LG Cinema LW4500 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καταρχην χρονια πολλά σε όλους και όλες και ευτιχισμενα να ειναι :ernaehrung004:
@ ΝΑΝΤΙΑ Η 4500 δεν εχει ενσωματωμενη δυνατότητα να συνδεεται στο διαδικτυο ,λάθος εκανε ο πωλητής το αδερφακι της η 5500 έχει
Τωρα πως αντιμετωπίζεται αυτό ,καταρχήν με το wi-fi stick Που ανεφερες για να συνδεεσαι ασυρματα με το router του σπιτιου σου και να "μπαινεις" στο διαδικτυο,θεωρω όχι καλή ιδεα ,αν το πηρες επεστρεψε το και παρε τα λεφτα πισω
Αυτο που θεωρω καλη ιδεα ,που εχω κανει εγω αλλα και οι περισσοτεροι εδω μέσα ειναι να παρεις το LG BD670 bluray 3D player που και τα δισκακια Bd/3d θα μπορεις να παιζεις και δισκο usb μπορεις να συνδεσεις και δεν θα εχεις προβλήμτα στην αναπαραγωγη αρχειων mkv με DTS ήχο κτλ κτλ ,αλλά και ενσυρματα ή ασυρματα μπορεις να το συνδεσεις στο router σου και παιζει πολυ καλά ( κατω απο 150 ευρω)
Εναλλακτικά μπορεις να παρεις ενα media player (wd ..δες αντιστοιχο νημα εδω μεσα) και να κανεις επίσης τη δουλειά σου όπως παραπάνω ,δεν θα εχεις δυνατοτητα να παιζεις δισκακια bd όμως ( γυρω στα 80-90 ευρώ)
Αυτά και μη στεναχωριέσαι ....

Χαίρεται και χρόνια πολλά.
Επειδή πρόκειται να προβώ σε αγορά της 42lw5500 κ έχω λίγο σαστίσει με τα όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forums
σχετικά με το Input lag στο gaming (άλλοι αναφέρουν ότι σε Ps3 δεν έχουν πρόβλημα), υπάρχει κάποιος που να έχει
το εν λόγω μοντέλο και να το έχει δοκιμάσει. Με ενδιαφέρει fps online gaming.Τώρα έχω μια sony bravia 40w3000
αν βοηθάει σαν σημείο αναφοράς.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά.
Μετά από πολύ διάβασμα (στο forum) απέκτησα το νεώτερο αδερφάκι της LW4500, μια 55' LW 570S. Κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια για την επιλογή της τεχνολογίας passive 3d. Το σχετικά άπειρο μάτι μου, μου "έλεγε" αυτό που οι περισσότεροι εδώ μέσα πιστοποιούσαν. Ότι η passive 3d τεχνολογία είναι μακράν η καλύτερη λύση - αυτή τη στιγμή - στη τρισδιάστατη θέαση.

Το ντοκιμαντέρ ΙΜΑΧ Deep blue Sea, είναι ότι αρτιότερο έχω δει σε τηλεόραση. Να ευχαριστήσω τον subuteo για τα γραφόμενά του που με αφενός με βοήθησαν να επιλέξω, αφετέρου που πρότεινε να παρακολουθήσουμε αυτή την απίστευτη σειρά ντοκιμαντέρ.
Η τηλεόραση είναι αγορασμένη από το Πλαίσιο και είναι εντυπωσιακή. Σε HD, ότι είδα ήταν εκπληκτικό. Ειδικά σε μισοσκόταδο ή κανονικά φωτισμένο χώρο η απόδοσή της ήταν εντυπωσιακή. Σε τελείως σκοτεινό χώρο και σε προβολή digea (παρόλο που το σήμα μου είναι άριστο) δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια το θεώρησα απολυτά φυσιολογικό. Εκεί που η τηλεόραση απογειώνεται είναι στις 3d προβολές. Εκτός από το ΙΜΑΧ που ανέφερα πιο πάνω, πρόλαβα να δω τα Στρουμφάκια και το Πιράνχας σε 3d. Η πρώτη ταινία είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. Την απόλαυσα περισσότερο από την τρισδιάστατη προβολή της στον κινηματογράφο. Η σκηνή που ανοίγει η πύλη και τα στουμφάκια φεύγουν για Νέα Υόρκη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (μιλάω φυσικά για τη 3d εμπειρία).
Η αγορά της τηλεόρασης συνοδεύτηκε από το απαραίτητο κατά τη γνώμη μου LG Blue Ray Player 670, με τη βοήθεια του οποίου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε παίξιμο ήχου και εικόνας , οποιουδήποτε φορμά και να δοκίμασα. Μιλάω για παίξιμο από usb δίσκο "καρφωμένο" επάνω στο player.
Ένα αρνητικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι η προβληματική αναπαραγωγή αρχείων από το σκληρό δίσκο μου - μέσω WiFi. Σε αρχείο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, μιλάω δηλ. για απλό AVI, οι διακοπές ήταν συχνές και σχεδόν εκνευριστικές. Ίσως να φταίει και η θέση του router, θα κάνω δοκιμές και θα επανέλθω.

