καλησπέρα σε όλη την παρέα!είμαι καινουργια στο forum κ νέα κάτοχος της lg lw47 4500..διάβαζα τα σχόλια καμιά εβδομάδα πριν την αγοράσω κ ειχα προβληματιστεί απο κάποια σχόλια,,απ'την δευτέρα που την έχω μπορώ να πω ότι είμαστε κατενθουσιασμένοι κ εγώ κ ο άντρας μου!!!το 3d ε κ π λ η κ τ ι κ ό!!!!κ το 2d επίσης,,κ απ'οτι ρώτησα στα media markt που την πήραμε μας είπαν ότι είναι οι καλύτερες για 3d κ οι μόνες της lg που μετατρέπουν τα τηλεοπτικά απο 2d σε 3d(η οποία μετατροπή εντάξει δεν μπορεί να είναι όπως το κανονικό,αλλά σου δίνει μια ψευδαίσθηση!!)να πω ότι είχε δώρο 2 ζευγάρια γυαλιά της lg κ 5 ζευγάρια άλλα δώρο.μαζί με την τηλεόραση αγοράσαμε κ το bluray 3d της sony που είχε δώρο 3 ταινίες 3d(το τερατόσπιτο,η φάρμα των ζώων κ το χρονικό της νάρνια το τελευταίο) κ 2 ταινίες bluray(το καράτε κιντ το τελευταίο κ τον τουρίστα!!)το sony έχει κ ιντερνετ,οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω την 5500 tv..τα χρώματά της επίσης υπέροχα!!!έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε σε σινεμά!!!την τηλεόραση την πήραμε 990ευρώ κ το bluray 3d 159ευρώ,,τέλος επειδή δοκίμασα να δω κ ταινίες bluray κατεβασμένες απ'το ιντερνετ,,δεν είχαν συγχρονισμό οι υπότιτλοι με την ομιλία σε 1 απο τις 3 που είχα άρα μάλλον όταν κάποιοι έχουν τέτοια θέματα δεν φταίει η τηλεόραση αλλά τα πειρατικά που δεν είναι ποιότητας!!!θα σας λέω εντυπώσεις κ ότι άλλο προκύψει εύχομαι θετικό!!!