LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ!

Έχεις υπόψη σου κάποιο καλό media player που να ταιριάζει με την συγκεκριμένη τηλεόραση;

εαν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα ενα xiaomi tv box που μεσα απο το Kodi θα παιζεις οτι θελεις.
κοντα στα 50-55 ευρω υπολογισε..

Εχω την αισθηση οτι με το τελευταιο update χαμηλωσε ο ηχος. Τι λετε;

Εγώ έχω συνδεδεμενη soundbar και νομίζω ότι έχω καλύτερα αποτελέσματα.
Ίσως είναι και placebo,αλλά χειρότερα οχι

[OFFICIAL]: Apple AirPlay function improvement

[UNOFFICIAL]: (extracted from the firmware itself)

WebOS version updated to v4.8.0-52203

The device codec capability configuration for the EAC3 codec changed from 6 channels to 8 channels.

The device codec capability configuration (EDID) for the LPCM codec changed from 2 channels to 8 channels, so the 2019 models can Pass-Trough multi-channel PCM audio via eARC

The list of CA certificates was updated.

Media server 8K video playback support added.

The max size of the saved EPG data was increased (size of the volume increased by 10MB).

Airplay application was added to the list of apps that are kept alive.

Built-In App-Updates:

WebOS Browser App (Chromium) updated (internal version didn't change).

LG Advertisement App updated.

Firmware updates of the following modules:

WIFI

Audio DSP

HDMI 2.1

Πηγή: https://www.avsforum.com/forum/40-o...oubleshooting-firmware-more.html#post58227640

Εχω την αισθηση οτι με το τελευταιο update χαμηλωσε ο ηχος. Τι λετε;

Εγώ έχω την εντύπωση ότι επηρεάστηκαν τα χρώματα και η ποιότητα της εικόνας .
Υπάρχει δυνατότητα downgrade?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα σας , καινουργιος κατοχος

Αγορα πριν απο 5 μερες lg c9 (03/20, Πολωνία (OLED77C9PLA)) , πρωτη φορα OLED TV , και πολυ ενθουσιασμενος! πιστευω δε υπαρχει συγκριση....
Την εγκατεστησα βραδινες ωρες....(kids are sleeping) εβαλά μια σειρα NETFLIX και στραβωθηκα.... ηταν ECO και φωτεινότητα στο 60! γενικως εχω σκοτεινο σαλονι και τη μερα , (TV- NETFLIX- OTETV ειμαι ECO και φωτεινότητα 38 και πολυ ειναι ) .
Εχω καποιες Αποριες , οποιος μπορει ας βοηθησει!

1. Το Λογοτυπο απο τα καναλια το ρυθμιζω στην υψηλη σωστα ?
2. Καποιες φορες πρεπει να ξεπερασα τις 4 ωρες χρησης , αλλα οταν εσβησα την TV δεν εκανε κατι απλος ακουστηκε ελαφρως το ρελε οταν κλεινει , και ο εξωτερικος σκληρος που εχω συνδεσει με extension usb cable εσβησε ( καπου εδω ειχα διαβασει αμα συνδεσεις ενα εξωτερικο σκληρο και θελει να κανει refresh η TV το λαμπακι του σκληρου δεν σβηνει εως ολοκληρωθει η εργασια 7 λεπτα περιπου - μηπως αυτο εχει αλλαξει με τις ενημερωσεις που εχουν γινει? τρεχει την τελευταια ενημερωση 04.80.03 που της εκανα οταν την ενεργοποιησα .
3. Σε καποιες Ταινιες και σειρες στο NETFLIX πανω και κατω δεν ειναι ειναι ολοκληρη η εικονα και υπαρχει συνήθως μικρο μαυρο κενο , οταν παω να κανω zoom δεν με αφηνει ειναι απενεργοποιημενο, υπαρχει καποια λύση για το καλο της TV ?
4. Πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο στην ΤV ?

Eυχαριστω

1.Problem: Has anyone actually noticed any difference, when the Logo Luminescence feature is set to either high / low, or off???;

Resolve: The setting levels affect just the speed of the reaction, not the level of action. The adjustment is about the delay of time it takes to when the Logo Luminance kicks in - not the intensity of the effect it has on the image (dimming of the static elements). Low = standard delay until the logos are dimmed, High = lower delay until the logos are dimmed
2.Problem: How many types of Compensation Cycle / Pixel Refresh cycle exist?;

Resolve: There are two different cycles, a "small" one (the Compensation Cycle) and a "big" one (the Pixel Refresh). The small Compensation Cycle is performed automatically after 4 hours of operation when you turn your TV off and only takes a few minutes (aprox 6 minutes). Those 4 hours are cumulative - not necessarily continuous.
3. Do not bother.
Problem: What about letterbox burn-in?;

Resolve: Letterbox bars represent correlated content lasting thousands and thousands of hours that will eventually result in burn-in visible on content. The center of the screen where pseudo-random content is being displayed will be slowly aging whenever a movie is being viewed while the black letterbox bars will not be aging at all. Eventually, the letterbox bars will appear noticeably brighter when full-screen content is being viewed. So the bad news is that this burn-in-related issue can potentially impact all WOLED customers.
The good news is that the 2016 RTINGS.com burn-in test provides us with data to assess how many hours it will take for letterbox-bar burn-in to become visible on content. The magenta image from the RTINGS.com test is the only evidence of letterbox burn-in. It is after 114 weeks on a 2016 WOLED and represents a cumulative 2000 hours of letterbox content. So owners of 2016 WOLEDs are likely to develop visible letterbox burn-in after viewing 'only' 600-700 letterbox movies.

