LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά το trumotion ποτε είναι καλύτερο να το ενεργοποιούμε ?σε τηλεοπτικό σήμα και ταινιες ?και τι ρυμθισεις judder ,blur κάνουμε ?

Μια ερώτηση να κάνω και εγώ βρε παιδιά, ποδόσφαιρο έχετε δεί στην συγκεκριμένη TV ???
Aς μου απαντήση κάποιος γιατι θα σκάσω, μόνο η δική μου εμφάνιζε σημάδια σαν βρώμες μόνιμα στην οθόνη, στο γρασίδι, όταν η κάμερα πηγαινοερχόταν στο ποδόσφαιρο???

Μετα απο διαβασμα του τοπικ για την 650s 3D θα παω να την τσιμπησω ημουν αναμεσα σε αυτη και την samsung UE40 D6530.

Πατώντας το joystick φαίνεται να αργεί αρκετά ο Ryu να κινηθεί.

To video που έβαλες με λίγα λόγια αποδεικνύει ότι υπάρχει lag και μάλιστα αρκετό.
Φιλε μου εισαι κατοχος της 650?.. δεν νομιζω .Μαλλον εχεις προβλημα με ολες τις τηλεωρασεις,,, εκτος της...Panasonic!!

Μια ερώτηση να κάνω και εγώ βρε παιδιά, ποδόσφαιρο έχετε δεί στην συγκεκριμένη TV ???
Aς μου απαντήση κάποιος γιατι θα σκάσω, μόνο η δική μου εμφάνιζε σημάδια σαν βρώμες μόνιμα στην οθόνη, στο γρασίδι, όταν η κάμερα πηγαινοερχόταν στο ποδόσφαιρο???
Το ειχε και η δικια μου η 55 αρα ,πιο λιγο απο οτι λες στο ,,,γρασιδι,,, και με τις προσφατες ρυθμισεις που εκανα απλα δεν υπαρχουν..

Tί ρυθμίσεις έκανες φίλε μου; Εγώ είχα βγάλει τα πάντα στο off και ακόμη φαινόταν, μέχρι και σε game mode την έβαλα, αλλά πάλι φαινόταν σαν βρώμες στην οθόνη, εσύ τι έβαλες?

Εκανα ρυθμισεις που αφορουν τα Ελληνικα digea και μαζι με τα ελληνικα ευτιαξε και η ,,,βρωμα... που λεμε στο γραδιδι.Οπιος θελει ασ τισ δοκιμασει εμενα μες αυτες παιζει τελεια τα digea.,,,Εξοικονόμηση ενέργειας: Off
Λειτουργία Εικόνας: isf Expert1
Φωτισμός: 62
Αντίθεση: 73
Φωτεινότητα: 58
Η Ευκρίνεια: 91
V Ευκρίνεια: 91
Χρώμα: 54
Απόχρωση: 0

Διαχείριση Ειδικού
----------------
Δυναμική αντίθεση: Χαμηλό
Μείωση Θορύβου: Απενεργοποιημένο
Μείωση Θορύβου MPEG: Απενεργοποιημένο
Υψηλή Ανάλυση: Ενεργοποιημένο
Στάθμη Μαύρου: αυτοματο
Real Cinema: Απενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: στανταρ
Βελτίωση εικόνας: χαμηλο
Φίλτρο χρώματος: Απενεργοποιημένο
Θερ. χρώμ.: ψυχρο
Gamma: 2.4
Μέθοδος: Σημείο 10 IRE
Σχέδιο: Εξωτερικό
IRE: 90
Φωτεινότητα: 103
Κόκκινο: 0
Πράσινο: 0
Μπλέ: 0

TruMotion: χαμηλο
Led τοπ.μειωσης φωτ.Χαμηλο,,,,,,,,

Moυ άρεσε τόσο πολύ ή TV και έσκασα που δέν μπορούσα να δώ ποδόσφαιρο, μέχρι που σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου, με αυτές τις ρυθμίσεις σε κάποιο κατάστημα και με σήμα 720p ποδοσφαιρο Champion League, που κουβαλάω σε stick μαζί μου, το 3D της ήταν τέλειο πάντως.

Φιλε μου εισαι κατοχος της 650?.. δεν νομιζω .Μαλλον εχεις προβλημα με ολες τις τηλεωρασεις,,, εκτος της...Panasonic!!

Κανε το τεστ που σου είπα και μέτρησε πόσο έχει lag. Βάλε μας και ένα video να το δούμε και έμεις.

Στην LW4500 μέλος που την έχει μέτρησε lag πάνω από 100 ms.

