LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ για passive πήγαινα αλλά αξίζει να θυσιάσεις όλα τα άλλα(2d εικόνα, μαύρο,κίνηση,lag,τηλεοπτικό σήμα,κινηματογραφική αίσθηση) μόνο γιο το 3d?!
Plasma panasonic όλα τα άλλα ημίμετρα, στο λέω χωρίς να έχω κολλήματα.

O φίλος tiniakos έχει δίκιο.. Εάν δεν θέλεις passive 3d.. τότε πρέπει να πάρεις πλάσμα... πραγματικά ασυναγώνιστες.

Τώρα , εάν είσαι σαν εμένα και θέλεις οπωσδήποτε 3d και μάλιστα ξεκούραστο 3d (δηλαδή με την υπάρχουσα τεχνολογία , passive 3d) τότε οι cinema 3d της LG είναι μια αξιοπρεπέστατη πρόταση με πολυ καλύτερο 2d από αυτό που φαντάζεσαι διαβάζοντας κάποιες αρνητικές κριτικές απο μερικούς καλοπροαίρετους αλλά λίγο υπερβολικούληδες φίλους. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες και μόνος σου.

Τώρα , το input lag , για εμένα είναι μεγάλο πρόβλημα και δυστυχώς με δικές μου προσωπικές μετρήσεις είναι μετρημένο γυρω στα 90+ ms. Διάβασε και προηγούμενα post μου στο νήμα...

Είναι θέμα του τι έχεις σε προτεραιότητα. Εάν δεν ήταν το 3d στη μεση θα έπαιρνα σιγουρα plasma....

O φίλος tiniakos έχει δίκιο.. Εάν δεν θέλεις passive 3d.. τότε πρέπει να πάρεις πλάσμα... πραγματικά ασυναγώνιστες.

Τώρα , εάν είσαι σαν εμένα και θέλεις οπωσδήποτε 3d και μάλιστα ξεκούραστο 3d (δηλαδή με την υπάρχουσα τεχνολογία , passive 3d) τότε οι cinema 3d της LG είναι μια αξιοπρεπέστατη πρόταση με πολυ καλύτερο 2d από αυτό που φαντάζεσαι διαβάζοντας κάποιες αρνητικές κριτικές απο μερικούς καλοπροαίρετους αλλά λίγο υπερβολικούληδες φίλους. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες και μόνος σου.

Τώρα , το input lag , για εμένα είναι μεγάλο πρόβλημα και δυστυχώς με δικές μου προσωπικές μετρήσεις είναι μετρημένο γυρω στα 90+ ms. Διάβασε και προηγούμενα post μου στο νήμα...

Είναι θέμα του τι έχεις σε προτεραιότητα. Εάν δεν ήταν το 3d στη μεση θα έπαιρνα σιγουρα plasma....

Θέλω 3δ οπωσδήποτε και το active 3d δεν το αντέχουν τα μάτια μου ...

εσύ την 4500 έχεις? to input lag από pc ή από παιχνιδομηχανή?

Dvi είσοδο έχει, και αν παίζει 3d από DVI/VGA είσοδο ή μόνο από HDMI;

Last edited:
Θέλω 3δ οπωσδήποτε και το active 3d δεν το αντέχουν τα μάτια μου ...

εσύ την 4500 έχεις? to input lag από pc ή από παιχνιδομηχανή?

Dvi είσοδο έχει, και αν παίζει 3d από DVI/VGA είσοδο ή μόνο από HDMI;

Διάβασε όλο το νήμα από την αρχή , μιλάω αναλυτικά για το Input Lag σε προηγούμενες σελίδες. Επίσης θα διαβάσεις και για το πως παίζει το 3d σε SBS από PC, τα γράφει ένας άλλος φιλος....

DVI και VGA , αχ τι ρομαντικό, που τις θυμήθηκες ....:2thumb22sup: (σε πειράζω!!)

Από την Παρασκευή, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της 55LW4500 και του Blu-ray Player BD670 3D.

Η τηλεόραση περιείχε 7 ζευγάρια γυαλιά και τίποτα άλλο.
icon9.gif
Ούτε ταινίες ούτε τηλέφωνα.! Προφανώς έχει τελειώσει η προσφορά της LG.

Το Blu-ray δεν περιείχε επίσης τίποτα.

