα λενε.
Ουτε μεγαλες διαφορές θερμοκρασιας εχει η c8 απο αλλα μοντελα, ουτε εχει λογικη να κολλαει το πρασινο μονο απο θερμοκρασιες.
Αλλα subpixels δουλευουν πιο πολυ.
Κι αν καποιος γκουγκλαρει για κολλημενα pixel θα βρει αναφορες απο ολα τα χρωματα.

Αβασιμα συμπερασματα καποιων μαλλον.

Μολις αγορασα μια Oled. C8 55’’. Πως ακριβως την προστατευεται απο το κακο ρευμα; Τι να αγορασω;

Μολις αγορασα μια Oled. C8 55’’. Πως ακριβως την προστατευεται απο το κακο ρευμα; Τι να αγορασω;

:2thumb22sup::2thumb22sup:

Ριξε μια ματια εδω...
Και παρε ενα καλο πολυπριζο ασφαλειας..
Καλες θεασεις! :a0210:

Re: Απάντηση: Re: LG C8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγω θα προτεινα ups