Αυτά τα ολίγα.
Καλή χρονιά σε όλους
Αποστόλης

Υ.Γ. Προς τους διαχειριστές: Η συγγραφή αυτών των λίγων γραμμών έγινε εδώ μέσα αφενός γιατί δεν υπάρχει νήμα για το μοντέλο LW 570S και αφετέρου καθώς θεωρώ ότι η LW 570s αν εξαιρέσουμε το WiFi ready της, είναι η συνέχεια του μοντέλου 4500. Φίλοι διαχειριστές πράξτε τα δέοντα...

Φίλε apkor καλησπέρα και καλή χρονιά.
καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση. Επειδή θέλω να πάρω και εγώ την 47LW570S μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς το S σημαίνει ότι έχει δορυφορικό δέκτη; δηλαδή θα μπορώ να βάζω την κάρτα της NOVA χωρίς να χρειαστή να συνδέσω και τον δέκτη της NOVA;
Ευχαριστώ και καλοθέατη.

Φίλε apkor καλησπέρα και καλή χρονιά.
καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση. Επειδή θέλω να πάρω και εγώ την 47LW570S μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς το S σημαίνει ότι έχει δορυφορικό δέκτη; δηλαδή θα μπορώ να βάζω την κάρτα της NOVA χωρίς να χρειαστή να συνδέσω και τον δέκτη της NOVA;
Ευχαριστώ και καλοθέατη.

Λοιπόν μάλλον θα σε στεναχωρήσω...
Ναι η 570S είναι με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη. Εγώ έριξα επάνω το καλώδιο και έπιασα όλα τα free δορυφορικά που εκπέμπει ο HotBird (δεν έχω ενεργή συνδρομή NOVA). ΑΛΛΑ και η nova και ο οτε έχουν - απ'ότι έμαθα - κλειδώσει τις κάρτες τους και τις έχουν παντρέψει με τους δέκτες τους δικούς τους. Αυτό συμβαίνει σίγουρα με την ΟΤΕ TV και με τους HD αποκωδικοποιητές της NOVA. Υπάρχει μια μόνο πιθανότητα να μπορείς να βάλεις στο slot της τηλεόρασης απλή κάρτα NOVA και να παίξει. Γιαυτό θα πρέπει να κάνεις μια ερώτηση στον τμήμα εξυπηρέτησης πελατών NOVA.
Ελπίζω να βοήθησα.
Αποστόλης

Με βοήθησες πολύ σε ευχαριστώ.
Αφού έχει δορυφορικό δέκτη θα παίξει καθότι έχω κάρτα ΝOVA και παίζει σε δέκτη της NOVA στην κρεβατοκάμαρασε και σε ένα δέκτη echostar δεκαετίας όχι της NOVA στο σαλόνι.Δεν ξέρω βέβαια για τα HD κανάλια καθώς δεν έχω HD δέκτη.

Ευχαριστώ.

