LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οχι μη, φίλτατε, suboteo, προκειμένου να σκάσεις θα απαντήσω:BDGBGDB55:
Λοιπόν επειδή κατέληξε μετά απο δύο χρόνια να είναι ένα αξιόλογο υποκατάστατο του αληθινού (η παρακολούθηση της Φιλαρμονικής του Βερολίνου) και για να νοιώθω περισσότερο το "είμαι εκεί", έλεγα μήπως το 3d εμφάνιζε τις κανονικές αποστάσεις των εκτελεστών και να βλέπεις τις δοξαριές και γενικά όχι ο ένας πάνω στον άλλον οι ετελεστές. Και αυτό γιατί τώρα τελευταία είδα την LG 5500, σε ένα κατάστημα εδώ στην Λάρισα και είχε ενα σποτ με ενα ανεποπλάνο που όταν έστριψε και ηταν σε κοντινό πλάνα νομίσαμε ότι θα μας χτυπούσε και τραβηχτήκαμε, οπότε δεν θέλει και πολύ να αρχίσει η φαντασία να οργιάζει.-bye-

παιδια εχω την lw4500 στις ταινιες 3d τι βαθος εχετε? η τηλεοραση ειχε 10 το πιο πολυ ειναι 20 εσεις που το εχετε?

παιδια εχω την lw4500 στις ταινιες 3d τι βαθος εχετε? η τηλεοραση ειχε 10 το πιο πολυ ειναι 20 εσεις που το εχετε?

Στις ταινίες 3d η επιλογή βάθος πρέπει να είναι ανενεργή!!!

Εάν μπορείς να την ρυθμίσεις τότε η ταινία ΔΕΝ είναι 3d , αλλά έχεις πατήσει το κουμπι του ψευτο3d που είναι ότι χειρότερο έχω δει στην ζωή μου μετά απο ξυρισμένο κόλο μαιμούς, Μακρία!!!!!!

όταν πας στο 2d >3d (ψεφτο 3d)εκει µπορείς να επιλεξεις το βάθος άλλα παραµένει στην µνήµη και όταν βάζω κανονικό 3d εκει που δεν µπορείς να αλλάξεις το βάθος έχει το επιλεγμενο βάθος που είχες πριν δεν ξέρω αν με κατάλαβες? δοκίµασε αυτο που σου λέω! επίσης η διαδικασία µετατροπής του ήχου απο dts. σε αλλη για να τρέχουν τα matroska είναι πολύ χρονοβορα και ακόµα δεν κατάφερα να βάλω το MP4 μεσα στο mkv αρχείο μετα προγράµµατα που δίνεται εδω μεσα

όταν πας στο 2d >3d (ψεφτο 3d)εκει µπορείς να επιλεξεις το βάθος άλλα παραµένει στην µνήµη και όταν βάζω κανονικό 3d εκει που δεν µπορείς να αλλάξεις το βάθος έχει το επιλεγμενο βάθος που είχες πριν δεν ξέρω αν με κατάλαβες? δοκίµασε αυτο που σου λέω! επίσης η διαδικασία µετατροπής του ήχου απο dts. σε αλλη για να τρέχουν τα matroska είναι πολύ χρονοβορα και ακόµα δεν κατάφερα να βάλω το MP4 μεσα στο mkv αρχείο μετα προγράµµατα που δίνεται εδω μεσα

Το ξέρω ότι υπάρχει η επιλογή αλλά είναι ανενεργή...Δεν έχει σημασία πόσο θα είναι...στις πραγματικές 3d δεν έχει σημασία πόσο δείχνει....

Το "δίνετε" γράφεται με -ε , διότι αναφέρεσαι σε πληθυντικό αριθμό "εσείς δίνετε"

Θα γράφαμε το "δίνεται" με -αι όταν θα ήταν ενικός αριθμός και παθ. φωνή

"Μου δίνεται από το σύστημα ένας κωδικός αλλά δεν ξέρω τι να τον κάνω"

Απλο.

απο γραµµατική καλά τα πας....:-)
στο θέµα μας, δεν μου έδωσες µια λύση για τον ήχο στα mkv να μην αναγκαστώ να αγοράσω media player!
χθές τσαμπα παιδευόµουν στο ψαξιμο για το βάθος στο 3d.

στο θέµα μας, δεν μου έδωσες µια λύση για τον ήχο στα mkv να μην αναγκαστώ να αγοράσω media player!

Γνώμη μου, να πάρεις media player. Ενας απλός των 100 θα σου κάνει την δουλειά σου.

