LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Και το χειρότερο είναι πως δε μπορώ να την δοκιμάσω προσωπικά πριν την αγοράσω. Οι υπάλληλοι δε των καταστημάτων δε γνωρίζουν κάν την έννοια του input lag, τη μπερδεύουν μονίμως με το response time. Φίλε subuteo, εκτός από την απενεργοποίηση του trumotion και τη μετονομασία σε pc, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Μπορω να μετονομασω σε pc όλες τις θύρες hdmi η μόνο μια;

Χαχαα τι ζώα οι υπάλληλοι στα τμήματα TV θεέ μου! Βόδια , γίδια και γελάδια όλοι τους. Εύχομαι ψόφο. (Μεταφορικώς, όχι ανθρωπίνως dudes!!)

Όταν θα βάλεις στο A/V Mode την ένδειξη παιχνίδι όλα τα "τζουμπλέκια" απενεργοποιούνται από μόνα τους. Η μετονομασία σε PC δεν είναι πλέον απαραίτητη με το .26 firmware. Μάλιστα επειδή το κάθε Input έχει ξεχωριστή "μνημη" για τα settings εικόνας του (από την φωτεινότητα μέχρι ότι φανταστείς) αν τελικά την πάρεις δεν θα χρειάζεται να πατάς tpt . Απλά θα ανοίγεις το PS3.

Αντε πήγαινε πάρτην, Καλή είναι.

εγώ έχω το label σε gaming στο ps3 (.26 fw) γιατι στο PC η ποιότητα της εικόνας χάνει αισθητά, παίζω PES κυρίως και δεν αντιμετωπίζω κάποιο αισθητό πρόβλημα εγώ ή η παρέα μου.

Ρε παιδιά...μήπως παραείμαστε ψείρες με την όλη ιστορία ?Παρακολουθούσα το βιντεάκι με το input lag της Samsung (90+ ms ) και μπορώ να πω ότι το βρήκα ως αξιοπρεπή καθυστέρηση! Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με τηλεόραση και όχι με pc ή Play Station !Μην κρίνουμε το κάθε προϊόν ως κάτι που δεν είναι...αμαρτία είναι μωρέ...!

Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε subuteo δεν αμφισβητω το μάτι σου, απλά ήλπιζα ότι ήσουν άτυχος στην τηλεόραση σου. Μήπως ξέρεις το input lag στην αντίστοιχη passive της Philips, την pfl7606;

Το input lag στα 100 msec στην προ-επιλογή [Cinema], κάτω από 50msec στην Παιχνίδι.

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/8752-philips-42pfl7606h12-review.html

Ουτε αυτη κανει για hardcore gamers.

Παιδια το hardcore gaming ειναι λιγο σχετικο. Τα παιχνιδια που αναφερει πχ ο subuteo ειναι κατα κανονα casual, ωστοσο με τη συγκεκριμενη τηλεοραση δεν ειναι καν playable. Εμενα με ενδιαφερουν κυριως αθλητικα και action, και προσπαθω μεσω των εμπειριων σας να καταλαβω το μεγεθος του προβληματος γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες και 1000 ευρω δε βρισκονται ευκολα. Πραγματικα θα το θεωρουσα καταστροφικο να ξοδεψω τοσα χρηματα τετοια εποχη και να μη μπορω να παιξω pro.

Ευτυχής Κάτοχος και εγω απο προχθες μιας Lg 42lw4500,αγοράστηκε στα 689 ευρώ ,ικανοποιημένος μεχρι στιγμής και σε τηλεοπτικο σημα ,χρώματα ,ρυθμισεις κτλ
δοκιμαστηκε με ματροσκες οκ με ελληνικους υποτιτλους οκ κτλ εκτός από τον ήχο dTS ..
Σκοπευω και για bd670 player να παιζω δισκάκια 3d & dts αλλα και να συνδεσω πανω του usb δισκο wd Που ηδη εχω ,τι λετε θα ειμαι οκ ?
κυκλοφορησε firmware 4.60.27 (εγω φοράω το 4.60.10 ) ,το εχει δοκιμασει κανεις

Υ.Γ ευχαριστώ τους φιλους εδω μέσα που με βοηθησαν στην επιλογη

Απάντηση: Re: LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διάβαζα την κριτική του FullHD για την Phιllips και πραγματικά αναρωτιέμαι ...

@subuteo το ανωτέρω site διαθέτει στήλη για comments σε κάθε άρθρο που δημοσιεύει, οπότε μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας ανά πάσα στιγμή και να σας απαντήσει ο ίδιος ο αρθρογράφος για τις απορίες σας.

Ως εκ τούτου το μήνυμα σας διαγράφεται ...μέχρι να γράψετε τις ίδιες απόψεις και τους ίδιους χαρακτηρισμούς στο ανωτέρω site και να λάβετε απάντηση από τον ίδιο τον αρθρογράφο.

Μόλις παραθέσετε εδώ την απάντηση που θα σας δώσει, το μήνυμα σας θα επανέλθει στη θέση του.

Ευχαριστώ.

Πριν 2 μέρες έγινα κάταχος της LW4500 47'. Αυτό που έχω να πω πως αν και δεν έχω τις τρελές γνώσεις για τηλεόραση συμφωνώ με το subuteo( ο οποίος μς επηρέασε σε σημαντικό βαθμό για την αγορά της) οτι η τηλεόραση πραγματικά αξίζει τα λεφτά της. Τηλεοπτικό σήμα πάρα πάρα πολύ καλό, ταινίες και αυτές πάρα πάρα πολύ κάλες καλά το 3δ το καλύτερο για μένα. το input lag για τα παιχνίδια που παίζω δε μου φαινεται τραγικο.όσο αφορά σπασίματα που αναφέρθηκαν δεν έχω τίποτα τέτοιο μιλάμε απολαμβάνω τα πάντα.τέλος θέλω να πω πως την αγόρασα με λίγο φόβο απο αυτά που διάβασα απο μερικά ποστ αλλά τελικά βγήκα κερδισμένος καθώς απο την μέχρι τώρα χρήση της είμαι απόλυτα ευχαριστημένος .