Εχω ξεκοκαλισει το thread αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα μια καποια λυση για τους υποτιτλους σε 3D προβολες. Απευθειας στην tv ή μεσω του Bd player δεν εχω υποτιτλους; Υπαρχει καποια λυση που να μην περιλαμβανει media player?

Καλοθέατη η 570 σου..
Επειδή διαβάζω διάφορα για την μετριότητα στην θέαση 2D της 650, είμαι πολύ προβληματισμένος για την αγορά της..Τον προβληματισμό μου τον έχω γράψει μάλιστα, διερωτώμενος ΕΑΝ αξίζει η αγορά αυτής, ή της 570 που είναι και πολύ πιο όμορφη...
Απαντήσεις δεν πήρα, αφού σχεδόν κανείς δεν έχει γράψει κάτι.. Ισως είσαι ο πρώτος που την αγόρασε αν και η LG την έχει στην παγκόσμια αγορά ε´δω και μήνες.. ΤΙ γίνεται με την αντιπροσωπία εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω..

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν να μας διαφωτίσεις:
1) Σε θέαση 2D πως τα πάει; Είναι μέτρια, όπως και η 650; Προσωπικά βλέπω κυρίως HD υλικο, αλλά με ενδιαφέρει και η απόδοση στα επίγεια.
2) Με το διαδικτυακό πως πάει; Εχω έναν διαδικτυακό δορυφορικό (DM800HD) και θα ήθελα να ξέρω τις δυνατότητες να παίζω μέσω ethernet διάφορα αρχεία...
3) Είχες την δυνατότητα να την συγκρίνεις με την 650;

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Προς διαχειριστές: Πράγματι, θα είχε αξία να δημιουργηθεί ένα καινούργιο νήμα για αυτό το μοντέλο.
Επίσης, να ρωτήσει, επι τη ευκαιρία: Πότε αναμένεται να ανακοινώσει η LG καινούργια μοντέλα;

Καλοθέατη η 570 σου..
Επειδή διαβάζω διάφορα για την μετριότητα στην θέαση 2D της 650, είμαι πολύ προβληματισμένος για την αγορά της..Τον προβληματισμό μου τον έχω γράψει μάλιστα, διερωτώμενος ΕΑΝ αξίζει η αγορά αυτής, ή της 570 που είναι και πολύ πιο όμορφη...
Απαντήσεις δεν πήρα, αφού σχεδόν κανείς δεν έχει γράψει κάτι.. Ισως είσαι ο πρώτος που την αγόρασε αν και η LG την έχει στην παγκόσμια αγορά ε´δω και μήνες.. ΤΙ γίνεται με την αντιπροσωπία εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω..

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν να μας διαφωτίσεις:
1) Σε θέαση 2D πως τα πάει; Είναι μέτρια, όπως και η 650; Προσωπικά βλέπω κυρίως HD υλικο, αλλά με ενδιαφέρει και η απόδοση στα επίγεια.
2) Με το διαδικτυακό πως πάει; Εχω έναν διαδικτυακό δορυφορικό (DM800HD) και θα ήθελα να ξέρω τις δυνατότητες να παίζω μέσω ethernet διάφορα αρχεία...
3) Είχες την δυνατότητα να την συγκρίνεις με την 650;

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Προς διαχειριστές: Πράγματι, θα είχε αξία να δημιουργηθεί ένα καινούργιο νήμα για αυτό το μοντέλο.
Επίσης, να ρωτήσει, επι τη ευκαιρία: Πότε αναμένεται να ανακοινώσει η LG καινούργια μοντέλα;

Ευχαριστώ. Συνυπογράφω και εγώ το αίτημά σου για ξεχωριστό νήμα για την 570s.
Τώρα, για τα ερωτήματά σου:

1. Η θέαση σε 2d και συγκεκριμένα σε HD υλικό είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. Τι σε μαύρα σκοτάδια, τι σε ρομαντικό ημίφως, τι σε φωταψίες η εικόνα της με άφησε με ανοικτό το στόμα. Σε digea τα πράγματα - οπως είναι φυσικό - δεν είναι τόσο εντυπωσιακά. Πρεπει να ομολογήσω ότι είναι καλύτερα απ ότι τα περίμενα.
Όλα βέβαια εξαρτώνται , απο την ώρα, το μπουκέτο καναλιών και την εκπομπή. Να μη μιλήσω για σήμερα που ο Υμηττός είναι ανταριασμένος.... Τα "σπασίματα" δίνουν και παίρνουν.
2. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Όμως δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα δικτυακά της καλούδια. Πήρα βλέπεις τον BD 670 BR Player που έχει ενσωματωμένο WIFI και όλες τις συνδέσεις τις κάνω μέσω αυτού. Να φανταστείς ούτε το WiFi στικάκι δεν αγόρασα. Το δε router μου είναι μακρυά...
3. Όχι δυστυχώς. Την 650 δεν μπόρεσα να τη δω καθόλου.

Ελπίζω να βοήθησα.
αποστόλης

Εάν δεν σου είναι κόπος, θα είχε σημασία για πολλούς να μας πεις εντυπώσεις από εικόνα σε αγώνα ποδοσφαίρου... Πως φαίνεται το πράσινο του χλοοτάπητα... Στην 650 τα πράγματα δεν είναι καλά..

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ πολύ Αποστόλη...
Και πάλι καλορίζικη...

Εάν δεν σου είναι κόπος, θα είχε σημασία για πολλούς να μας πεις εντυπώσεις από εικόνα σε αγώνα ποδοσφαίρου... Πως φαίνεται το πράσινο του χλοοτάπητα... Στην 650 τα πράγματα δεν είναι καλά..

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ πολύ Αποστόλη...
Και πάλι καλορίζικη...

Σε μαγνητοσκοπημένο αγώνα από το επίγειο ψηφιακό της ΕΡΤ (cine/plus ή κάπως έτσι), έμεινα σχετικά ικανοποιημένος... Το παιχνίδι ήταν ένας αγώνας της Εθνικής με τη Σουηδια για το Euro 2008. Να σου πω την αλήθεια ψιλοαπογοητεύτηκα. Να διευκρινίσω βέβαια ότι έβλεπα ότι πήρα απο το Πλαίσο, χωρίς κανένα πείραγμα στις ρυθμίσεις.

Όταν όμως, φίλε μου είδα τον περσινό τελικό του C.L. Μπαρτσελόνα - M.U. μου πέσαν τα σαγόνια..... έμεινα άναυδος. Λες και ήμουν μέσα... Απίστευτα χρώματα, ομαλότατη κίνηση.
Άρα, μεγάλη σημασία παίζει και το υλικό. Δεν έχω καταφέρει να δώ κάτι πιο πεζό... όπως ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Αυτά,

Σε μαγνητοσκοπημένο αγώνα από το επίγειο ψηφιακό της ΕΡΤ (cine/plus ή κάπως έτσι), έμεινα σχετικά ικανοποιημένος... Το παιχνίδι ήταν ένας αγώνας της Εθνικής με τη Σουηδια για το Euro 2008. Να σου πω την αλήθεια ψιλοαπογοητεύτηκα. Να διευκρινίσω βέβαια ότι έβλεπα ότι πήρα απο το Πλαίσο, χωρίς κανένα πείραγμα στις ρυθμίσεις.

Όταν όμως, φίλε μου είδα τον περσινό τελικό του C.L. Μπαρτσελόνα - M.U. μου πέσαν τα σαγόνια..... έμεινα άναυδος. Λες και ήμουν μέσα... Απίστευτα χρώματα, ομαλότατη κίνηση.
Άρα, μεγάλη σημασία παίζει και το υλικό. Δεν έχω καταφέρει να δώ κάτι πιο πεζό... όπως ελληνικό πρωτάθλημα. Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Αυτά,

Σίγουρα το υλικό παίζει μεγάλο ρόλο.. Γι αυτό και ρώτησα τι γίνεται με ποδόσφαιρο, αλά δεν ξεκαθάρισα, κακώς, ότι αναφερόμουν σε HD υλικό.. Ούτως ή άλλως προσωπικά ΔΕΝ βλέπω.... πεζά (καλό!) πράγματα..
Οι αναφορές προβλημάτων αφορούσαν 720p και πάνω υλικό... Μπορείς εύκολα να κατεβάσεις ένα αρχείο (ο τελικός που αναφέρεις είναι χαρακτηριστικός) και να δοκιμάσεις.. Εκτός και εάν εννοείς ότι αυτόν είδες, οπότε πάω πάσο.. BTW στο ποδόσφαιρο το truemotion το έχεις ον ή οφ?

