Φιλε μου εισαι κατοχος της 650?.. δεν νομιζω .Μαλλον εχεις προβλημα με ολες τις τηλεωρασεις,,, εκτος της...Panasonic!!Πατώντας το joystick φαίνεται να αργεί αρκετά ο Ryu να κινηθεί.
To video που έβαλες με λίγα λόγια αποδεικνύει ότι υπάρχει lag και μάλιστα αρκετό.
Το ειχε και η δικια μου η 55 αρα ,πιο λιγο απο οτι λες στο ,,,γρασιδι,,, και με τις προσφατες ρυθμισεις που εκανα απλα δεν υπαρχουν..Μια ερώτηση να κάνω και εγώ βρε παιδιά, ποδόσφαιρο έχετε δεί στην συγκεκριμένη TV ???
Aς μου απαντήση κάποιος γιατι θα σκάσω, μόνο η δική μου εμφάνιζε σημάδια σαν βρώμες μόνιμα στην οθόνη, στο γρασίδι, όταν η κάμερα πηγαινοερχόταν στο ποδόσφαιρο???
Φιλε μου εισαι κατοχος της 650?.. δεν νομιζω .Μαλλον εχεις προβλημα με ολες τις τηλεωρασεις,,, εκτος της...Panasonic!!
LG INFINIA 55LW650S [Review Το input lag σε ανάλογα επίπεδα με εκείνα της LW5500. Διατηρήθηκε χαμηλά [κάτω από 30 msec] ακόμα και στην προ-επιλογή [Cinema]. http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/8455-lg-55lw650s-review.html Αυτοι που ξερουν και εχουν μετρησει την 650 και οχι την 4500 ενος φιλου σου το εχουν μετρησει στα 30 μλ ,,,,,αυτο το νιντεο που εβαλες καμια σχεση με το θεμα μας ειναι για μοννιτορ για downloding input ,,,οπως καμια σχεση δεν εχουν οι οδηγειες και καλα που μας εδωσες οτι ετσι μετραμε το ινπουτ λανγκ , για μετρα εσυ με τον τροπο που εγραψες και βαλτο να το δουμε,,Κανε το τεστ που σου είπα και μέτρησε πόσο έχει lag. Βάλε μας και ένα video να το δούμε και έμεις.
Στην LW4500 μέλος που την έχει μέτρησε lag πάνω από 100 ms.
Mε βάση το video της 650 που πόσταρες κάπου εκεί πρεπε να είναι και η 650.
Φιλαρακια καλεσ γιορτες..ναχετε....εχω τημν LG650S εκανα η μαλον εγινε αναβαθμιση στο 5.1.10...Μην την κανετε διοτι μπλοκαρει τους υποτιτλους..εμενα ενω μου τους επαιζε τωρα δεν τους παιζει...τι κανουμε εχει κανεις τιποτα υποψιν..μια βοηθεια παρακαλο
Αν δήλωσες χώρα Ελλάδα τότε έχασες :happynewyearblue:Γεια σας και χρόνια πολλά !
Με το lgappstv store τι γίνεται ?δεν διατίθεται ακόμα στα ελληνικά ?γιατι πηγαίνω στο εικονίδιο lg apps και δείχνει ότι φορτώνει αλλα τίποτα ..
Καλησπέρα σας . Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την lg 47lw650s και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω στις θύρες usb ένα usb wi-fi adapter (d-link dwa-140) ή ένα wlan 54mbps usb dongle , και ή στο ένα ή στο άλλο μου γράφει στη τηλεόραση ότι <δεν είναι δυνατή η υποστήριξη συσκευής usb> . Τι μπορεί να φταίει::::::: Πώσ μπορώ να έχω ασύρματο ίντερνετ στη τηλεόραση :::
Αν βάλω κάποιο σκληρό δίσκο σε μία από τις δύο θύρες το διαβάζει κανονικά .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.