Έτσι αγόρασα και δυο ταινίες για δοκιμές. (Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και το despicable me)

Οι εντυπώσεις από το 3D είναι άριστες. Πολύ εντυπωσιακό. Ήδη κάποιοι φίλοι που με επισκέφτηκαν το σαββατοκύριακο, άρχισαν να ψάχνονται (από πού… πόσο… κλπ.)

Δανείστηκα και κάποιο υλικό (ταινίες, ντοκιμαντέρ IMAX κλπ) σε mkv για δοκιμές από την usb και εκεί άρχισαν τα προβλήματα.!
Από την usb της τηλεόρασης κάποια mkv παίζουν, και κάποια όχι, χωρίς εμφανή λόγο.

Αυτά που παίζουν, δεν έχουν ήχο ούτε από την TV αλλά ούτε και από τον ενισχυτή που συνδέεται με την TV μέσω οπτικής.

Το ίδιο και από την usb του Blu-ray. Κάποιες ταινίες παίζουν και κάποιες όχι. Και εδώ ορισμένες (από αυτές που παίζουν) δεν έχουν ήχο παρόλο που το blu-ray έχει DTS.

Όσον αφορά τους υποτίτλους, μέσω της TV παίζουν κανονικά, ενώ μέσω του BD κόβονται στη μέση και μοιράζονται δεξιά και αριστερά.

Συνοπτικά, από καμιά 30αριά ταινίες και ντοκιμαντέρ mkv 3D που προσπάθησα να δω, ούτε μία δεν έπαιξε σωστά. Η δεν θα είχε ήχο (μέσω TV) ή θα χαλούσε του υπότιτλους (μέσω BD)

Σημ. Το BD670 με το που τοποθετήθηκε, συνδέθηκε στο ιντερνέτ και φόρτωσε το τελευταίο firmware.

Η TV έχει το 04.60.10 και στο site της LG δεν δίνει άλλο για αναβάθμιση.

Από την Παρασκευή, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της 55LW4500 και του Blu-ray Player BD670 3D.

Η τηλεόραση περιείχε 7 ζευγάρια γυαλιά και τίποτα άλλο.
icon9.gif
Ούτε ταινίες ούτε τηλέφωνα.! Προφανώς έχει τελειώσει η προσφορά της LG.

Το Blu-ray δεν περιείχε επίσης τίποτα.

Έτσι αγόρασα και δυο ταινίες για δοκιμές. (Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και το despicable me)

Οι εντυπώσεις από το 3D είναι άριστες. Πολύ εντυπωσιακό. Ήδη κάποιοι φίλοι που με επισκέφτηκαν το σαββατοκύριακο, άρχισαν να ψάχνονται (από πού… πόσο… κλπ.)

Δανείστηκα και κάποιο υλικό (ταινίες, ντοκιμαντέρ IMAX κλπ) σε mkv για δοκιμές από την usb και εκεί άρχισαν τα προβλήματα.!
Από την usb της τηλεόρασης κάποια mkv παίζουν, και κάποια όχι, χωρίς εμφανή λόγο.

Αυτά που παίζουν, δεν έχουν ήχο ούτε από την TV αλλά ούτε και από τον ενισχυτή που συνδέεται με την TV μέσω οπτικής.

Το ίδιο και από την usb του Blu-ray. Κάποιες ταινίες παίζουν και κάποιες όχι. Και εδώ ορισμένες (από αυτές που παίζουν) δεν έχουν ήχο παρόλο που το blu-ray έχει DTS.

Όσον αφορά τους υποτίτλους, μέσω της TV παίζουν κανονικά, ενώ μέσω του BD κόβονται στη μέση και μοιράζονται δεξιά και αριστερά.

Συνοπτικά, από καμιά 30αριά ταινίες και ντοκιμαντέρ mkv 3D που προσπάθησα να δω, ούτε μία δεν έπαιξε σωστά. Η δεν θα είχε ήχο (μέσω TV) ή θα χαλούσε του υπότιτλους (μέσω BD)

Σημ. Το BD670 με το που τοποθετήθηκε, συνδέθηκε στο ιντερνέτ και φόρτωσε το τελευταίο firmware.

Η TV έχει το 04.60.10 και στο site της LG δεν δίνει άλλο για αναβάθμιση.

Μου κανει εντυπωση αυτο που λες... απο που την αγορασες? εγω αγορασα την 55 LW5500 απο το πλαισιο στα 1500 ευρω. σε προσφορα.