Μακάρι να μπορούσα να δω την εικόνα της 570... Γιατί αφού απέρριψα την 650 σκέφτομαι να περιμένω την 980 να ρίξει την τιμή της... Εάν βέβαια, η 570 είναι τόσο καλή, δεν δικαιολογώ στην εαυτό μου τόση διαφορά χρημάτων...
Ασχετο, αλλά μακάρι να με "εξυπηρετούσε" η ST30 που μου πρότεινε με τόσα επιχειρήματα ο stratis... Στο σπίτι μας, όμως, κατά την διάρκεια της ημέρας, κυκλοφορούμε με... γυαλιά ηλίου, (όχι 3D :) ) και δεν ενδείκνυται plasma... Προς το παρόν...

Και πάλι ευχαριστώ!

Καλησπερα παιδια,

Εχω διαβασει μεγαλο μερος του τοπικ μιας και σκεφτομαι να παρω την 32LW4500.
Αυτο που με προβλημάτισε λιγο ειναι το Input lag που αναφέρθηκε οτι υπαρχει αλλα με καπιο fw update διορθώθηκε?

Τελικα πως ειναι τα πραγματα για gaming?αξιζει η αγορα της αυτη την εποχη?

Ευχαριστώ!

Καλησπερα παιδια,

Εχω διαβασει μεγαλο μερος του τοπικ μιας και σκεφτομαι να παρω την 32LW4500.
Αυτο που με προβλημάτισε λιγο ειναι το Input lag που αναφέρθηκε οτι υπαρχει αλλα με καπιο fw update διορθώθηκε?

Τελικα πως ειναι τα πραγματα για gaming?αξιζει η αγορα της αυτη την εποχη?

Ευχαριστώ!
Το input lag είναι μια χαρά αν έχεις την HDMI με ταμπέλα "PC" και δίνεις σήμα 60Hz. Μη σε απασχολεί αυτό.

Σε ενδιαφέρει το 3D gaming από PC; Συγκεκριμένα τα interleaved και checkerboard; Αν ναι, τότε άσε τις LG και δες τηλεοράσεις με Passive 3D από άλλες εταιρίες.

Gaming απο PC δεν με ενδιαφέρει μονο απο XBOX-PS3.
Απο το PC θελω να παιζω τις ταινίες (και 3D) ειτε με streaming (εαν υπαρχει τροπος) αλλιως με hdmi!

Καλησπέρα παιδια,

τελικα την πηρα και εγω την LW4500, σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημένος αλλα ειναι νωρις ακομα!
Το πρωτο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει εναν εξ. σκληρο ενω ενα αλλο φλασακι παιζει κανονικα..
Τι πρεπει να κανω για να παιξει ο δίσκος?

Ο "grand master subuteo" ειναι εδώ αλλά θα σιγήσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα λόγω σοβαρότατων προσωπικών θεμάτων... σας ευχαριστώ για τα λόγια σας και ελπίζω κάποτε να να ξαναπούμε

Σκέφτομαι να παρω ΑΥΤΟ το φλασακι για να περναω τις ταινιες και να βλεπω, θα το αναγνωρίζει ή μπα?
Στο manual η TV λεει οτι αναγνωρίζει μεχρι 32GB

@Subuteo
Ευχόμαστε να σου πάνε όλα καλά.

Σκέφτομαι να παρω ΑΥΤΟ το φλασακι για να περναω τις ταινιες και να βλεπω, θα το αναγνωρίζει ή μπα?
Στο manual η TV λεει οτι αναγνωρίζει μεχρι 32GB
Χαχα, έτσι λένε οι οδηγίες; Ένα Transcend JetFlash 64GB που έχω το αναγνωρίζει μια χαρά.