Πάντως εάν διαβάσεις αναλυτικά τις οδηγίες που έχω δώσει σε προηγούμενες σελίδες δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ , την μετατροπή που περιγράφω, την κάνω συνέχεια για να μετατρέπω ταινίες από ηχο DTS σε ήχο MP3 ωστε να παίζουν σε ένα παλιό Media Player που έχει ο πατέρας μου (που παίζει μόνο dolby,wav και mp3 ήχο - δεν παίζει DTS ούτε AAC) .

xvid4psp (Βίντεο πως δουλεύει http://hobbyfreetime.info/kb.php?a=52) κάνεις τον ήχο ac3 και μετά τον βάζεις στο mkv με το mkvmerge.

Γεια σε ολους . Σας παρακαλω, εχω ενα προβλημα και αν ξερει καποιος τι φταιει ας με βοηθησει γιατι δεν μπορω αλλο. Εχω την lg lw4500 . Την εχω συνδεση με το pc με ati radeon hd4800 series. Οτι ταινια βλεπω σε mkv την δειχνει τελεια. Επιλεγω δηλαδη απο το μενου της tv το 3δ και αναλογα το format (πχ side by side ) κανει την ταινια να παιζει 3δ , γυαλακια και ολα τελεια. ΟΤαν ομως αγορασα ενα blu ray drive για να δω πως γινεται και με τα blu ray 3d discs εκει εμπλεξα. εβαλα τελευταιους drivers ΑΤΙ , powerdvd 11 και δεν καταφερνει να μου δειξει την ταινια καλα. Πιο συγκεκριμενα , ανακαλυψα την ρυθμιση του powerdvd που σε ρωταει σε τι display device θα παιξει η ταινια. Εχει τις εξης επιλογες : Auto detect , anaglyph (red/cyan)mode , 3Dready HDTV(checkboard ) , Micro-polizer LCD 3D (Row-interleaved) , 120Hz Time sequential 3D LCD και αλλες τρεις επιλογεσ HDMI 1.4 enabled 1080 / 720 / κλπ . Στο auto detect , δεν δειχνει σωστα γιατι βαζει μονο του την επιλογη Red/Cyan . Φανταζομαι δεν καταλαβαινει τι TV εχω . Το μονο που καταφερα ειναι , επιλεγοντασ το micro-polizer LCD 3D (Row-interleaved ) να δειξει μεν 3D αλλα κατι δεν παει καλα. Δειχνει το 3D αλλα φενονται σαν ειδωλα στα περιγραμματα και σε ζαλιζει . μεχρι κει οι υποτιτλοι με σκια φαινονται και δεν μπορεισ να δεις καλα. Καμοια σχεση δηλαδη με το πως βλεπω μεσω mkv αρχεια. Εχεις κανεις καμοια ιδεα το γιατι γινεται αυτο ? Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και τιποτα ... Βλεπω σε αποσταση 3 μετρα μακρυα. Σας παρακαλω , αν καποιος ξερει τι φταιει και δεν παιζουν σωστα τα δισκακια blu ray 3d ( εχω το STEP UP 3D kai το ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ ) να μου δωσει καμοια ιδεα. Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων

Γεια σε ολους . Σας παρακαλω, εχω ενα προβλημα και αν ξερει καποιος τι φταιει ας με βοηθησει γιατι δεν μπορω αλλο. Εχω την lg lw4500 . Την εχω συνδεση με το pc με ati radeon hd4800 series. Οτι ταινια βλεπω σε mkv την δειχνει τελεια. Επιλεγω δηλαδη απο το μενου της tv το 3δ και αναλογα το format (πχ side by side ) κανει την ταινια να παιζει 3δ , γυαλακια και ολα τελεια. ΟΤαν ομως αγορασα ενα blu ray drive για να δω πως γινεται και με τα blu ray 3d discs εκει εμπλεξα. εβαλα τελευταιους drivers ΑΤΙ , powerdvd 11 και δεν καταφερνει να μου δειξει την ταινια καλα. Πιο συγκεκριμενα , ανακαλυψα την ρυθμιση του powerdvd που σε ρωταει σε τι display device θα παιξει η ταινια. Εχει τις εξης επιλογες : Auto detect , anaglyph (red/cyan)mode , 3Dready HDTV(checkboard ) , Micro-polizer LCD 3D (Row-interleaved) , 120Hz Time sequential 3D LCD και αλλες τρεις επιλογεσ HDMI 1.4 enabled 1080 / 720 / κλπ . Στο auto detect , δεν δειχνει σωστα γιατι βαζει μονο του την επιλογη Red/Cyan . Φανταζομαι δεν καταλαβαινει τι TV εχω . Το μονο που καταφερα ειναι , επιλεγοντασ το micro-polizer LCD 3D (Row-interleaved ) να δειξει μεν 3D αλλα κατι δεν παει καλα. Δειχνει το 3D αλλα φενονται σαν ειδωλα στα περιγραμματα και σε ζαλιζει . μεχρι κει οι υποτιτλοι με σκια φαινονται και δεν μπορεισ να δεις καλα. Καμοια σχεση δηλαδη με το πως βλεπω μεσω mkv αρχεια. Εχεις κανεις καμοια ιδεα το γιατι γινεται αυτο ? Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και τιποτα ... Βλεπω σε αποσταση 3 μετρα μακρυα. Σας παρακαλω , αν καποιος ξερει τι φταιει και δεν παιζουν σωστα τα δισκακια blu ray 3d ( εχω το STEP UP 3D kai το ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ ) να μου δωσει καμοια ιδεα. Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων

ειναι γνωστο το προβλημα , φταινε οι drivers της ΑΤΙ. αγορασε μια nvidia με hdmi 1.4 και θα φτιαξουν τα παντα οπως εμενα

Δεν είναι κανένα "πρόβλημα" και κανένας driver δεν φταίει.. απ την στιγμή που HDMI 1.4 έχουν οι κάρτες ati 6xxx ενώ οι προγενέστερες έχουν 1.3 πως ακριβώς θα παίξει η επιλογή "HDMI 1.4 enabled 1080 / 720" .. είναι θέμα hardware πλέον και όχι drivers ή "προβλήματος"

Δεν είναι κανένα "πρόβλημα" και κανένας driver δεν φταίει.. απ την στιγμή που HDMI 1.4 έχουν οι κάρτες ati 6xxx ενώ οι προγενέστερες έχουν 1.3 πως ακριβώς θα παίξει η επιλογή "HDMI 1.4 enabled 1080 / 720" .. είναι θέμα hardware πλέον και όχι drivers ή "προβλήματος"

το ιδιο πιστευα και εγω, μεχρι που googlara και εμαθα τι παιζει. εχει βοθηξει ο τοποσ στα ξενα φορουμς για το προβλημα αυτο με το 3D με τις καρτες ΑΤΙ. εγω πηρα μετα Nvidia και λυθηκε το προβλημα. διαφορετικα μπορεις να περιμενεις τους νεους catalyst που λογικα θα το φτιαξουν

παιδια την πηρα και γω την lw4500 στις 55'' αλλα εχω πολλα προβληματα ας ξεκινησω απο το στησιμο εχω htpc, playstation 3 και τον pace δορυφορικο δεκτη της νοβα το htpc και το ps3 καταληγουν σε ενισχυτη av onkyo 807 και απο εκει το σημα φευγει και παει στην lw4500 ο δορυφορικος δεκτης ειναι απευθειας συνδεμενος με την lw4500 υπαρχει προβλημα συγχρονισμου ηχου εικονας σε ΟΛΕΣ τις εξωτερικες πηγες για το htpc χρειαστηκαν 110ms για να παει ο ηχος πισω για να μπορεσω να δω ταινια σαν ανθρωπος... το ιδιο συμβαινει και με τον δορυφορικο δεκτη!!! αλλα εκει δεν εχω δυνατοτητα συχρονισμου....!!!! καλα το μεγαλο γλεντι ειναι στο ps3 προσπαθησα να παιξω pro και μονο που δεν πεταξα το χειρηστηριο επισης αυτη η ασπριλα απο τον φωτισμο περιφερειακα της τηλεορασης ειναι απαραδεκτη....επισης μιας και ειμαι πρωην κατοχος της Pk550 lg πλασμα μπορω να πω σε ευκρινεια, κινηση και ''μαυρο'' η πλασμα ειναι μονοδρομος!!! καλο το 3d εντυπωσιακο μπορω να πω αλλα.........ειμαι ετοιμος να την πακεταρω και να την στειλω πισω...περιμενω πρωτα την επισημη απαντηση της lg....

Σε εμενα τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει παρουσιασει φιλε μου. Λογικα κατι πρεπει να τρεχει με τον ενισχυτη σου. για δοκιμασε να τα συνδεσεις απευθιας με την TV να δεις αν σου κανει το ιδιο

To εχουμε ξαναπει , οποιος θελει passive 3D δηλαδη LG/Philips πρεπει να ειναι διατεθειμενος να κανει πολλες υποχωρησεις σε 2D εικονα.

παιδια την πηρα και γω την lw4500 στις 55'' αλλα εχω πολλα προβληματα ας ξεκινησω απο το στησιμο εχω htpc, playstation 3 και τον pace δορυφορικο δεκτη της νοβα το htpc και το ps3 καταληγουν σε ενισχυτη av onkyo 807 και απο εκει το σημα φευγει και παει στην lw4500 ο δορυφορικος δεκτης ειναι απευθειας συνδεμενος με την lw4500 υπαρχει προβλημα συγχρονισμου ηχου εικονας σε ΟΛΕΣ τις εξωτερικες πηγες για το htpc χρειαστηκαν 110ms για να παει ο ηχος πισω για να μπορεσω να δω ταινια σαν ανθρωπος... το ιδιο συμβαινει και με τον δορυφορικο δεκτη!!! αλλα εκει δεν εχω δυνατοτητα συχρονισμου....!!!! καλα το μεγαλο γλεντι ειναι στο ps3 προσπαθησα να παιξω pro και μονο που δεν πεταξα το χειρηστηριο επισης αυτη η ασπριλα απο τον φωτισμο περιφερειακα της τηλεορασης ειναι απαραδεκτη....επισης μιας και ειμαι πρωην κατοχος της Pk550 lg πλασμα μπορω να πω σε ευκρινεια, κινηση και ''μαυρο'' η πλασμα ειναι μονοδρομος!!! καλο το 3d εντυπωσιακο μπορω να πω αλλα.........ειμαι ετοιμος να την πακεταρω και να την στειλω πισω...περιμενω πρωτα την επισημη απαντηση της lg....

Επειδή και γώ βόγκηξα ειδικά στην αρχή με αυτό το θέμα, το οποίο ακόμη υπάρχει έστω και σε μικρότερο βαθμό, δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση στις συσκευές σου σε 1080i μήπως και ελαχιστοποιηθεί το φαινόμενο (σε εμένα στο xtreamer που είχα πρόβλημα συγχρονισμού ήχου-εικόνας έπιασε)

To εχουμε ξαναπει , οποιος θελει passive 3D δηλαδη LG/Philips πρεπει να ειναι διατεθειμενος να κανει πολλες υποχωρησεις σε 2D εικονα.
Δυστηχως ετσι ειναι. Εντυπωσιακοτατο το 3d αλλα απο κει και περα... Ελπιζω τα πιο μεγαλα μοντελα (5500,650) να μην εχουν τοσο μετριο 2d οσο οι δικιες μας.

Re: 42LW4500 vs 42LW650S

Να πώ επίσης ότι όσοι φίλοι δεν βλέπουν σε κάποια 3d ταινία "να βγαίνουν" τα αντικείμενα προς τα έξω αλλά βλέπουν μόνο βάθος , το πιθανότερο είναι ότι είναι λάθος την ρύθμιση "Δεξί/Αριστερό" στο 3d μενού.

Επίσης, η ρύθμιση "3D Effect 1 εώς 20" αναφέρεται στο ψευτο3d του 2D περιεχομένου και σε πραγματική 3d ταινία ΔΕΝ υπάρχει ως διαθέσιμη ρύθμιση.

Είναι λάθος η άποψη ότι στις passive 3d "το 3d είναι μόνο προς τα μέσα και όχι προς τα έξω". Ενδεικτικά μόνο, βάλτε το Step up 3d στο λεπτό 32'' και θα δείτε την γροθιά της κοπέλας να είναι τουλάχιστον 1 μέτρο έξω από την οθόνη σας.
Δεν μιλάω για το AVATAR εκεί τα παραδείγματα είναι πολλά αλλά το Step UP 3D το έχουν όλοι οι κάτοχοι LW4500 , γιαυτό και το αναφέρω.

Επαναλαμβάνω τέλος , μην κρίνετε τις 3D ΤV με βάση το ψευτο3D. Εκεί το αποτέλσμενα είναι απλά διαβαθμίσεις του φρικαλέου. Αλλές TV βγάζουν πολύ φρικτό 3D και άλλες λιγότερο φρικτό 3D. :chinese::chinese::chinese:
Οποιός δει πραγματικό 3δ υλικό απο Βlu-ray ή απο τον Θείο θα καταλάβει...

Ευχαριστώ

φιλε subuteo αυτη η ρύθμιση "Δεξί/Αριστερό" στο 3d μενού πως πρεπει να ειναι δηλαδη για να εχεισ το καλυτερο αποτελεσμα?? στην δικια μου (47LW5500) το εχω Αριστερο/Δεξι