μεσα ειχε 12 ζευγαρια γυαλια και 2 ταινιες 3D bluray (step up και discrableme)

Εχω δοκιμασει και εγω παρα πολλες 3D ταινιες σε mkv σε μορφη SBS και επαιξαν ολες αψογα και ηχος και υποτιτλοι, αλλα δεν τις επαιξα απο το usb της TV αλλα απο HTPC με το ΤΜΤ 5, δοκιμασε το και νομιζω θα σου λυθουν τα προβληματα

Μου κανει εντυπωση αυτο που λες... απο που την αγορασες? εγω αγορασα την 55 LW5500 απο το πλαισιο στα 1500 ευρω. σε προσφορα.

μεσα ειχε 12 ζευγαρια γυαλια και 2 ταινιες 3D bluray (step up και discrableme)

Εχω δοκιμασει και εγω παρα πολλες 3D ταινιες σε mkv σε μορφη SBS και επαιξαν ολες αψογα και ηχος και υποτιτλοι, αλλα δεν τις επαιξα απο το usb της TV αλλα απο HTPC με το ΤΜΤ 5, δοκιμασε το και νομιζω θα σου λυθουν τα προβληματα

Και εγώ από το Πλαίσιο την αγόρασα 1.537 ευρώ. Τη δική σου την είχε 1.679.
Επικοινώνησα με την LG, και μου είπαν ότι οι προσφορές ήταν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.!
Το Πλαίσιο λέει ότι μου την παρέδωσε σφραγισμένη, όπως την παρέλαβε από την LG.
Οπότε άκρη δεν βγαίνει...
Όσον αφορά το HTPC, βρίσκετε σε απόσταση 10 μέτρων από την τηλεόραση και το 12μετρο hdmi 1.1 που έχω για την μεταξύ τους σύνδεση δεν προσφέρετε για 3D.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αγόρασα το BD Player (εκτός από την ευχρηστία που προσφέρει στην υπόλοιπη οικογένεια) για να χρησιμοποιηθεί και ως media player.

οντος η δικη μου Τv στο σαιτ εχει 1679 ευρω, στην αρχη ειχα παραγγηλει την 4500 σαν και εσενα, αλλα επειδη δεν ηταν διαθεσιμη και ειχε καθηστερισει 5 μερες απο τοτε που τους εβαλα τα χρηματα , μου ειπαν θα μου στειλουν την 55 lw5500 στα χρηματα της 4500, και μου εκοψαν και ενα πιστωτικο 41 ευρω , με αποτελεσμα να μου βγει η 5500 στα 1500 . καθολου ασχημα.

Στο θεμα σου τωρα, θΑ δοκιμασω σε λιγο και εγω να βαλω mkv απο την usb και θα σου πω το αποτελεσμα, παντως ισως η καλυτερη λυση για σενα θα ηταν αν μπορεις η να φερεις το HTPC κοντα στην tv, η αγορασε ενα 12μετρο καλωδιο 1.4, αλλα δεν ξερω ποσο θα ειναι το κοστος για κατι τετοιο

εβαλα μια ταινια 3D απο το usb της TV. μου την επαιξε χωρις ηχο, αλλα οι υποτιτλοι επαιζαν κανονικα. για τον ηχο απο οτι διαβασα απλα πριν βαλεις την ταινια, να επαιξεργαστης τον ηχο και να τον μετατρεψεις σε μορφη που να υποστηριζει η TV

αν η κούτα της tv έχει αυτοκόλλητο που να αναφέρει ότι προσφέρονται μαζί 2 τίτλοι 3D BR μόνο τότε παίζει να σου φάγανε τις ταινίες!
στην δικιά μου είχε 2 ταινίες και 12 ζευγάρια γιαλυά (μικρό το κακό - τα 5 κάνουν 7,5 )

Δεν πρόσεξα να έχει κάποιο αυτοκόλλητο, αλλά καλού κακού θα ρίξω και μια δεύτερη ματιά.

παιδιά λίγο πείτε τα πράγµατα πως ήταν μεσα δλδ ολα ήταν σε σακούλια και η κουτα σφραγισµένη? γιατί το µαγαζί δεν είχε ετοιμοπαραδοτη και μου ειπε να μου δώσει µια απο το µαγαζί που έπαιζε και καλά 2µέρες και τον αρνήθηκα μην μου κάνει καµιά βλακεία και µου δώσει την ίδια θα γίνει χαµός!

Διάβασε όλο το νήμα από την αρχή , μιλάω αναλυτικά για το Input Lag σε προηγούμενες σελίδες. Επίσης θα διαβάσεις και για το πως παίζει το 3d σε SBS από PC, τα γράφει ένας άλλος φιλος....