Καλημερα σας , καινουργιος κατοχος

Αγορα πριν απο 5 μερες lg c9 (03/20, Πολωνία (OLED77C9PLA)) , πρωτη φορα OLED TV , και πολυ ενθουσιασμενος! πιστευω δε υπαρχει συγκριση....
Την εγκατεστησα βραδινες ωρες....(kids are sleeping) εβαλά μια σειρα NETFLIX και στραβωθηκα.... ηταν ECO και φωτεινότητα στο 60! γενικως εχω σκοτεινο σαλονι και τη μερα , (TV- NETFLIX- OTETV ειμαι ECO και φωτεινότητα 38 και πολυ ειναι ) .
Εχω καποιες Αποριες , οποιος μπορει ας βοηθησει!

1. Το Λογοτυπο απο τα καναλια το ρυθμιζω στην υψηλη σωστα ?
2. Καποιες φορες πρεπει να ξεπερασα τις 4 ωρες χρησης , αλλα οταν εσβησα την TV δεν εκανε κατι απλος ακουστηκε ελαφρως το ρελε οταν κλεινει , και ο εξωτερικος σκληρος που εχω συνδεσει με extension usb cable εσβησε ( καπου εδω ειχα διαβασει αμα συνδεσεις ενα εξωτερικο σκληρο και θελει να κανει refresh η TV το λαμπακι του σκληρου δεν σβηνει εως ολοκληρωθει η εργασια 7 λεπτα περιπου - μηπως αυτο εχει αλλαξει με τις ενημερωσεις που εχουν γινει? τρεχει την τελευταια ενημερωση 04.80.03 που της εκανα οταν την ενεργοποιησα .
3. Σε καποιες Ταινιες και σειρες στο NETFLIX πανω και κατω δεν ειναι ειναι ολοκληρη η εικονα και υπαρχει συνήθως μικρο μαυρο κενο , οταν παω να κανω zoom δεν με αφηνει ειναι απενεργοποιημενο, υπαρχει καποια λύση για το καλο της TV ?
4. Πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο στην ΤV ?

Eυχαριστω

Ενημερωση :

1. Το λαμπακι του σκληρου τελικά παραμενει φωτεινό οταν κλεισει η TV για το ''small'' the Pixel Refresh , (update 04.80.03 )
2. Μην ξεχασετε να βγαλετε την πισω ζελατινα της TV .

Καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος και συγχρόνως βλάκας καθώς ήταν το τελευταίο διαθέσιμο κομμάτι στο κατάστημα και πήρα το εκθεσιακό μοντέλο. Αυτό είναι burn in;

106171269_985576745205375_5176716037253994138_n.jpg

79264576_590621461858214_3326750473430321416_n.jpg

106361062_218504699168947_1413014650008349456_n.jpg

Αν ναι τι κάνω σ' αυτή την περίπτωση;

δυστηχως τα εχουμε 1000πει..
δεν περνουμε εκθεσιακες και ειδικα Oled που εχουνε θεμα...
τωρα τρεχεις και κανεις τον Σταυρο σου να δεχτει το καταστημα το προβλημα.
διαφορετικα το παντρευεσαι και ζεις με αυτο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι από τον Κωτσόβολο. Έχω κάνει και την 5ετη εγγύηση

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης μπορείς να δεις απο το service menu πόσες ώρες έχει παίξει και πόσα CC έχουν γίνει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG C9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από την Παρασκευή, αλλά την άνοιξα εχθές το βράδυ τέτοια ώρα. Θα πάω να κάνω θέμα. Θα τους πω ότι μου πουλήσανε καμένη τηλεόραση. Αν και δεν είναι το κατάλληλο θέμα παιδιά, ζητάω εξ αρχής συγγνώμη για το οφ τόπικ. Αν δεν υπάρχει άλλο μοντέλο της C9, θα ήταν καλή επιλογή η philips 845?

Λογικα θα την παρουν πισω .εχεις και DOA .δεν εχεις κλεισει ουτε εβδομαδα .Αφου ειναι μοντελο 19 και παρουσιασε προβλημα μεσα σ ενα χρονο ποσες ωρες εχει παιξει και με τι υλικο;