LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα ψάξω να δω, αν έχεις καμιά πρόταση θα βοηθούσε πολύ φίλε μου.
Εγω ξέρω 3-4 ακριβά:

Nvidia Shield
Zidoo
Dune
Zappiti 4K

Θα υπάρχουν και φθηνότερα αλλά δεν το έχω ψάξει..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks για τις προτάσεις.
Απ ότι βλέπω είναι ψηλά σε τιμή, θα ψαχτω να δω τι άλλο υπάρχει στην αγορά.

Thanks για τις προτάσεις.
Απ ότι βλέπω είναι ψηλά σε τιμή, θα ψαχτω να δω τι άλλο υπάρχει στην αγορά.
Άνοιξε νήμα.. Σίγουρα κάποιοι θα γνωρίζουν καλύτερα..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το έχουμε ήδη κάνει όσο πιο απλό γίνεται στο παρακάτω post => https://avclub.gr/forum/showthread....Σχόλια?p=1058580881&viewfull=1#post1058580881
[ τα patterns είναι εδώ: https://drive.google.com/file/d/0B9FgjTtNzSy0dTZwZ3p1eGVnTG8/edit?usp=sharing ]

Αν και πάλι δεν, καλείτε ειδικό και καθαρίσατε.

καλημερα το αρχειο των patterns ειναι 7z απο το Google drive.Το κατεβαζω στο dectop προσπαθω να το ανοιξω με ολα τα players vlc-bsb-windows media αλλα δεν παιζει με κανενα. κανω καποιο λαθος ?

Αφού είναι 7z αρχείο... Χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα, όπως το Winrar, για να "αποσυμπιέσεις" το περιεχόμενο. Θα βρεις τα patterns στους φακέλους.

Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ίδιο για όλες τις τηλεοράσεις/οθόνες/βιντεοπροβολείς είναι αυτό.
Καλησπέρα μπήκα στην διαδικασία να ρυθμίσω με βάση τα patterns αλλά όταν έφτιαχνα την φωτεινότητα με βάση το μαύρο πχ στο 56 , για να φτιάξω το λευκό πήγαινε στο 88. Όποτε φτιάχνεις το ένα και χαλάει το άλλο. Τι κάνω ?

Re: Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα μπήκα στην διαδικασία να ρυθμίσω με βάση τα patterns αλλά όταν έφτιαχνα την φωτεινότητα με βάση το μαύρο πχ στο 56 , για να φτιάξω το λευκό πήγαινε στο 88. Όποτε φτιάχνεις το ένα και χαλάει το άλλο. Τι κάνω ?

Τα settings είναι ελαφρώς "συνδεδεμένα" υπό συνθήκες και περιπτώσεις.
Στην CX δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο βεβαίως. Τι εννοείς "χαλάει" ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα settings είναι ελαφρώς "συνδεδεμένα" υπό συνθήκες και περιπτώσεις.
Στην CX δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο βεβαίως. Τι εννοείς "χαλάει" ?
ρυθμιζω το μαυρο συμφωνα με τισ οδηγιες - οταν παω να ρυθμισω το λευκο , επιστροφοντας στο μαυρο εχει αλλαξει οτι ρυθμισα εκει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρυθμιζω το μαυρο συμφωνα με τισ οδηγιες - οταν παω να ρυθμισω το λευκο , επιστροφοντας στο μαυρο εχει αλλαξει οτι ρυθμισα εκει

Μια μικρή διαφορά μπορεί να υπάρξει.
Δηλαδή να είχες ας πούμε στην αρχή το Brightness στο 50 και μετά την αλλαγή του contrast ναι χρειαστεί να πας το Brightness στο 48 ή 49 π.χ.
Το contrast από που το ξεκινάς όταν κάνεις την αρχική ρύθμιση του Brightness ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια μικρή διαφορά μπορεί να υπάρξει.
Δηλαδή να είχες ας πούμε στην αρχή το Brightness στο 50 και μετά την αλλαγή του contrast ναι χρειαστεί να πας το Brightness στο 48 ή 49 π.χ.
Το contrast από που το ξεκινάς όταν κάνεις την αρχική ρύθμιση του Brightness ?

καταραχας σε ευχαριστω που ασχολεισαι με την αμαθεια μου....
Ρυθμιζω συμφωνα με τις οδηγιες το bright sto 50 και το contra στο 80, στην συνεχεια τρεχω την ρυθμισμη για το μαυρο και βγαζω τιμη στο Bright 56 ακολουθως παω στο λευκο και πρεπει να το παω to bright στο 88.Οταν επιστρεφω για να κανω chek στο μαυρο εχει αλλαξει τελειως ( λογο του οτι εχω αλλαξειτ ην τιμη στο bright για να φτιαξω το λευκο) και φαινινται σχεδον ολες οι γραμες του γκρι.Μηπως φταιει οτι εκανα την ρυθμιση στο eco? Πρεπει να γινει συγκεκριμενο mode οθονης ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καταραχας σε ευχαριστω που ασχολεισαι με την αμαθεια μου....
Ρυθμιζω συμφωνα με τις οδηγιες το bright sto 50 και το contra στο 80, στην συνεχεια τρεχω την ρυθμισμη για το μαυρο και βγαζω τιμη στο Bright 56 ακολουθως παω στο λευκο και πρεπει να το παω to bright στο 88.Οταν επιστρεφω για να κανω chek στο μαυρο εχει αλλαξει τελειως ( λογο του οτι εχω αλλαξειτ ην τιμη στο bright για να φτιαξω το λευκο) και φαινινται σχεδον ολες οι γραμες του γκρι.Μηπως φταιει οτι εκανα την ρυθμιση στο eco? Πρεπει να γινει συγκεκριμενο mode οθονης ?

Στο pattern με τις λευκές μπάρες πειράζεις το Contrast όχι το Brightness

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις

Εχεις δίκιο το ξαναδιάβασα . Thanks

Το αποτέλεσμα είναι brightness 56 contrast 100 και δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο όπως δίνεις τις οδηγίες
Είμαι σωστός;

Re: Απάντηση: LG CX : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το αποτέλεσμα είναι brightness 56 contrast 100 και δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο όπως δίνεις τις οδηγίες
Είμαι σωστός;

Κανείς δεν μπορεί να σου πεί αν είσαι σωστός γιατί οι ρυθμίσεις αυτές εξαρτώνται αποκλειστικά από τις συνθήκες φωτισμού και θέασης ( γωνία + απόσταση ) το χρώμα των τοίχων σου, πόσες ανακλαστικές επιφάνειες έχεις στον χώρο καθώς και την πηγή σου ( αν π.χ. στέλνει Enhanced/Super White levels ).

ΑΝ από την ΘΕΣΗ ΘΕΑΣΗΣ με το brightness στο 56 αχνοφαίνεται να αναβοσβήνει η γκρί μπάρα στο #17 είσαι οκ.
ΑΝ πάλι από την ΘΕΣΗ ΘΕΑΣΗΣ με το contrast στο 100, βλέπεις τις μπάρες μέχρι το 234 ( ή και τις μετά από αυτό ) να αναβοσβήνουν είσαι οκ.

Κανείς δεν μπορεί να σου πεί αν είσαι σωστός γιατί οι ρυθμίσεις αυτές εξαρτώνται αποκλειστικά από τις συνθήκες φωτισμού και θέασης ( γωνία + απόσταση ) το χρώμα των τοίχων σου, πόσες ανακλαστικές επιφάνειες έχεις στον χώρο καθώς και την πηγή σου ( αν π.χ. στέλνει Enhanced/Super White levels ).

ΑΝ από την ΘΕΣΗ ΘΕΑΣΗΣ με το brightness στο 56 αχνοφαίνεται να αναβοσβήνει η γκρί μπάρα στο #17 είσαι οκ.
ΑΝ πάλι από την ΘΕΣΗ ΘΕΑΣΗΣ με το contrast στο 100, βλέπεις τις μπάρες μέχρι το 234 ( ή και τις μετά από αυτό ) να αναβοσβήνουν είσαι οκ.

Τελευταία ερώτηση αυτή τη ρύθμιση πρέπει να την κάνω σε όλα τα mode της οθόνης

Παιδιά θέλω να μοιραστώ κάτι που βρήκα και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Ξέρουμε ότι dts δεν περνάει από την tv ουτε pass through σε avr κ γενικά βγάζει δεν αναγνωρίζεται ο ήχος κ δεν παίζει. Όμως αν εγκαταστήστε το plex app, πάτε στις ρυθμίσεις audio και ξεκλικαρετε το dts τότε ότι dts streamαρετε (εγώ από το pc μου δικτυακά που είχα το plex server) το μετατρέπει σε multichannel και παίζει άψογα.

Παιδιά θέλω να μοιραστώ κάτι που βρήκα και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Ξέρουμε ότι dts δεν περνάει από την tv ουτε pass through σε avr κ γενικά βγάζει δεν αναγνωρίζεται ο ήχος κ δεν παίζει. Όμως αν εγκαταστήστε το plex app, πάτε στις ρυθμίσεις audio και ξεκλικαρετε το dts τότε ότι dts streamαρετε (εγώ από το pc μου δικτυακά που είχα το plex server) το μετατρέπει σε multichannel και παίζει άψογα.

Που ειναι το plex app ? (Eχω ΒΧ αλλα λογικα το ιδιο θα ειναι ?)