Mε βάση το video της 650 που πόσταρες κάπου εκεί πρεπε να είναι και η 650.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1301662476 LG Cinema 3D LW650 review

On the other hand I didn’t notice Overdrive trailing (haloes around moving objects), which is a good thing. Input lag varies depending on the different circuits and if you want to lower input lag you should aim to deactivate the TruMotion system. Input lag was measured to 25-30 ms with the calibrated settings.

LG’s TruMotion circuit is designed to make fast moving images such as sport and action smoother. TruMotion is a fairly good system at that in my opinion but it also introduces a fair amount of artefacts in especially sports. I personally prefer to turn it off. But I know that some people prefer the smoother pictures so try yourself.

Κανε το τεστ που σου είπα και μέτρησε πόσο έχει lag. Βάλε μας και ένα video να το δούμε και έμεις.

Στην LW4500 μέλος που την έχει μέτρησε lag πάνω από 100 ms.

Mε βάση το video της 650 που πόσταρες κάπου εκεί πρεπε να είναι και η 650.
LG INFINIA 55LW650S [Review Το input lag σε ανάλογα επίπεδα με εκείνα της LW5500. Διατηρήθηκε χαμηλά [κάτω από 30 msec] ακόμα και στην προ-επιλογή [Cinema]. http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/8455-lg-55lw650s-review.html Αυτοι που ξερουν και εχουν μετρησει την 650 και οχι την 4500 ενος φιλου σου το εχουν μετρησει στα 30 μλ ,,,,,αυτο το νιντεο που εβαλες καμια σχεση με το θεμα μας ειναι για μοννιτορ για downloding input ,,,οπως καμια σχεση δεν εχουν οι οδηγειες και καλα που μας εδωσες οτι ετσι μετραμε το ινπουτ λανγκ , για μετρα εσυ με τον τροπο που εγραψες και βαλτο να το δουμε,,

Τον τιτλο του video που λεει Input lag μαλλον δεν τον είδες.

downloading input δεν ξέρω τι είναι , πρώτη φορά ακούω τέτοιον όρο. Ούτε στο google δεν υπάρχει. ίσως να είναι δική σου εφεύρεση.

Μια και ανέφερες κάποια review δες και αυτά...

As readers of Steve's LW550T review will know, it didn't score particularly well when it came to input lag, with a latency between 90-100 milliseconds.

http://www.avforums.com/review/LG-42LW650T-3D-LED-LCD-TV-Review.html

When you're using it for gaming, the TV has significant input lag, 99 ms or six whole frames behind a CRT monitor. That will leave gamers at a bit of a disadvantage.

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-47lw650s-p10766/test.html

High input lag damages gaming

http://www.techradar.com/reviews/au...d-lcd-tvs/lg-55lw650t-942855/review?artc_pg=5

Input lag іѕ one problem fοr whісh thеrе doesn't seem tο bе a solution. Oυr tests revealed аn average delay οf 114ms.

http://palacedeleon.com/review-lg-42lw550t.html

Αν στο μεταξύ έβγαλε νέο firmware η LG και έφτιαξε το πρόβλημα δεν το γνωρίζω.

Last edited:
Φιλαρακια καλεσ γιορτες..ναχετε....εχω τημν LG650S εκανα η μαλον εγινε αναβαθμιση στο 5.1.10...Μην την κανετε διοτι μπλοκαρει τους υποτιτλους..εμενα ενω μου τους επαιζε τωρα δεν τους παιζει...τι κανουμε εχει κανεις τιποτα υποψιν..μια βοηθεια παρακαλο

Φιλαρακια καλεσ γιορτες..ναχετε....εχω τημν LG650S εκανα η μαλον εγινε αναβαθμιση στο 5.1.10...Μην την κανετε διοτι μπλοκαρει τους υποτιτλους..εμενα ενω μου τους επαιζε τωρα δεν τους παιζει...τι κανουμε εχει κανεις τιποτα υποψιν..μια βοηθεια παρακαλο

