Κοιταγα και την OLED65CX6LA εναντιον της Σαμμυ. Τι λετε αξίζει τα παραπάνω λεφτά μετα τις εκπτώσεις (περίπου 700)
Να σημειώσω οτι ειμαι με Πανασονικ πλασμα, και γι το φοβο του burn in κανω διάφορες αλχημειες. Οταν ειχα το PS4 pro, μετα απο χρήση εκανα και ενα καθαρισμο κανα 10λεπτο. Πιστεύω αυτη η υπερβολή δεν θα χρειαστει σε Oled.
Θα σου έρθει 1750 δηλαδή αντί για 2100..O Κωτσοβολος, την εχει στα 2100 την LG CX 65. Τελικά εγω την παραγγείλα απο το media markt λογω της προσφορας που τρέχει.
Για πείτε καμμια κουβέντα για αρχικοποιήση και πρώτες ρυθμίσεις. Τι να προσέξω τι να ρυθμίσω. υπάρχει κάποια βάση για τοίχο που θα μπορουσα να βάλω ?
Σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ λίγο με την τηλεόραση. Η εικόνα για εμένα συγκλονιστική, σε σχέση με ότι είχα πιο πριν. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζω κάποια θέματα :
1. Σε αναπαραγωγή 4Κ mkv από εξωτερικό δίσκο, υπήρξαν στιγμές που κόλλησε η αναπαραγωγή, ή έκανε skip καρέ. Μου φαίνεται αφύσικο για τελευταίας γενιάς τηλεόραση.
2. Πάλι σε αναπαραγωγή τέτοιων αρχείων, δεν είχα ήχο, ενώ με την προηγούμενη LG (μοντέλο 2018) είχα κανονικά
3. Συνδέοντας εξωτερικό δίσκο 8ΤΒ μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να τον κάνω format για να αναγνωριστεί, ενώ στην προηγούμενη έπαιζε κανονικά (με μια επιφύλαξη μήπως δεν τον είχα βάλει στην παλιά και λόγω ηλικίας θυμάμαι λάθος).
4. Το βασικότερο: από την πρώτη στιγμή, έχει μια μυρωδιά καμένου καλώδιου, η οποία μέχρι και τώρα, μία ημέρα μετά, δε λέει να υποχωρήσει. Θα πρέπει να ανησυχώ;
Για το θέμα της μυρωδιάς δεν μπορώ να εκφράσω άποψη ... ειδικότερα δε αν δεν είσαι κοντά για να δεις το πρόβλημα .Σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ λίγο με την τηλεόραση. Η εικόνα για εμένα συγκλονιστική, σε σχέση με ότι είχα πιο πριν. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζω κάποια θέματα :
1. Σε αναπαραγωγή 4Κ mkv από εξωτερικό δίσκο, υπήρξαν στιγμές που κόλλησε η αναπαραγωγή, ή έκανε skip καρέ. Μου φαίνεται αφύσικο για τελευταίας γενιάς τηλεόραση.
2. Πάλι σε αναπαραγωγή τέτοιων αρχείων, δεν είχα ήχο, ενώ με την προηγούμενη LG (μοντέλο 2018) είχα κανονικά
3. Συνδέοντας εξωτερικό δίσκο 8ΤΒ μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να τον κάνω format για να αναγνωριστεί, ενώ στην προηγούμενη έπαιζε κανονικά (με μια επιφύλαξη μήπως δεν τον είχα βάλει στην παλιά και λόγω ηλικίας θυμάμαι λάθος).
4. Το βασικότερο: από την πρώτη στιγμή, έχει μια μυρωδιά καμένου καλώδιου, η οποία μέχρι και τώρα, μία ημέρα μετά, δε λέει να υποχωρήσει. Θα πρέπει να ανησυχώ;
HDMI σύνδεση με τον ενισχυτή. Οπτική ίνα δεν περνάει τα μοντέρνα lossless HD Audio formats.
Dolby Atmos χωρίς εξοπλισμό που υποστηρίζει Atmos δεν θα πάρεις, και φυσικά δεν υφίσταται Atmos με τα ενσωματωμένα ηχεία.
Ακριβώς όπως τα λέει ο Βασίλης..Λογικό να το χάνει μιας και στην περίπτωση της οπτικής ξέρει πως δεν μπορεί να περάσει Atmos όπως και να έχει.
ΚαλορίζικηΜου ήρθε και εμένα η τηλεόραση και είμαι ενθουσιασμενος. 1η ερώτηση έχω ενισχυτή pioneer 920 για τον ήχο να το σύνδεση με οπτική ίνα από την τηλεόραση προς τον ενισχυτή η με κάποιο άλλο τρόπο; δοκίμασα την ίνα κάπως τα κατάφερα εκτός ότι χάνω το dolby atmos. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για τον ενισχυτή μου;
2η το dolby atmos που υποστηρίζει στο Netflix χωρίς να έχω εξωτερικό εξοπλισμό θα ακούσω διαφορά με τα εσωτερικά ηχεία;
Καποιες ρυθμίσεις αρχικές να μου προτείνετε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.