Καλημερα σας , καινουργιος κατοχος
Αγορα πριν απο 5 μερες lg c9 (03/20, Πολωνία (OLED77C9PLA)) , πρωτη φορα OLED TV , και πολυ ενθουσιασμενος! πιστευω δε υπαρχει συγκριση....
Την εγκατεστησα βραδινες ωρες....(kids are sleeping) εβαλά μια σειρα NETFLIX και στραβωθηκα.... ηταν ECO και φωτεινότητα στο 60! γενικως εχω σκοτεινο σαλονι και τη μερα , (TV- NETFLIX- OTETV ειμαι ECO και φωτεινότητα 38 και πολυ ειναι ) .
Εχω καποιες Αποριες , οποιος μπορει ας βοηθησει!
1. Το Λογοτυπο απο τα καναλια το ρυθμιζω στην υψηλη σωστα ?
2. Καποιες φορες πρεπει να ξεπερασα τις 4 ωρες χρησης , αλλα οταν εσβησα την TV δεν εκανε κατι απλος ακουστηκε ελαφρως το ρελε οταν κλεινει , και ο εξωτερικος σκληρος που εχω συνδεσει με extension usb cable εσβησε ( καπου εδω ειχα διαβασει αμα συνδεσεις ενα εξωτερικο σκληρο και θελει να κανει refresh η TV το λαμπακι του σκληρου δεν σβηνει εως ολοκληρωθει η εργασια 7 λεπτα περιπου - μηπως αυτο εχει αλλαξει με τις ενημερωσεις που εχουν γινει? τρεχει την τελευταια ενημερωση 04.80.03 που της εκανα οταν την ενεργοποιησα .
3. Σε καποιες Ταινιες και σειρες στο NETFLIX πανω και κατω δεν ειναι ειναι ολοκληρη η εικονα και υπαρχει συνήθως μικρο μαυρο κενο , οταν παω να κανω zoom δεν με αφηνει ειναι απενεργοποιημενο, υπαρχει καποια λύση για το καλο της TV ?
4. Πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο στην ΤV ?
Eυχαριστω