Ώστε αυτό φταίει λοιπόν και δεν μπορώ να δω υπότιτλους σε mkv ενώ όλοι λέτε ότι δεν έχει πρόβλημα;
Μόλις την πήρα στις 42 ίντσες την σύνδεσα στο δίκτυο και αυτόματα έκανε αναβάθμιση, συνεπώς δεν μπόρεσα να δω το προηγούμενο λογισμικό. Ελπίζω να το διορθώσουν.
Επίσης έχει αναφερθεί αλλά θέλω περισσότερες λεπτομέρειες από τους γνωρίζοντες. Στην αυτόματη αναζήτηση καναλιών σβήνει τα δορυφορικά όταν πάω να προσθέσω τα ψηφιακά και το αντίστροφο. Με ταυτόχρονη δορυφορική και ψηφιακή αναζήτηση γίνεται αλλά για έναν δορυφόρο επειδή ενώ έχω κινητό σύστημα, στον χώρο που έχω την τηλεόραση είναι το δεύτερο LNB χωρίς κίνηση.
Γνωρίζετε κανέναν τρόπο να προσθέσω άλλους δορυφόρους χωρίς να χάσω την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση; Μη μου πείτε με τον μη αυτόματο τρόπο γιατί η αναζήτηση γίνεται ανά συχνότητα και καταλαβαίνετε. (Αυτό το τελευταίο μου πρότεινε ο τεχνικός της LG)

Χρονια πολλα φιλαρακια...μετα την αναβαθμιση που εκανε η lg LW650S ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5.1.10 ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ...ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ...παιρνω λοιπον τηλ την εξηπιρετηση πελατων τις LG και μου το λεν καταμουτρα μεταξυ αλλων οτι ναι με την αναβαθμιση προστατευουν τα πνευματικα δικαιοματα και μπλοκαραν υποτιτλουσ..υπαρχει λυση μου ειπαν αλλα δεν την λεμε διοτι δεν μπορουμε,,,,,

αυτο σαν ιστορικο...ε? οχι πηρα Τηλεοραση 1500 ευρω να μην μπορο να δο ταινιεσ ..ολοι απο ιντερνετ κατεβαζουν...εκανα λοιπον καποιεσ δοκιμεσ και να λοιπον
αν σονο τουσ υποτιτλουσ οχι unicode (dioti malon toys mplokaran) alla an toys sono pleon san UTF-8 ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η LG

επισησ υπαρχει και η λυση τησ μετατροπησ κ ενσοματοσησ σε ενα αρχειο .mkv σε ελαχιστα λεπτα το ποσ το βλεπετε εδο

http://wdtvblog.blogspot.com/2009/09/dts-ac3.html

απλα ακολουθιστε τισ οδιγιεσ
[h=3]Μετατροπή DTS σε AC3 (Ο "εύκολος" τρόπος)[/h]
και οποιοδιποτε αρχειο ειτε ειναι .avi ειτε οτιδιποτε μετατρεπετε σε λιγα λεπτα σε .mkv με ενσοματομενουσ υποτιτλουσ

καλη τυχη
χρονια πολλα..
εγο το δοκιμασα ειτε με την μετονομασια των .str se UTF-8 ειτε μετατρεποντασ σε .mkv με ενσοματομεν υποτιτλουσ εγο βλεπο

Γεια σας και χρόνια πολλά !

Με το lgappstv store τι γίνεται ?δεν διατίθεται ακόμα στα ελληνικά ?γιατι πηγαίνω στο εικονίδιο lg apps και δείχνει ότι φορτώνει αλλα τίποτα ..

Re: Απάντηση: LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας και χρόνια πολλά !

Με το lgappstv store τι γίνεται ?δεν διατίθεται ακόμα στα ελληνικά ?γιατι πηγαίνω στο εικονίδιο lg apps και δείχνει ότι φορτώνει αλλα τίποτα ..
Αν δήλωσες χώρα Ελλάδα τότε έχασες :happynewyearblue:

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας . Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την lg 47lw650s και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω στις θύρες usb ένα usb wi-fi adapter (d-link dwa-140) ή ένα wlan 54mbps usb dongle , και ή στο ένα ή στο άλλο μου γράφει στη τηλεόραση ότι <δεν είναι δυνατή η υποστήριξη συσκευής usb> . Τι μπορεί να φταίει::::::: Πώσ μπορώ να έχω ασύρματο ίντερνετ στη τηλεόραση :::
Αν βάλω κάποιο σκληρό δίσκο σε μία από τις δύο θύρες το διαβάζει κανονικά .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Καλησπέρα σας . Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την lg 47lw650s και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω στις θύρες usb ένα usb wi-fi adapter (d-link dwa-140) ή ένα wlan 54mbps usb dongle , και ή στο ένα ή στο άλλο μου γράφει στη τηλεόραση ότι <δεν είναι δυνατή η υποστήριξη συσκευής usb> . Τι μπορεί να φταίει::::::: Πώσ μπορώ να έχω ασύρματο ίντερνετ στη τηλεόραση :::
Αν βάλω κάποιο σκληρό δίσκο σε μία από τις δύο θύρες το διαβάζει κανονικά .

Μόνο αν πάρεις το wifi dongle της lg. Εμένα έτσι μου είπανε και έτσι έκανα. 30 .