κυκλοφορησε firmware 4.60.27 (εγω φοράω το 4.60.10 ) ,το εχει δοκιμασει κανεις

Φίλε μου που το είδες το 27?
Στο ελληνικό και στο αγγλικό site έχουν το 26, το οποίο φοράμε αυτή την στιγμή και απ'ότι φαίνεται διορθώνει την ανάγκη να έχεις χαρακτηρισμένες τις εισόδους ώς pc ώστε να μήν έχουν lagάρισμα!

Φίλε μου που το είδες το 27?
Στο ελληνικό και στο αγγλικό site έχουν το 26, το οποίο φοράμε αυτή την στιγμή και απ'ότι φαίνεται διορθώνει την ανάγκη να έχεις χαρακτηρισμένες τις εισόδους ώς pc ώστε να μήν έχουν lagάρισμα!

Παιδιά σίγουρα δεν έχει lagάρισμα; Έβαλα το 26 ενώ πιο πριν είχα το 24 και σε μένα είναι ακριβώς το ίδιο...είναι τραγικό να παίζεις ένα uncharted και να μην μπορείς να στοχεύσεις εκεί που θέλεις. Με το AV στο παιχνίδι και το Input σε PC το lag είναι σχεδόν μηδαμινό αλλά η διαφορά της εικόνας είναι μεγαλή...

Στη ρώσικη ιστοσελίδα της LG εδώ

Το πέρασε κανείς το 27? έχει καμιά διαφορά απο το 26?

edit
το κατέβασα μόλις και βλέπω ότι σε σχέση με το προηγούμενο έχει διπλάσιο μέγεθος
4,60,26 -----> 27,908
4,60,27 -----> 50,690

Last edited:
επίσης κάτι που μου έκανε τρομέρή εντύπωση (πέρα απ´το ότι στο ρώσικό site είχε πιό καινούριο fw) είναι ότι εκεί αναφέρει εγγύηση εργασία & ανταλλακτικά 36 μήνες σε αντίθεση με ελλάδα και πχ γαλλία που είναι 24!!!

Παιδιά σίγουρα δεν έχει lagάρισμα; Έβαλα το 26 ενώ πιο πριν είχα το 24 και σε μένα είναι ακριβώς το ίδιο...είναι τραγικό να παίζεις ένα uncharted και να μην μπορείς να στοχεύσεις εκεί που θέλεις. Με το AV στο παιχνίδι και το Input σε PC το lag είναι σχεδόν μηδαμινό αλλά η διαφορά της εικόνας είναι μεγαλή...

Τι εννοείς; Χάνει σε απεικόνιση όταν περνάει το σήμα χωρίς επεξεργασία; Παιχνίδι είναι, γιατί να χρειάζεται το trumotion της τηλεόρασης; Που ακριβώς έγκειται η διάφορα της εικόνας;

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά η εγγύηση της LG είναι zero pixels τι παίζεται;
Ευχαριστώ.

λίγο προσοχή - δέν ξέρω αν μπορεί να γίνει ζημιά άλλα μόλις είδα ότι την ρώσικη lw4500 την διαφημίζουν με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και υποστήριξη divx hd+ (όπως η δικιά μας 5500)
αν κατάφερε κάποιος να περάσει το fw και παίζει σωστά (ή ίσως ξεκλειδώνει και τίποτα - α ρε ευσεβής πόθος) ας μας το πεί να προχωρήσουμε άφοβα)

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά η εγγύηση της LG είναι zero pixels τι παίζεται;
Ευχαριστώ.

ναί, 0 πίξελ και στις tv απο 40" και πάνω εδώ και 2 χρόνια - τους πήρα στο service και ρώτησα

Τι εννοείς; Χάνει σε απεικόνιση όταν περνάει το σήμα χωρίς επεξεργασία; Παιχνίδι είναι, γιατί να χρειάζεται το trumotion της τηλεόρασης; Που ακριβώς έγκειται η διάφορα της εικόνας;

Δεν είναι το truemotion. Εάν το InputLabel ειναι pc, μόλις ενεργοποιηθεί το ps3 απενεργοποιούνται από το μενού της εικόνας οι επιλογές οξύτητα, χρώμα και απόχρωση (οξύτητα 50, χρώμα 55 και απόχρωση 0, οι τιμές δεν αλλάζουν) με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι λίγο πιο "άχρωμη" σε σχέση με όταν το InputLabel έχει άλλη επιλογή εκτός από PC (αναγκάζομαι και το έχω PC γιατί σε οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση έχω μεγάλο Input Lag).

Δεν είναι το truemotion. Εάν το InputLabel ειναι pc, μόλις ενεργοποιηθεί το ps3 απενεργοποιούνται από το μενού της εικόνας οι επιλογές οξύτητα, χρώμα και απόχρωση (οξύτητα 50, χρώμα 55 και απόχρωση 0, οι τιμές δεν αλλάζουν) με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι λίγο πιο "άχρωμη" σε σχέση με όταν το InputLabel έχει άλλη επιλογή εκτός από PC (αναγκάζομαι και το έχω PC γιατί σε οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση έχω μεγάλο Input Lag).

Ωραια, ολο καλα νεα μου φερνετε. Και να σκεφτεις οτι ο κυριος λογος που θελω τωρα μια 3d tv και δεν περιμενω τη δευτερη γενια των passive τηλεορασεων ειναι η 3d απεικονιση του uncharted 3