DVI και VGA , αχ τι ρομαντικό, που τις θυμήθηκες ....:2thumb22sup: (σε πειράζω!!)

καλησπέρα και πάλι,

διάβασα το νήμα. Από ότι καταλαβαίνω την έχεις δοκιμάσει με παιχνιδομηχανή και το πρόβλημα me to input lag είναι υπαρκτό.

έχεις το τελευταίο firmware? κάπου είδα ότι με firmware update φτάνει στο 30-35ms...

και δυο ερωτήσεις ακόμα, το firmware update είναι εύκολο στην 4500 που δεν έχει internet? Για σύνδεση με PC υπάρχει μόνο το HDMI?

καλησπέρα και πάλι,

διάβασα το νήμα. Από ότι καταλαβαίνω την έχεις δοκιμάσει με παιχνιδομηχανή και το πρόβλημα me to input lag είναι υπαρκτό.

έχεις το τελευταίο firmware? κάπου είδα ότι με firmware update φτάνει στο 30-35ms...

και δυο ερωτήσεις ακόμα, το firmware update είναι εύκολο στην 4500 που δεν έχει internet? Για σύνδεση με PC υπάρχει μόνο το HDMI?

Εχει και VGA αλλα θα σου πρότεινα να πάρεις απο ενα computer shop έναν αντάπτορα από DVI σε HDMI και να το συνδέσεις εκεί, διότι έτσι το σήμα δεν θα περάσει από τον convertor analog to digital.

Η αναβάθμιση firmware ήταν/είναι πανεύκολη , βάζεις το firmware σε ένα στικάκι σε ένα φάκελο που τον ονομάζεις LG_DTV (υπάρχουν οδηγίες και σε προηγούμενες σελίδες του νηματος), αλλά από ότι βλέπω στο site το έχουν αφαιρέσει , σε όλες τις χώρες μάλιστα ... δεν ξέρω γιατί.. σε ένα αγγλικό φόρουμ διάβασα ότι είναι προβληματικό firmware και αυτό ΙΣΩΣ εξηγεί τα προβλήματα που μερικοί αναφέρουν!!!

Last edited:
η κάρτα γραφικών μου έχει και HDMI native, είναι καλύτερο το DVI to HDMI από το Hdmi to Hdmi;

Μπορει καποιος επιγραμματικα να αναφερει τις διαφορες στα χαρακτηριστικα μεταξυ των τριων μοντελων 4500,5500,6500 και αν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας μεταξυ των 4500 και 6500.Μακαρι να ισχυουν και για τη 4500 τα οσα αναφερει το Avclub σε review για την 5500.

Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

......αν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας μεταξυ των 4500 και 6500.Μακαρι να ισχυουν και για τη 4500 τα οσα αναφερει το Avclub σε review για την 5500.

Απο review του fullhd.gr αν σε βοηθαει μιας και η 4500 με την 5500 πρεπει να εχουν διαφορες μονο στο internet tv.

T M 2D 3D E
LG Infinia 55LW650s 9.1 9.2 9.1 8.9 9.3
LG Infinia 42LW5500 8.9 8.8 9.0 8.9 9.3

•T: Συνολικός βαθμός (Τotal) που έχει δημοσιευθεί σε κάθε δοκιμή
•Μ: Βαθμός Μετρήσεων
•2D: Βαθμός από HDTVs Reviewsδοσης σε εικόνα 2D
•3D: Βαθμός απόδοσης σε εικόνα 3D
•E: Βαθμός Ευκολιών

Εχει δεί κανείς την Berliner Philarmoniker σε convert απο 2d σε 3d; λέει κάτι; αξίζει; σε σχέση με plasma και active 3d;

Η ερώτηση πρέπει να πάρει το βραβείο της πιο παράδοξης ερώτησης της εκατονταετίας 2001 - 2100!!! :smile:

Φίλε Ευάγγελε κατά την γνώμη μου , καμία μετατροπή 2d σε 3d από οποιαδήποτε μάρκα τηλεόρασης με οποιαδήποτε τεχνολογία στην οθόνη είτε πλάσμα είτε LCD , με οποιαδήποτε τεχνολογία 3d , είτε passive είτε ACTIVE ΔΕN ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Το real time 2d->3d είναι μια άχρηστη μαρκετιά ανάξια λόγου.

Πες μου τώρα γιατί θα σκάσω! Τι δουλειά έχει η φιλαρμονική του βερολίνου με όλα αυτά;;; :smile: